az eniko nevezetu lany ojan at veres nem o van a kepen nem ajalom senkinek !!!
az eniko nevezetu lany ojan at veres nem o van a kepen nem ajalom senkinek !!!
Szevasztok
Helló.
A napokban jártam a Szelinánál. Nem csalódtam benne, azt kaptam amire számítottam. A képeken ő van, enyhén nőiesen telt :D , és lehet döngetni.
Időpont egyeztetés viszonylag könnyen ment, kedves volt a telefonban - és utána személyesen is megtartotta ezt a jó szokását,
a ház átlagos, megközelítése jó, ***moderálva***a Debreceni átlag.
Összességében én meg voltam vele elégedve.
Amit okosságnak gondolsz (még ha néha lehet, hogy valóban az is), az mind arra irányul, hogy a többi országot még jobban ki lehessen zsákmányolni, és csak a saját önző céljaik könnyebb elérése érdekében találják ki ezeket!
A mosolyos dologgal sajnos alapvetően nem értek egyet, de mivel Pircsi vetette fel, őt meg bírom, hát nem akartam vitatkozni erről!:) Mert ha ez igaz lenne, nem lenne nagyon sok olyan ember (márpedig van), aki rád mosolyog, sőt a szemedbe nevet, közben pedig elárul, és a hátad mögött elmond mindennek... Tehát szerintem nem az a lényeg, hogy mi jön le valakiről kívülről, hanem, hogy mit tesz valójában mikor arra kerül a sor! Persze, én is mosolygok, ha olyan szitu van, meg udvarias akarok lenni, de ez semmit nem jelent.
Igen, kissé paradox a gondolat, hogy
"Az tuti h én visszjáró vendége leszek."
:D
Ja ja, elkorcsosult egy bagázs. Én se ajnározom őket. Viszont meg kell hagyni, jön onnan némi (néha) okosság.
Ha jobban bele gondolok ez kehet, hogy nem is helyi, hanem a bevándorlók okossága......
Egy biztos Én használom a lent említett elvet és működik. Lehet hogy nem a mosolyon múlik, hanem a gondolokodásunk megváltoztatásán, ezt nem cáfolom.
De a talán mindegy is mi mozgatja, az eredméyn a fontos.
Kipróbáltam és nagyon jó volt.Köszi a tippet.
Helló!
Az amcsikat szerintem inkább hagyjuk, mert nem szeretek káromkodni túl sűrűn...
Bár tény vannak köztük normálisak, de elenyésző a számuk! Pl a kedvenc íróm Lovecraft. Igaz, ő megcsinálta egyszer, hogy július 4.én kiment a szabadság szoborhoz, és elkezdte fennhangon éltetni a brit birodalmat és a kiránynőt! Ergo, rossz ember már nem lehet!:D
Az amcsik hisznek benne: ha eleget mosolyogsz előbb utóbb őszintévé válik.......
Szelináról van valakinek valami infója?
menjünk aludn!
Te gyagya én,soha nem vagyok bosszús,legfeljebb nem érdekell!!
Mi tart vissza???
Miről beszélsz baby??,a semmiről nem nehéz ezt már vettük!!Volt egy kérdésem amit komolyan is gondoltam!!
sZIA BABY!!
sEM Mentem el, ,de ez csak percek kérdése,és irok okoságokat:)))
MIT SZOKTÁL VISSZATARTANI??:))
Mivel én kérdeztem és a kiváncsiságom határtalan, és a fiúknak szólt,remélem Te is tudol hozzászólni::):):)
Tisztelettem Őnnek Gróf Úr!!!
Megint elmentünk valamerre:)) a mosoly nem tanitani kell vagy adja magát és szívből jön,vagy bele.... ennyi.. szerintem!!Ha valakinek a mosolyt tanitani kell az hzza le a wc-n magát:)))
Igen az eszköz amit visszavehetel,de a mosolyt soha!!
Puszi!!
Kata+Amanda páros nincs!!!!Kornélia és Amanda páros van !Amugy szerintem ilyen ruhákat több helyen is árulnak és nem csak 1 et gyártanak!Olyat meg ne írjál ami nem fedi a valóságot!Én arról nem tehetek hogy másnak is van ilyen fehérnemülye nekem tetszik én azért vettem fel!!!!!!!
Zafira az átverés mestere. Már engem is megszivatott, hogy lebeszéltük az időpontot és még engem nézett hülyének a barátnője,amikor hívtam. Kerüljétek messziről!!