No kérem tisztelettel!
Parasztvalva a mai nappal elfelejthet.
A mi helyünk Budapesten van, már nem is Fehérvárban gondolkodunk.
Kellemes szexelést kívánok, és nyomorodjatok! :)
No kérem tisztelettel!
Parasztvalva a mai nappal elfelejthet.
A mi helyünk Budapesten van, már nem is Fehérvárban gondolkodunk.
Kellemes szexelést kívánok, és nyomorodjatok! :)
Hello mindenki! Én nem tom ki miről beszél már itt de a tapasztalatokra hagyatkozva Rubintot érdemes meglátogatni! Am róla is kérnénk beszámolokat :))
Bánom, hogy bármit is írtam. semmi köze senkinek semmihez, mivel ez az oldal a dugásról szól.
Köszönöm a rengeteg bölcsességet, biztos mindig másban kerestem a hibát, hárítottam, meg lehet dobálózni ilyen közhelyekkel.
Gróf, semmi újat nem mondtál.
Én se 16 éves vagyok, és nem másra vártam soha, de hagyjuk.
Egy kérésem van. Foglalkozzatok mással, mert sokkal több élettapasztalatom van, mint a legtöbb embernek.
Sőt, az emberismeretem is elég nagy. Nem mások nevelték fel a fiamat, hanem ÉN, egyedül. Biztos a múltba nézésből. :)
Nem is csináltam semmit, csak tömtem mások zsebébe a pénzt, meg szarrá d oldoztam magam.
De Ti majd megmondjátok az igazat.
" Legyen utánam néma csend!" ismét egy dalból idézek.
Végeztem.
Minden jót!
Esetleg Grétiről, vagy Dyusrol tapasztalat? segitseztek, nemtudok dönteni .
Hali. Jart valaki Szonya25- nel, erdekelne milyen mit tud ? akepeken jol nezki .
Üdv uraim!
Az alíz nevű lányról van valami infója valakinek? Köszi:)
akkor ide írd le mit is tud ez a gyönyörűség!
Sziasztok.
Szerintem sok hírdető berezelt attól, hogy Rubint visszatért...nyílván nem véletlen, ahol a minőség, ott az üzlet.
Én csak örülhetek neki és gondolom az urak is jó hírként konstatálták a visszatértét.
Jaaaa, és még valami. Milyen akcióról beszélsz? Ha lejjebb strófoltam volna az .....-at, akkor beszélhetnél akcióról. Különben nem is rossz ötlet, még megfontolom.......... Na akkor fájhat igazán a fejed! Pusza :)))
:))) Nagy betűvel kezdjük a mondatot, meg a nevemet is teee, megfűszerezve, válik vízzé és írásjel a végén.
Úgy látom zavar téged valamiért, hogy újra vagyok. :)))
Szerintem, te meg nem pasi vagy, mert különben tojnál arra, hogy hol vagyok!
De azért örülök, hogy zavarhatok!
További szépeket, és jó agyalást!
sziasztok
szerintem a rubint karácsonyi akciót hirdetett megfüszerezve azzal hogy normális tagja lessz szerény kis társadalmunknak viszonylag hamar visszarért ami azt jelenti a vér nem vállik vizé
Látom, odavagy a rózsabibóért.
Az északi part mindig szebb, igaz hűvösebb?
Lefektetés után jön a befektetés?
Ez valahol már születéskor eldől, nem vagyok fogékony ilyen helyzetekre.
Nem engedem, hogy eddig eljussak. Voltam már kemény szitukban, de más felfogásban nőtt be a fejem-lágya.
Jóéjt, megyek aludni mert holnap Balatonfüred, Tihany, Aszófő!
Meg kell néznem egy pár hirdetést, jók most az árak?
...ere írtam, " Aki másban keresi a hibát, nem találja meg soha a megoldást."
Nem fogalmaztan pontosan, de az a Te kenyered.
De azt tudod és érzed, miről habratyolok!? :)
Csak kiugrik a nyúl a bokorból.
A düh nem a megoldás kulcsa, de egy út kezdete talán.
A beszéltetés eredményre vezethet, mert olyan gondolatok törhetnek elő maguktól, ami hasznos lehet.
Ez a pszihológia egyik alapja. A kontroll háttérbe kerül és az igazi "én" elővillan.
Mindig és minden jó, kedves Zsolt.
Aki másban keresi a hibát, nem találja meg soha a megoldást.