Andi (27) - nél járt már valaki? Aki járt az véleményt írjon már please! :D
Andi (27) - nél járt már valaki? Aki járt az véleményt írjon már please! :D
A legjobb csaj messze környéken Lina.Nem könnyű bejutni hozzá.(ennyit róla)
Sziasztok, ma esti szorakozáshoz kit ajánlotok Szekszárdról?
wé.wé.wé. Facebook | Error
Hi!
Miskolcon hirdető Barby (22)-ról vagy Vanda (19)-ról van valakinek infója?
Gergely · Lelkes újonc · hidd el nekem nyiregyhazan a keleti blogban ***moderálva*** a csajok mint itt otthon ***moderálva*** es erre jön rä ***moderálva*** forintal ugy hogy akinel eddig voltam meg ***moderálva*** is szamithato.
Latinos csajok jönek be tud valaki ajánlani a nézésük vaditó alapból
Köszi megnézem
Gergely · Lelkes újonc · hello lehet hogy hülyeseget kerdezek de ez a hello kittis csajszi tenyleg ö van a kepeken vagy ez is kamu,mert szerintem jol nez ki?
Igazad van.Mert tényleg sokszor van olyan,hogy te ki vagy????Biztos te vagy a képeken?
Ha gondolod,nézd meg Éden nevű lányt.Én meg voltam vele elégedve,csak ajánlani tudom.
Érdekeségként irom a második világháború előtt az erzsébet utca végig piroslámpás volt nagyapám mesélte olyan lányt válaszhatál élőben ami szemed szád megkivánt jár ott egy párszor azóta izgatja a fantáziám.
Én mindig utánnajárok itt a fórumon,ha kiszemeltem valakit.Persze volt már olyan,hogy "épp nem ér rá,de én itt vagyok...".Vagy bejön,vagy nem.Lehetne a bécsi formula is.Amikor bemész a studióba és választassz.
Nem történt semi komoly,csak szeretem ha én válaszhatok élőben aki a legszinpatikusab.
mi történt?ha szabad kérdezni?
sziasztok debrecenben van még olyan hely ahol több lány dolgozik és választhatok aki tetszik ezzel elkerülhető lenne az egy lányos találkáknál a csalódás nem az fogad akit látam a képen.Egy pár éve jártam dóri meg dorina lányoknál ők kedvesek és szimpatikusak voltak válaszhatam kellemes volt nem csalódtam ,ha hirdető olvassa ez az üzenetett és van ilyen hely küldjön üzenetett haver6911@freemail.hu ra
Hol van az a másik hirdetés?
Én Nicky (43)-t vagy Edinacica (21)-t tudom ajánlani. Mindketten megcsinálják végig, gond nélkül. Bár nekem az utóbbi lány stílusával és modorával komoly bajaim voltak. Nicky nagyszerű társaság, irgalmatlanul jól oboázik. Próbáld csak ki. :)
Ohhooo...Anyukám ..én megvagyok kellemesen csak a masszázzsal!!Csak felháborít a nők feslettsége..ennyi.Van hogy az ember kiborul.Nézd el nekem joo?!köszi szép napot
Sziasztok!
Annak ellenére ,hogy sok jót nem írtatok Lusyról elmentem és meglátogattam! Az ágy valóban nyikorog de ez minket nem zavart! Én annyira jól éreztem magam ,hogy 2 időt maradtam! Nagyon finom volt vele a szex igaz a csókért hiába pitiztem az nála nincs,de ennek ellenére csodálatos 2 órát töltöttem vele!
Doc · Tag · Pedig nyugodtan leírhanád, hogy tiszta volt-e, friss lepedő/törölköző (ami szerintem az árakba igazán beleférne sok helyen, most nem konkrétan Alexandára mondomhoszen nem voltam nála) stbstb ;) Mert engem is érdekel :D