Sziasztok!
Megkérnék minden kedves Ismerősömet, hogy CSAK előzetes megbeszélés után keressen fel! Tartsuk egymás intim szféráját tiszteletben!
Előre is köszönöm!
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok!
Megkérnék minden kedves Ismerősömet, hogy CSAK előzetes megbeszélés után keressen fel! Tartsuk egymás intim szféráját tiszteletben!
Előre is köszönöm!
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok!
Előre is köszönöm!
zolizoli00@freeemail.hu
Írj egy e-mail címet, és elküldöm neked is a moderálatlan beszámolót, amit marshall már megkapott.
erőt egészséget pici infó kéne annácskárol köszöntem hali
Sziasztok,ez nagyon undorito dolog amit egy két csajszi müvel,megadod a bizalmat,rászánod magad,ha nem kamus még talán ugy is néz ki élöben mint a képeken,és elmész tusolni és közbe megkönnyit pár ezerrel.Azért nem értem mert ha jol érzed magad vele legközelebb is visszamész,de igy már más lányhoz sem mersz elmenni mert nehogy megint lehuzzanak.Szomoru..Vigyázzatok!!!!!!!
Szia !
"igazi" , "vad" , "érzéki" , "sex" , "partner" <- ezek közül max kettőt választhatsz :-) Tréfát félretéve , Mesit ajánlanám , a többieket , vagy nem ismerem vagy nem ajánlom . . . Nézz be ML fórumra , ott többet meg tudhatsz.
Tisztelt Uraim!
Munka ügyben a hét második felében Keszthely környékén lesz dolgom, és gondoltam egy kis időt lazítanék is. Kedvelem az érzéki, felfokozott, erotikus masszázst. Az oldlat böngészve Zsuzsu (43) szimpatikussá vált (az érettebb nők általában magasabb szinvonalon ***moderálva***tapasztalataim szerint), ha valakinek van tapasztalata, az megoszthatná velem. Reményeim szerint nem követek el hibát ha őt választom.
Minden értékes infóért előre is köszi!
es szerintem a KYRA is o. csak nemtudom miert hirdet ket neven...
Volt már valaki az itt baby néven lévő lánynál???---mert régen volt itt egy szonja00 néven futó csajszi--Petőfis volt---ezek most a hajnócziba vannak---nos a lényeg --ugyan olyan blúzban van mind a kettő---és Baby is hajnóczis--sonja00 még mindig fenn vann az eron---jól néz ki a csaj szivesen meglátogatnám,mert a telóban sok sok orált igér de nem szerertnék pofára esni---ja és Baby az eron Melinda29 néven van!!!--Valami jó tanácsot valakitől ha lehetne!!!!
KENDRA nagyon gáz a csaj, semmi érzés mint egy robot. idonézos, nemájánlom senkinek. kár a ***moderálva***.
Sziasztok! Jártam Adriána hírdetőnél, nekem a hölgy felejtős és ráadásul a *** moderálva ***! Részemről én ezennel be is fejeztem, nem leszek visszajárós vendége!
Fütyülős · Őstag · Köszi, de nekem túl vaskos a Petra! Sorry!
Veszprém? Kilépek ide a lépcsőházba, van itt elég visítás. De ha más is jár mellé megyek! :)
A Gróf stílusa mint már korábban említettem nem tetszik, de a ketszeresé egyenesen undorító!
Rébuszok, közhelyek, idézetek!!! Most komolyan ide minek ez a fellengzős szöveg!?
K*rvára vadászunk, nem Irodalom és Nyelvtan órákat akarunk venni! Rémes!
Részemről ennyi!
Gutten abent! Das Futyolos!
sziasztok miskolci vagyok tudnátok nekem ajálani egy igazi vad és erzéki sex partnert
Andiról aki tud valami infót? megkösszöném.
Üdv. Én heti rendszereséggel járok hozzá,nagyon aranyos fiatal vékony 100% -ig Magyar lány,jelenleg nincs albérlete de egy nagyon jó diszkrét otthonos panzióba fogad ami benne van az árban.Gondom nem volt vele a dolgát nagyon érti, aki szereti a vékony lányokat annak tudom ajánlani. Röviden ennyit tudok róla.
Üdv!
Viki(24)ről tudna valaki valami hasznosat mondani? olyan aki járt már nála.
Fütyülős · Őstag · Petra? Nincs fennt jelenleg. Elérhető esetleg más oldalon?
Habe Dóri mal probiert. Im ganzen 6 von 10 Punkte verrechne ich. Ein bißchen dicker als erwartet und kleiner. Schien, dass sie etwas Angst vor dem Geschäft hatte. Sehr höflich und wollte mich zufrieden machen, aber ganz ruhig dabei, wenig Augenkontakt, wenig Leidenschaft. Hatte Franszösich ohne gemacht aber ungeschikt, mit zu viel Händeeinsatz. Brüstespiel und -saugen hatte sie nicht so gern. 8.000 HUF für die halbe Stunde. Wohnung schon ganz gut.