Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy szoboszlói lányok vannak-e?
Illetve hol lehet megnézni hogy ki vállal szűztelenítést:)?
Köszi.
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy szoboszlói lányok vannak-e?
Illetve hol lehet megnézni hogy ki vállal szűztelenítést:)?
Köszi.
Teljesen hektikus, akikor tudok ránézek nap közben is. Az este sanszosabb inkább akkor könnyebben oda jutok.
Délelőtt, délután melózok ilyenkor csökkentett üzemmódban írogatok. :)
Gergely · Lelkes újonc · hello szeretnem megkerdezni töletetek hogy ismeri valaki a linda nevezetü hölgyet mert elmennek hozza de nem tudom hogy megbizhato-e vagy sem.köszike
Dorka(29) A hirdetésben nőiesen telt kategória szerepel. Ez így is van. Tehát ami itt nemrég elhangzott a súlyával kapcsolatban az igazságtalan, mert a hirdetésben is ez van. Alakra Izácskához hasonló, de Izácska formásabb és keményebb, Dorka lágyabb. Nekem megfelelt, ilyenre számítottam. Dorka kedves volt, és valóban végig odafigyelt. Olyan csókot mint nála nem sok helyen kapni. Tényleg megadja azt az alaphangulatot, ami megszínezi az ottlétet. Nagyon jó időt voltam nála. Aki a kategóriát szereti, az csalódni nem fog.
Szia!!
No igen..itt megfordul sokféle ember,de ez a banán akit irsz, én még nem tapasztaltam,hogy bunkó lenne,néha én is chetelek...lehet rossznapja volt.átkellenne keresztelkednie citrom nicre:)))
Mikor tájt szoktál a cheten lenni???
kedves Diana tatabányán vagy most? szeretnélek meglátogatni
nem éppen guszta.de kettő tényleg u.a.
most már igen lecserélte !
Judy (27)-ről, Andi (27)-ről és Szandi (29)ről lehet tudni valamit? fotók alapján nagyon egyformák... a képek minősége is. fake vagy valós?
Elég kemény felétek a vidék. Szerencse, hogy erre azért nincsenek ilyen durva dolgok.....
Hy lobo. És Ő van a képeken, valódiak?
Tegnap voltam Aninál Kaposváron. Nagyon jól éreztem magam. Abszolút partner, mind beszélgetés mind szex terén. Egy igazi érett hölgy ami a gondolkodását illeti, de a teste és a szex vele annál sokkal fiatalosabb. Látható és érezhető, hogy Ő tényleg élvezi az életet, mosolygos és közvetlen. Nagyon magával ragadó az ágyban is. Csak jót tudok róla írni. Már alig várom a következő találkozást vele.
Szia pircsi.
Tegnap bele futottam egy nagyobb társalgásba chat-en. Van egy szimpi csajszi Debrecenből, izácska.
Vele már többször bandáztunk, beszélgettünk. Őt találta be az a Banán…
Azt írták a többiek ez a MR Banan „nevű” srác meg egész nap bunkózott és bele kötött, mindenkibe.
Aztán elkezdett köcsögösködni izával is, de minősíthetetlen stílusban. Persze tudom, tudom, nem szabadott volna felvennie neki se. De nem ezt történt. Megindult az adok, kapok.
Mikor kezdett eldurvulni (Banan) már mindannyian, mondtuk hagyja abba. Tönkre teszi az egészet, elüldözi a lányokat stb stb…(többen ki is léptek közben)
De nem. Annál inkább, aztán már mindenkivel paraszt volt….
Én is ki léptem, az ilyen mocskolódásra nem vagyok vevő.
Alexis. Dorka már Alexa néven hirdet Székesfehérváron.......
Virág 34-nél voltam tavaly. ő van a képeken. nagyon jó, ajánlott kategória. csók benne van.
Petránál (19) is voltam nemrég (most nem látom hírdetni). hát... csalódás... fadarab volt, látszott, hogy nem élvezte a dolgokat.
Sziasztok! Volt egy kaposvári hirdetés korábban, egy szőke lány 26 éves jó test nagy cicikkel ha jól emlékszem Szilvinek hívták. Valaki megtudná adni a telefonszámát? Már régóta kinéztem magamnak, most érnék rá csak eltünt a hirdetése :(
Na + 1 X:
Tervezzük, hogy mennénk Győrbe.
Tudtok olyat ajánlani ahová 3-an is mehetünk és mind a három lány kultúros?
Elöre is köszi.
Sziasztok Kecskemétiek, van egy új lányotok. Betty
Régen Nansi néven szerepelt Dunaújvárosnál (Dunaföldvár), ott találtok infókat róla.
Sziasztok srácok!
Érdekelne a véleményetek arról, hogy milyenek a következő lányok: Barby, Betty, Adrika, Nati.
Korábban volt egy lány, aki Anita, majd Szépség néven hirdetett. Róla nem tudtok valamit? Elköltözött, vagy más néven hirdet esetleg?
Köszi!
Sziasztok. Úgy látom Böbike most cuncus, lett, rongyosra....... ami nem igaz, mert a telóba minden , amúgy egy nagy nulla, miért kell válltoztatni nevet, úgy jobban megy az üzlet, régi butordarab ismeri már az egéssz város, vagy nem ?Én csalódtam nem ajánlott kategória.