Sziasztok Vivien 33 szeretnék információt köszi szépen
Sziasztok Vivien 33 szeretnék információt köszi szépen
Sziasztok! Régebben hírdetett it egy szolgáltató Masszázsvarázs (Rebeka) néven. Lehet róla valamit tudni? Visszavonult? Ha nem, tud valaki elérhetőséget?
Sziasztok, Nelli(26)-nal jart mar valaki?
Szia! Sajnos nem kaptam privát üzenetet. Viki 42 néven N.kanizsai hirdető
MILFHUNTER · Tag · Írtam privátot, hogy egyre gondolunk-e.
Aki ebbe a topikba is írt régen Viki42 néven ő 5 órával ezelőtt lépett be az oldalra az adatlapja szerint.
Timur · Újonc · Regen nagy jo volt, szerintem most sem rossz
Sziasztok! Vicky 33-al van valakinek tapasztalata? Privátban is jöhetnek infók! Köszi!
Sziasztok
Hanna 24-ről van valakinek infója?
Hozzáállás külső kinézet?
Akár privátban is várom
köszönöm
Viki 42 már régóta nincs sajnos!Én imertem !Isten nyugosztalja már nincs köztünk!
Réka65-ről vélemény?
Jelenleg annyit tudok róla, hogy csak visszajárósokat fogad, számára ismeretleneket nem. De lehet azóta változott. Egyszer voltam nála pár éve, akkor minden rendben volt, csak nem az esetem, ennyi. Amúgy panasz nem lehet rá, legalább is akkor. Na meg ha egyről beszélünk. Most azthiszem nem hirdet.
Bella (18) néven találsz róla beszámolót.
Bocsánat, Young_Viktória (19l az új lány
Új lány a városban Sziszi (21). Aki élvezte már a vendégszeretetét, az ossza meg a tapasztalatait, legyen szíves!
Anna 40 valaki valamit..... megköszönnem....
Teljesen felesleges téli időszakban odamenni.en is csak tavasztól - max szeptemberig megyek arra. Nyáron egyébként 40-50 hirdető szokott ott lenni.
Sziasztok,
Tudtok nekem ajánlani hirdetőket a doberdó/füredi/böszörményi út környékén?
Ez így igaz.... saját tapasztalat..... amúgy korrekt lány.....
Üdv.
Aproba szokott hirdetni egy szőke milf evelyn.
Valakinek tapasztalata vele?
Elég jónak tűnik, lehet kefelni rendesen?
Nelli (26)- ról valakinek van személyes tapasztalata? Egy *** moderálva *** láttam feltéve, nem túl jó színben feltüntetve, de nagyon bejön, viszont nem szeretnék koppanni.