Sziasztok!
Miért örjöng a fiad?
Sziasztok!
Miért örjöng a fiad?
Bocs, megint 2x ment át.
Fiam már őrjöng, baszki,, nem tudom leállítani!
Fiam már őrjöng, baszki,, nem tudom leállítani!
Ez már matt.
Vége, Gróf, ennyi volt.
Szia!
Asszem, ennyi volt. Még 1 nap, azt kihasználjuk.
Te érted.
Figyellek, ha jössz, dumálhatunk még holnap estig egy jót.
Aztán " Legyen utánam néma csend!" idézet egy Iván dalból. Szerettem.
üdv nagyakandu_75!
Dorka 32 akiről beszámolót írtál nem véletlenül a mostani Dorka 29 aki fent van?? Előre is kössz!
Üdv, Lara 30-t ismeri valaki? Voltatok már nála? Véleményeket légyszi....
Tisztelt Szerkesztőség!
Ezügyben akartam írni privát üzenetet, de akkor tárgytalan a dolog. Nem gondolom, hogy bárkinek is joga lenne megtudni az ip címemet pláne úgy, hogy soha senkiről nem írtam semmiféle sértő megjegyzést (vissza lehet keresni) se ebben a topikban, se másutt. Ellenben kaptam jópárat ilyenekből.
Üdv
ilko
Tisztelt sabina sexbomba transex!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Tisztelt Jázmin81!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt sabina sexbomba transex!
Kérjük ne éljen vissza a hozzászólásunkkal, mivel üzenetben Önnek is azt írtuk meg, amit itt az oldalon lejjebb.
Egyúttal kérjük az fórum szabályainak betartását, a diszkriminatív és rágalmazó hozzászólások mellőzését!
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Fórumozók!
Jelezni szeretnénk, hogy az IP cím személyes adatnak minősül, tehát magán emberek részére semmi körülmények között nem adhatjuk ki. Ezeket az információkat csak hatósági megkeresésre, hivatalos szerveknek lehet (és kell is) kiadni.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
igen köszönöm
megkernelek bennetek töröljetek regiszträcoim
mindent es ha lehet a forumot is es innentol en nem irok de legyen tiszta
Trollkodj máshol, jó? :D
Hát azt megnézném,hogy ki adja ki neki az adatainkat csak úgy.Aki rendelkezik ilyesfajta informatikai ismeretekkel annak több esze lehet attó,hogy csak úgy eláruja travi barátunknak.Ha esetleg tényleg lenne vmi per ebből Ő kapná a legtöbbet.
A fotókon Ő van,de a többivel sajnos egyetértek veled...Bár nem vagyok egy szépség,de aki ezt csinálja az tudhatja,hogy nem richard gere jön be az ajtón....ez nem az a film.
Jobb,ha abbahagyjuk,mert ez egy GÉNIUSZ!:-))
A német nyelv egységes!Az ilyenek,mint Te,meg a bevándorlók,vendégmunkások ferditik el.De attól töretlen és egységes.Az,hogy egy magyar származású 9évet Bécsben szopó ...csög meg egy román származású olasz buzi nem tud helyesen írni meg beszélni egymással németül az az ő bajuk.