Bal kézben egy tollseprű, jobb kézben pedig egy puculó! :)
Bal kézben egy tollseprű, jobb kézben pedig egy puculó! :)
Akkor máshogy... a valódi lány Barbie19 a ***moderálva***
Sziasztok!
Hétfőn már jeleztem hogy Tilda(25) képei nem valósak, keddre fel is került a 'Kétes hirdető' címke, de valamiért mára már lekerült...
Szóval az eredeti képek (és lány) itt található: http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=4744
Mint kezdő a gőzfürdőben!? :)
Üdv Kocsiska!
Ha valakinek nem látod a képét egy ideje, akkor valószínüleg befejezte az ipart, vagy szünetel egy ideig vagy elment más városba.
Ez itt elég gyakran megtörténik, nyugi, van még kb. vagy 131 lány :D
Holnap este jövök ám!
Most fáradt vagyok, meg takarítok.
Lesz új kép Kati nénivel, hasonlítunk egymásra, k... jó lett. :D
Szia!
Végig álltam, csak... majd Neked megy mail :)
fovarosba ment szerencset probalni !!
Természetesen mi is! Velkám! :)
beszamolok
Dorina 40 kamu, a beszamolok.hu Kitti nevű hölgyeménytől lopott képekkel hirdet, nem is hasonlít, kerülendő !
Sziasztok ! Tud valaki az Igényes Milf (Kinga) nevü hölgyről ? Napok óta keresem !
Én majdnem, de meggondoltam magam.
Szió! Én voltam nála, de nem szexeltünk. :D
Tiszteletem!
Isten hozott Fehérváron, és itt :)
Kincső nemrégen a piroslámpán hirdette magát mint Győri versenyző ugyanezekkel a képekkel. Szerintem kamu lesz. Nem valószínű, hogy onnan hirtelen ide költözött.
még nem is figyeltem,pedig kelleti magát egy ideje!
akkor valakinek megvolt?
Kitti(23) Extra hölgy.Korrekt közvetlen és barátságos.Igazi méretes cicik.Számomra szimpatikus volt. Biztos hogy
még sokszor megyek hozzá.Kicsitt karcsubb lenne még extrább lenne. Csak épeszű, normális fazonok menjenek .Puszi
neked KItti.
édike24 valakinek megvolt?????????
***moderálva***László - 30/599-***moderálva***- Szeghalom - e-mail címe:
***moderálva***
- nyilvános a száma és a lakhelye, bárki által elérhető az interneten.
Eddig nem tettem ilyet, de most nem állhatom meg: muszály ideírnom valakit, aki néhány napja hívogat. Tegnap kierőszakolt egy 4(!!) óra hosszan tartó találkozót, mondván, hogy rövidebb időre nem fog eljönni a világ végére. Dolgom lett volna, de lemondtam az anyámmal és a bátyámmal való találkozómat és a rendelkezésére álltam. 2 órával, 1 órával, sőt fél órával a találkozó előtt még felhív az egyeztetés és a pontos cím kicsalása miatt. Nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, majd órákig nem veszi fel. Csaliszámról felhívom két óra múlva, akkor felveszi, de egy árva mukkot nem tud belenyökögni a telefonba. Ma emailt ír a következő tartalommal: "Szia!Hogy vagy Hanna Urnő.Jo volt a szeánsz?Vagy nem volt elmaratt? Ilyen az élet drága Urnő..." Erre mikor megint felhívom, hogy mi a célja ezzel, megint semmit nem szól bele. Egy beteg és aberrált szerencsétlen, akinek nincs jobb dolga és nincs több pénze, mint lányokat hívogatni és rejszolni...