Szilvike ujra itt van.
Szlovák a nő.
Egy igazi bunkó.
Kerülendő.
Szilvike ujra itt van.
Szlovák a nő.
Egy igazi bunkó.
Kerülendő.
Nándi · Őstag · az!
Anikó 35
Na szóval, írtam egy hosszabb összefoglalót, amikor is lefagyott a telefonom, nincs kedvem újra írni. Így csak egy összefoglaló marad:
A képeken megfelelő szép, kellemes leány. Anikó alapvetően szereti a szexet, csak nem ért hozzá, mint az egyszeri leány, akinek nincs jó hangja de szeret énekelni. Kellemesen nedvesedik a csodák kapuja, de simogatása gyenge, franciskája harmatos, aktivitás csekély. Éppen jól meg lehet f@rkalni. Sajnálom.
N.
Szia, Igen láttam, köszönöm szépen. Válaszoltam is.
Viki 27 hirdetőről valakinek tapasztalata?
Szerinte felesleges ezen besértődni a hirdetőnek is meg a vendégnek is. Van aki igényli, van aki nem. Aki hirdet és nem adja meg a vállalásait, az ne csodálkozzon, ha rákérdeznek. Aki megadja, és nincs köztük a popó, azt meg nem kell megkérdezni, mert egyértelmű, hogy nemet fog mondani. Egyébként én "beérem" a jó puncival, de van az az eset, amikor kiderűl, hogy én vagyok a harangban a nyelv és olyankor jól jöhet egy B terv. Meg volt olyan is, amikor a 20 éves szolgáltató menet közben kezdte követelni, hogy plusz rózsákért tegyem oda is, és besértődött, hogy nekem nem kellett. Ha jó a műsor az egyesen, akkor miért váltanék csatornát?
Szia. Én bevallom egyszer májusba voltam nála gondoltam egyszer élünk... nekem is soknak tünt a rózsa... A lényeg ,hogy eszméletlenül kedves és inteligens, és nem túlzás azt mondani ,hogy testre 10/10. Ritakság.. De tényleg. Ami igaz ,hogy csak masszázs van és mellé a brutál szép látvány. Az hogy megéri e..? Egyszer mindenkép.
Szia, írtam privátban.
vastag eres · Újonc · és ha nekem az anál egy különlegesség mert azt nem kapom meg itthon?
Sziasztok!
Bella 27-ről van információtok?
Sofia 27ről tudja valaki, hogy miért ad ki időpontot, ha aztán eltűnik?:(
Nekem is gyanús...
Keményen kizárt. Én gyengéd vagyok 😁
Sziaztok!
Egy gyors kérdésem lenne! A most is hirdető Rebeka 27 Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Aki annó az angel earth square en rendelt?
Előre is köszönöm
Ez az! Adj neki 😆Sok sikert aztán csak keményen mert engem kicsavart rendesen 😆
Október első hetében a dolgok jelen állása szerint pont egy helyen leszek vele. 5 napban lehet tippelni majd az alkalmak számára :D
Attsi · Újonc · Egyszer hívtam és elértem
El sem lehet érni ,egé eg nap hivtam
Csilla 40=nagy 0!! De kinek a pap, kinek a papné.
Sziasztok! Valakinek Sissi 47rol esetleg tapasztalat? Johet privatban is! Elore is koszi!