Akkor most én kérek elnézést!
Akkor most én kérek elnézést!
Szia Alexis. Igen Ő van a képeken, tetkóstól mindenestől .
Sőt szerintem frissek is a képek, ami azért ritka.Viszont nem az a BF, nem bújós cica.
Majd írd meg hogy érezted magad.
Köszi.
Én is.
Hadd pörögjön...
:-)
Gergely! Csak nem a bécsi utca volt az?????? :D
Tud valaki egy jó csajt aki saját képel hirdet elöre is köszonöm.
Sziasztok az Erika nevü hirdetöt nem ajálom senkinek ,egy nagy vágás van a hasán nej nagyon gusztustalan a képeken ö van de nula.
válall
:)) , natuf fr,csók,szájba élvzést vállal?
Doc · Tag · Szép beszámoló... Esetleg bővebben? ;)
Doc · Tag · És mások okulására esetleg megírnád a hölgyemény nevét? Merthogy akkor aki itt olvassa, nem megy hozzá ;)
Illetve ezt szerintem a VL szerkesztőinél is jelezd, hidd el, nekik is érdekük, hogy az ilyeneket kiszűrjék....
Én is jártam így még régebben, a Tó utcában volt a lakás, de én is kifordultam, mert az ilyen haljon éhen :D
Szia kaller!!
Viszatérve a legjobb filmre, én ugy érettem,hogy ami nekem megvan azok között a legjobb nekem.....de mindenkinek más az igénye, ám ebben volt két leszbi csajszi és az egyik totál beinditott:)):)))Ja és nálam csak az amatör filmek jönnek be!!
Nem tudom..én csak normál 1 óráson voltam nála,de a szépsége elvakított:))
Köszi Ron,akkor meglátogatom.
Ha ez az a Kitti aki pár éve is volt akkor nagyon ajánlott!!!
Sziasztok !
Lauráról és Nicoleról tud vki vmi infót? (két masszőr) Továbbá Szandiról? Mondjuk fotókat nézve nem hiszem csalódni lehetne benne..... :) Én Ivettnél és Zsuzsunál jártam eddig ők 10/10-ek voltak mindketten. Esetleg Renátáról még vki vmi infót?
Szóval felkerestem Hannát. Karcsú, magas, igen szép cicikkel. Sokat mosolyog, bár mintha zavarban lett volna. A ***moderálva*** ltp-n dolgozik, az ott uralkodó tízemeletesek egyikében, az ott megszokott színvonalú kéróban. ***moderálva*** Oboajátéka megfelelő, bár Debrecenben 3-4 sokkal jobb szólistát tudok, akiket szinte úgy kell leállítani, mert eldobom az agyam idő előtt. Nem az a tipus, aki él-hal a franciáért. Hamar felkerült a vegyvédelmi felszerelés, és röviddel ezután ki is táraztam, nem volt mire várni. Nem mondhatom, hogy különösebben élvezte volna, vagy legalább úgy tett volna.
Nos, bizonyosan van a családjában muzsikus, de ez alig látszik és egyáltalán nem zavaró. A hölgy kedves, értelmes. A szép cicik sok mindenért kárpótolnak, de nem leszek visszajáró.
Sziasztok!
Voltam Ani-nál. Képei fantasztikusak de mikor megláttam a csajt kicsit mást vártam. Képei vagy nem az övé vagy 20 évvel ezelött lészültek.
Amúgy nem csúnya nagyok a mellei is de valahogy más volt. Na gondoltam simizem nyalom hát kényeskedett, hogy nem jó, szinte magához sem engedett. Szopattam volna de azt is félbe hagyta és sokat beszélt.
Nagyon gyenge vagy unja az egészet nemtudom én többet nem megyek el hozzá felesleges pénzkidobás volt!
Sziasztok.Valaki tud valamit Kendra 22 ről?
Igen, én is voltam nála, és végig nem tudtam eldönteni, de az gyanús, hogy egy suhintásnyi van benne. Viszont ez a lány kifejezetten értelmesnek és intelligensnek tűnt. Talán a kezén az a két tetkó, az jellegzetes. De jó társaság volt, bár nálam nem került a topba.
Az igazi nikole a ***moderálva*** hirdet Sharon(21) néven