Urak!!! Dundika és Maya véletlenül nem egy és ugyan az?????????
Urak!!! Dundika és Maya véletlenül nem egy és ugyan az?????????
Azt, hogy kinek van PROBLÉMÁLYA, most már a vak is láthatja.
Ja ja boxolo azt levágtuk hogy nem pincér vagy. Nem haragúdj ránk, mertünk kommentelni a kiírásodra. És kérünk ezért ne verj meg minket.
Nem szeretek magyarázkodni főleg idegeneknek,de ha valakinek problémálya van velem kerresen meg a Pátria kávézoba megtalál péntek szombat este....kerese Bárot....JA NEM PINCÉR VAGYOK
Sajnos volt mit moderáltatni...
Az élet apró örömei.
Azóta sok víz lefolyt már a lefolyón...
XD
Én is fiatalabb lettem. Bölcsebb is talán. Meg szebb. Egy szép szilvának érzem magam, de banánban is qrva jó vagyok :-)))))))))))))
Én pedig moderálásra küldtem.
Hello. van valami infotok tapasztalatok LARA 30, DIAZ 30, ANITA 23 -ro ??? l
Sheherezádé 20 Debrecen Nagyon jo a csaj nem kenyeskedik szexi cucban fogad isteni nagy cicis combos , egeszet idot voltam nem siet es nem siettet, nekem bejot a kepek valodiak, a hely csendes jo parkolas
Sheherezádé 20 Debrecen Nagyon jo a csaj nem kenyeskedik szexi cucban fogad isteni nagy cicis combos , egeszet idot voltam nem siet es nem siettet, nekem bejot a kepek valodiak, a hely csendes jo parkolas
Helló
Nincs mit. Én csak a nevem felbukkanása miatt reagáltam. Meg ez a beírás ismét kiverte a biztosítékot nálam.
Üdv
Szia.
Én csak Stellánál voltam, de őt merem ajánlani, csillagos ötös.
Tervezzük, hogy mennénk Győrbe.
Tudtok olyat ajánlani ahová 3-an is mehetünk és mind a három lány kultúros?
Elöre is köszi.
Bödöcs Tibor: "Egyetek baracot. Annyi van, mint a Sz@r,olyan mint a f@s"
No -no nem emlékszel a kisgazdánkra cseresznye ügyben??Nem is lehetetelen,csak lehet cigányutra ment neki a mag:))
Ilyenkor?Jó,hogy nem dinnyét vagy cseresznyét nem akarsz januárban enni!!Az ablakot meg csukd be,mert bemegy a légy meg a szúnyog!
Az epret imádom tejszínhabbal!!
Karalábé..hülye karalábé:))
Ha jól olvasom gyümölcsös! :)