Tisztelt partnereim!
17.-ével véglegesen befejezem pályafutásom!
A lényeg annyi, amiért ide írok, hogy az utolsó pár napban már nem lesz hirdetésem.Aki szeretne még az utolsó hetemen meglátogatni az mentse el a számom!
Üdvözlettel: Rubint
Tisztelt partnereim!
17.-ével véglegesen befejezem pályafutásom!
A lényeg annyi, amiért ide írok, hogy az utolsó pár napban már nem lesz hirdetésem.Aki szeretne még az utolsó hetemen meglátogatni az mentse el a számom!
Üdvözlettel: Rubint
Kedves Zsoltee!
Utána néztünk a dolognak, megnéztük Internet Explorer 7,8,9-el is, de egyikben sem tapasztaltuk a leírt hibát, ettől függetlenül előfordulhat, hogy valami rejtett, speciális esetről van szó. A hiba felderítéséhez kérnék további segítségét az alábbi kérdések megválaszolásával:
1) Lát esetleg ilyenkor a böngésző bal alsó sarkában egy kis sárga felkiáltójelet, ami olyasmit ír, hogy "kész, de az oldal hibás", vagy egyéb javascript hibát?
2) Amikor rákattint egy hirdetésre, a "Betöltés folyamatban..." felirat látszik, vagy már az sem?
3) Csak egy bizonyos menüponton belül (pl. Hölgyek) vagy máshol is ez történik?
Bejelentését és segítségét nagyon köszönjük!
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek egy pozitív élményemet. Tegnap voltam Erika(36) nevű hölgynél. A fotók valódiak, Nagyon csinos élőben és persze nagyon kedves. Isteni volt vele. Korrekt ***moderálva***! Szóval, aki meg akarja látogatni, annak mindenképpen ajánlom.
Üdv!
Kedves VL
Internet Explorer 9et használok és a hirdetők adatait nem tudom megnézni. Hiába kattintok a képükre, semmi sem történik. Az új képek menüpontban viszont ki tudom nagyítani azt a képet amelyiket akarom.
Mi lehet a probléma?
Üdv, Zsoltee
:):)):))Ez Kedves volt!!és találó...
Van ilyen, csak nagyon ronda és el kell venni feleségül ;)
Én meg olyan lányt szeretnék, aki bármit megcsinál, bármikor, bárhogyan.. olcsón :)
Ugyan az a csaj kéthirdetésen található más lánnyal ugyan abba a pozba külömbözőhelyen! egyik hirdetési neve:iza és kinga,a másik:sherry és hanna!
Szia.
Na akkor várom majd a fejleményeket. Jó szórakozást.
Szia CoolDick!
Olvasom a soraidat a páros dologról. Ezt már én is ki akartam próbálni, de nem is nagyon találtam olyat, akikben teljesen megbíztam volna.
Tudnál nkem tuti párokat ajánlani? Nem találok pl. semmit Eracicáról. Ha van más segíts már ki. 19tomika76@citromail.hu-ra várom. Előre is kössz! Tomika
Gergely · Lelkes újonc · WL tudom neked ajánlani lehet hogy egy kicsit ***moderálva***de megbizható és fantaszikusan jól sinálja a dolgát.
Sziasztok én egy uj tag vagyok érdeklődnék tőletek meik csajt ajánlanátok egy fiatal kezdőnek:)?
Szuziról mit tudtok? Gyönyörű a fotók alapján!
Tisztelt Pillangó!
Belső üzenetben válaszoltunk
Semmi bajom sincsen. Az a baj hogy nem veszed a pojéntot! NEm személyeskedésnek szántam, sajnálom ha annak vetted!
Személy szerint magasról le_sza_rom, hogy ki mit ír a fórumra, szólásszabadság van.
Fütyülős · Őstag · Mi bajod van? Kifejtenéd ezt bővebben, ha megkérhetnélek.
Nem szeretm a személyeskedést, főleg ha rosszmájú.
"Elvégre nem együtt őriztünk libát"
Szerintem a Fütyülős a legnagyobb mágus itt a debreceni Qrvafórumon.
Szia!
:)