Az nem ugy van hanem mint zsidóban a fájdalom :D Én legalábbis igy ismerem.
Az nem ugy van hanem mint zsidóban a fájdalom :D Én legalábbis igy ismerem.
Ja meg Enikő is, sőt ma került fel Kata. Mi van nálatok, miez a csaj dömping.
Jönnek mennek, mint halottban a fájdalom......
Sziasztok!!!--Tudna valaki jó bő beszámolót adni Melinda29--ről???---köszönöm előre is!!!
Dorka(29), Diaz(30) vélemény, tapasztalat? Nagyon szemezek velük.....
Itt van alexandránk 39 is aki ismét felrakta a 8 évvel ezelőtti képeit !Ő sem öregszik!Pedig minimum 43 de hát a 39 az stabilan megmaradt biztos a szökőév miatt! :) Egyenlőre ennyi!
Semmit nem csinál jol!Unott .Bocs a franciája elmegy de közben 3 szor megkérdezi "meddig birod még ?"2 PERCENKÉNT... Elég lehuzzó....
Sziasztok, régen jártam erre, egyre több az értelemmel bíró beírás. Díjazom. Kedvet ad, hogy én is hozzátegyek. Két hölgyről osztanék meg veletek pozitív infókat.
Annácska: képnek megfelelő, karcsú, csinos, termetéhez képest méretes mellek, kornak megfelelő (ne szilikonbombát várj). Parkolás rendben, ház jó, fürdőszoba teljesen rendben, szoba Ok, ***moderálva*** háttér átlagos. Annácska nagyon kedves, teljesen barátnő feeling, hihetetlen érzéssel kényeztet akármiről van szó, NF végig, szóval abszolút korrekt, aki ilyenre vágyik, nagyon ajánlott.
Hanna: parkolás rendben, panel rendben, fürdősz. OK, szoba kicsi, de semmi gond, ***moderálva***kb. átlagos. Ő van a képeken, fiata,l nagyon csinos, komoly cickók, friss bőr, természetes szépség, ***moderálva***, de lelkes, abszolút barátnő feeling, csók, NF, egyszerűen nagyon korrekt. Nem is tudom ajánljam-e, nehogy lestrapáljátok :) persze, hogy ajánlott!
Kiugróan rossz infóim most nincsenek. De Jessika, Tökéletes Szerető érdekelne, írjatok!
Bush
Azok műtermi fotok,profi fotóstól.És milyen a valóságban?-ki tudja....
Hali. Ha van infotok LARA 30- rol kerlek irjatok meg ,kepek alapjan jo nezhet ki.
Gréti19, Kyra, Black Devil és Barbi 19-en gondolkodom .melyiket ajánljátok?
kerdes....
Nem tud valaki valamit Dinärol???Regen Monic neven hirdetett,de sajnos eltünt..Nagy kedvencünk volt de sajnos semmi info nincsen rolla ami szäma volt azon mär nem lehett elerni!!!!
Mindent láttad rajta.. a rövid szoknyát, a szép nadrágot!!!
Láttom nincs,vagy mélyre rejtetted:))
Pál-Pusztai · Őstag · Egy igazi csoda ez a világ.
Szép estét a meseszép hölgyeknek :)
A tutit:))
Puszka Drága...Bizony tudod volt szokatm mondani amiről tudom, azt tudom,bár azt sem hangsúlyozom:))
Tévedsz nem értünk mindenhez,,, csak én a legtökéletesebb liba!!!!Bár vannak itt még libábak:))És mond a telefonszámom megvan még??
Nem, nincs infóm. Egyszer voltam csak a csajszinál, csak már régóta nézegettem mire eljutottam hozz, ezért tűnt fel, hogy "elvitte a cica...."
Szervusztok makktársak!
Néhány rövid beszámoló mindenki okulására. :)
Kingus: Meglátogattam, vegyes élményekkel távoztam. A képei nem sokat mutatnak, így nem azt mondom, hogy nem ő van rajtuk, legfeljebb előnyös szögből vannak, és régebbiek. Egyébként csinos, bár kicsit teltebb, mint a képeken. Mellei szép nagyok, bár a lógós fajta. A többi rendben. Arcra aranyos, normális. Lakás átlagos, parkolás jó, megtalálni könnyű, és ami előny, hogy késő éjszaka is lehet menni! (olyankor nem nagyon van más). Nem vállal sok mindent, és olyan is különleges plusz nála, ami máshol alap dolog, de mondjuk ezt előre meg is mondja, szóval nem muszáj menni, akinek ez nem tetszik. Azt viszont, amit vállal, jól csinálja, bár nekem nem jön be a gummis franc, mégis álltam mint a zászló. Szűkebb, finomabb, mint gondoltam elsőre, elégedett voltam. Emellett nagyon kedves, és elég értelmes hozzá, hogy akár beszélgetni is lehessen vele.
Barátnő is ott van a lakásban, bár nekem nem volt zavaró, és kellhet is, mivel ***moderálva***együttes fellépést, bár erre is él, hogy sok mindent nem lehet.
Átlagosra értékelem, akinek bejön, ajánlom is.
Lilla 32 / Zafira...
itt csak kicsit voltam, és most nem élveztem. Lilla32 elég agresszív marketingpolitikát folytat... Zafirához indultam, mert ő a kedvencem, és annak ellenére, hogy kettő perccel korábban még jó volt neki, mire odaértem, már elfoglalt lett, (vagy nem is ***moderálva***, csak engem néztek hülyének) de Lilla készséggel felajánlotta, hogy majd ő segít. Nos, nem is néz ki ugyanúgy, én átlagosnak mondanám, nem is vállalta ugyanazt, illetve a kéréseimre csak erőszakoltan bólintott, és ugye direkt mentem valakihez, szóval ott hagytam - ezt legalább korrekten tudomásul vette. Nagyot csalódtam így Zafizában egyeztetés terén - mert amúgy meg remek - , vagy a barátnőiben, nem tudom, ki a felelős ezért.
Zsófi20? Hol hírdet? Ha nem találnám tudsz számot adni? Alexa miért nem elérhető??? 4 napja hívom eredménytelenül...