Na persze, sok esély van rá, hogy az ember olyanhoz menjen, aki lopással kezdi a "karrirerjét"...
Na persze, sok esély van rá, hogy az ember olyanhoz menjen, aki lopással kezdi a "karrirerjét"...
Pala.. Ha már ennyire csókot akarsz,akkor gondolkodj el azon,hogy lehet elötted pár percel recskázta tele valaki a száját turóval... én nem smárolnék senkivel sem az tuti.
Ezt megmosolyogtam,nagyon jó!:)
valaki tud infot Candy ről h. szoboszloi ellőre is köszi. vagy lara 30 debreceni.
A férj elutazik. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti
az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetés után
visszajön, a férfi megkérdezi:
- Ki volt az?
- A férjem. Azt mondta, hogy most épp veled horgászik, és hogy most fogtál
egy hatalmas pontyot...
Ez tényleg gerinctelen dolog!Mert aki meg menne,annak nincs időpont,mert egy ilyen zsebhokis szorakozik....
Reni (51)· mezőcsokonyai szexpartner · Lelkes újonc · Hát sajnos van ijen velem is megtörténi már. No meg olyan is van akik csak telon szorakoznak felhívnak többször is nem tudom mire jó ez. én ugy gondolom az ijennek nincs lehetösége hogy eljussonn ijen helyre csak álmodik róla. A szórakozástól élvez el.
Anyósomnak vannak vizelési problémái, ha érdekel megadom az elérhetőségét.
sziasztok. mire jó hogy ha valaki bejelenkezik hogy ott van a megbeszélt időben , és asztán meg nem jőn és még nem is szol hogy nem tud jönni. szerintem van aki direkt ebben éli ki magát. Ha meg fordítva történik véletlenül akkor betörik a feje.
Üdv neked is.Most csak a lopott képekről van szó.Nem arról,hogy arcal álljon a nyilvánosság elé.
:) micsoda vita folyik itt kérem szépen...Ha minden lány felvállalná magát,akkor csodálkoznánk,hogy barátnőink,ismerőseink lányai is ezt a tevékenységet folytatják.Hova tűnne a diszkréció? Ezen az alapon akkor mi is felvállalhatnánk magunkat,és nem kéne álnevekkel irnunk....
Üdvözletem mindenkinek itt az oldalon!
Ha olyan nagy szám,akkor miért nem vállalja fel saját magát?
Amúgy is elég baj,hogy tagadják a hölgyeink valós korukat!!!
Még nem is figyeltem.De Roxinak sikerült még a bugyit is el fotoshoppolni:-)))
Sziasztok Verena nevü hölgyröl irjatok már valami infot, hogy milyen élőben !!! A kép alapján nálam 10-es skálán 10-es de olvasva a fórumot egy megbizható ajánló levél nagyon sokat ér !!!
Üdv: Kitty21, Roxi22 valami friss infója van valakinek??
Üdv: Molli ha loptad a képeket gyenge választás volt, mert te élőben sokkal jobb vagy!!!! Kellemes volt a veled töltött óra!! Nem ért csalódás!!
Becsapás nincs részemről, sosem tagadtam szerintem senkinek, hogy Diusként kezdtem hirdetni, aztán Marcella lett a nevem, de a Zsuzsi sajnos még mindig nem én vagyok, és nem is én voltam, ezt próbáltam közölni veled, a valótlan álításodra reagálva, és ezzel szeretném le is zárni a témát! Szia :)
Sziasztok!!
Molli 21 néven (Debrecen) hirdet egy lány, az én képeimmel. Én Budapesten hirdetek!!! Szóval a képi kamuk!!!
Molli 21 visszaél a képeimmel!
Csak szólok nektek ne érjen csalódás! Emília,***moderálva***, Bp
Kedves Mindenki! Szeretném veletek tudatni, hogy ez a kedves lány Molli 21 (Debrecen) visszaél a képeimmel!A tegnapi nap már jeleztem, legyen kedves levenni, de még ezt nem sikerült megtennie.
Én Budapesten hirdetek, a nevem : Emília.***moderálva***
Köszönöm a figyelmet! Csak hogy senkit ne érjen csalódás)))))