Nekem müködik
Nekem müködik
Kedves moderátor úr miatt mégegyszer másképp. Szóval a ***moderálva*** utcán vagy közelében elérhető lányokról érdeklődnék. :)
S ziasztok ! Meglátogattam ma az Igényes Milf (Kinga) nevü hölgyet, mivel az éretebb korosztályt kedvelem. Nem csalódtam, tudom ajánlani Mindenkinek.
Nagyon kedves, széparcu, és fölötebb igényes magára. A franciájával pedig egyenesen a mennybe repitett ! Biztos, hogy visszatérek még hozzá !
A moderálva utcán nem ismerek senkit!
Na emberek itt vasmegyébe kihalt az élet?? senkiről semilyen infoja sincs senkinek?? :O Elképesztőőő
ill.helyesbitek!Érvénytelen cím azt mondja a gép.
Elküldtem főnök.
Elküldtem főnök.
lehúznak még a gatyád se marad meg nem olvastad kari-ka levelét?
Kedves Pp! Miért nem tölem kérded mit szeretek?
Üdvözletem! :)
Olyan lányok iránt érdeklődnék, akik a ***moderálva*** utcán vagy közelében érhetőek el. :)
Válaszotokat előre is köszönöm, további szép napot!
Sziasztok! Kedves FazonFan én szivesen megtudnám mi bennem a rossz hisz én itt se jót se rosszat nem olvastam magamról de ha van rossz azon probálnék javítani szal érdekelne mi az! Igazábol nem lehet mindenki jó véleménnyel rólam sem de kivi volnák rá olyan mond e rolam véleményt aki járt nálam
pusy:Lusy
Dominika 24....vki volt már nála?
sexteso_101kukaccitromail
ponthu
Lénárol már többször volt szó,a kórház környékén lakik,nem nagy durranás de megbizható.
Zsuzsáról szeretnék írni,megfogott a hangja és ahogyan fogadott,lágy zene szólt és ő beszélgetett és kényzetett,odaadó volt.Nem egy 20 éves,de van érzéke és tapasztalat .A lakás tíszta volt és nem volt ott senki csak a barátnője.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék: Mindenkinek sikerekben, szép és emlékezetes élményekben, mosolygós napokban és fergeteges orgazmusokban gazdag, békés új esztendőt kívánok! :-)
Jövőre is sok-sok szeretettel és odaadással várok mindenkit! :-)
KicsiLau
Kari-ka!
Adj már légyszi egy e-mail címet!Küldenék egy fotót egy csajról,hogy ismered-e? Ok? Nyugi nem vagyok b....zi!
Szevasztok!
Tudja valaki Léna 33 hol rendel? ( meg egy kis infó is jöhet stb)
Ja, bocs, csak most láttam hogy írtál róla :)