Na csátok!
Lassan ez lesz a kérdés: Rómeó Vérzik-Hol vagytok k...k? :D
Nemsokára, Hexe nem felejt :)
Na csátok!
Lassan ez lesz a kérdés: Rómeó Vérzik-Hol vagytok k...k? :D
Nemsokára, Hexe nem felejt :)
Szia! Ne hari,hogy zavarlak,de érdeklődni szeretnék Tőled,erről a bizonyos "Enikőről" (***moderálva***,ugye ő az,jól gondolom?),dettóra illik a leírásod a hölgyeményre,aki bekebelezte családunk egy férfi tagját.Kérdezhetek tőled itt,vagy menjen inkább priviben?Sokat segítenél,előre is köszi a válaszod!
Rómeó vérzik Az ördög, az Isten, az élet, a halál
Hogy valami értelmeset is hallgassatok :)
Talán kapós :D
Csak próbálgasd!
Volt egy vendégem, van egy cége x alkalmazottal, egy pökhendi, munkásait lehúzó féreg.
Beszélt flegmán róluk, munkanélküliség van, azt csinálják, amit mondok, volt a duma.
Hexe először normálisan masszírozta, ahogy az Embereket szokta. Csak hallgattam, hogy lenézi a dolgozóit, akikből él, aztán kapott rendes gyúrást, másnap garantált izomláz. Kicsit több volt a tiszteletdílam is. :D
Ezt a Mira (32) - t képtelenség elérni!!! Vagy kivan kapcsolva vagy nem veszi fel... Netán kamu lenne???
Rómeó vérzik Térdelj elém :)
És még egy a sokból.Szegedi cégnél voltunk,kb 70fő.Nem csak igérgetések,rendes pénz euróban,utazás,szállás.Tényleg szuper,de!Jött a kapzsiság és huss....Ugye odakint azért van magas táppánz,gyes stb,mert magas a munkavállalói járulék.Ugye itt is eljátszották a 2 éves előre lekötött munkákat,kb 8-10ezer euró befizetendő járulék elmulasztásával.Úgy kivágtak minket mint a taknyot....
Bikini: "nyalni csak úgy lehet ha évezzük az ízeket..." persze itt is a fagyi van a középpontban
Piramis Kóbor Angyal :)
Nem csak dugásról szól az élet, még itt se!
Kedvesem, a karma keleten működik, nem itt :)
Igen,Valaki, aki a való világot látja. :)
Ez a csalók, bűnözők világa, a tolvajoké, lelketleneké.
Milyen karmáról dumál, aki azt se tudja, mi az?
Azt kapod, amit adsz?? NEM. A magyarok fognának úgy össze, mint a cigányok, nem itt tartanánk.
De a szegényedő a szegényből akar túlélni. Gyilkolja, fenyegeti, összeveri... Ez ma a magyar.
Nagymamám két világháborút megélt, kétszer bombázták le a házukat, harmadszorra már nem tudtak újra építkezni, de egyik szegény segítette a másikat. Most mocskolódás, agresszió van. Lehet itt tolni a hülye dumát, de a valóság nem ez.
Dundika!
"Patkány vagyok,de nem féreg!"
Ilko!
Azt hittem neked van humorérzéked! :-))
Rubint...Hmmm igen Ő valami más. Nagyon dekoratív és igen igen kedves lány. Nem csak teste de esze is van. Jómodor és a hozzá tartozó inteligencia . selymes bőr barátnő feeling és igazán tudja, hogy hogyan vegye le az embert a lábáról. egyszóval Nálam abszolút Rubint a nyerő. Sok puusza Neked Drága
Egyetértek Veled.Anno nem nagyon ölelkeztek a holland fociválogatottban a fehér és szines emberkék....
Szia senki, aki az igazat írja! :)
Te vagy az én emberem.
Nem, orvos nem látta, mert gondolom, az ő segge alá is odaraktak a szülei mindent, vagy legalább elindították.
Wikipediát viszont olvas, meg magyar jógázik, ami tornaóra meditációs zenére.
Nézze meg, ki boldogul, él itt jól!
A neved pedig nem senki. :)
Pattant a csaj Ceglédre, aki eddig nem volt most már fújhatja.... :)
Szia mindenki. Jázmin a Thai lány ismét felkerült az oldalra. Ő fantsztikus, csak bíztatni tudok mindenkit. Én nem élek kis lábon, de tövig eltünt legjobb barátomat a szájában.
Ha nem tudjátok milyen amikor egy nő játszik a hüvely izmaival, menjetek hozzá. Ja és élőben sokkal jobbann néz ki mint a képeken.
Amugy sztem Rubint akit nagyon érdemes lenne meg.... látogatni :D Igen jófélének tünik a képek alapján :D
Köszi angyalkirály h irtál :D ! Stelláról kicsit bővebben irnál??? Sajnos se Tina se Rékáról nem tok semmit de Réka sztem jó lehet :) ! Igen Győr nem volna rossz, vannak finom áruk arra felé :)) Szép napot :D