Üdv urak..
Szindike +36 20 522 4659 hirdető online szolgáltatást ígér, de csak az utalást zsebeli be tényleges szolgáltatának nyoma sincs.
Vigyázzatok vele
Üdv urak..
Szindike +36 20 522 4659 hirdető online szolgáltatást ígér, de csak az utalást zsebeli be tényleges szolgáltatának nyoma sincs.
Vigyázzatok vele
Chrislloyd · Újonc · Sziasztok!
Valakinek van vele tapasztalata? Bettina 22
Suzi (53) vagy Edit (50) valakinek valamilyen tapasztalata velük volt már? Érdekelne milyenek előben
bbbs · Újonc · Az még plusz ha kiírja hogy autós kaland, aztán kicsit lejjebb meg be van jelölve hogy nem szeretné autóban.
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
Norina, 23 éves hirdetőről van tapasztalata valakinek? Szép arcú, fekete hajú lány. Nem itt hirdet.
Sziasztok Drágáim!
Holnaptól újra városotokban!
Szeretettel várok minden régi és új vendéget!
Üdv:Zita
Voltam Daniellával
Részemről ajánlott, olyan mint a képein és a hozzáállása is rendben
Murinyo · Újonc · Sziasztok szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal kezdőknek :) nyitott vagyok sok minden :)
Kedves🤐! A gyerekekhez lehet értesz, de a hölgyekhez biztosan nem. Mindenki rossz, csak te vagy tökéletes a 120kg-mal, nem beszélve arról, hogy folyamatosan kifogásolható a viselkedesed. Egyfolytában sírsz és lenézed a lányokat. Pl. Igen. El jöttél hozzám de volt előtte másik két vendégem előtted. Te felhivtal és kértél hogy fogadjalak mert rosszul jártál. Megerkeztel. Le sem zuhanyoztal a 120kg-mal befekudtel az ágyamba. 20percig pszichológus voltam, mert csak a butaságot hallgattam. Az életről lehúztal. Nem 50 évesnek éreztem magam hanem 60!!!!! Azok után még mosolyogva foglalkoztam veled!!!! Szégyelld magad!!! Nem a lányokkal van baj, hanem az egóddal! Túl sokat képzelsz magadról, mert te iskolákat végeztél. Az élet iskoláját viszont nem is ismered!!! Gondolkozz mielőtt írsz!!! Any
Sziasztok Pápán Fanni (20) senkinek sem ajánlom hazudozik csak chat szex van és a pénzre megy nem azt adja amit igér vigyázzatok vele több emberrel megcsinálta. Ígérte azt is,hogy az árban benne van a találkozás és lehet vele szexelni de folyton csak követeli a pénzt mikor megkapta.
Ha már masszázs akkor Emese is nagyon ajánlott. Kedves, értelmes, és a lakás is tiszta! korrekt a rózsaszálak számávál is.. Sajnos hiányzik az igényes Milf kategória Sopronba. Győrben és Szombathelyen akad azért egy pár, itt meg ritka mint a fehérholló. Ha tud valki szépet-igényeset ajánlani kérem írjon. Köszönöm
Engem abban várt,feket szettben amiben fotózva van!
Akkor csak nem vagyok/ voltam egyedül a "problémámmal"
Gondor Natalirol egy kis info:
Volt mar korabban is szo rola, hogy a erdekes a telefonos egyeztetes vele. Hivtam, elmondta a fel/teljes ora csokikat, rakerdeztem hogy mi foglaltatik benne, illetve extrak vannak-e. Erre megszakadt a vonal, azota pedig nem erem el, gondolom tiltotta a szamom. Pedig regota vartam hogy visszajojjon… Kar erte, kivalo ugynoknek nez ki kepek es beszamolok alapjan, fogalmam sincs mi lehetett a problemaja a kerdesekkel… Ezert nem fogok masik SIMet venni 😃😃😃
staffi · Őstag · Sokat halluttunk már ilyet,hogy befejezem aztán 10 ből 7 hírdető pár hónap és ujra kezdi... a jót könnyü megszokni , a szükölködést nehezebb.... persze vannak kivetelek akik csaladot alapitanak stb... de több a visszatérés mint az örökre vége.. de van olyan is akinek a palyafutasa itt veget ér de a civil életbe megtart 8-10 törzsvendéget akikkel utánna is találkozgat azok finannszirozzák a kieső "léttt "
Havonta egy hetet volt itt. En majusban voltam nala utoljara, akkor azt mondta meg max 1-2x fog jonni, aztan annyi. Gondolom ez bekovetkezett…
Nem várható, mással foglalkozik. Azt mondta nem hiszi, hogy visszatért mikor utoljára beszéltem vele.
Sziasztok! Nem tudja valaki Ivon mikor várható nyiregyen?
...szinte már hiányzik Brockhauser kötekedése, hogy ugyan mi a f*szt szeretek annyira a masszázson....:-)))
üdv:
spray
Értem! Köszönöm a választ!