Hidd el minöségileg is ott van a toppon korához képest ,erre én is adok! nem hiszem hogy sopronba van még olyan hölgy akki annyira beválalos lenne mint Diana!
Hidd el minöségileg is ott van a toppon korához képest ,erre én is adok! nem hiszem hogy sopronba van még olyan hölgy akki annyira beválalos lenne mint Diana!
Hali fustos!
Köszi, hogy emlékesztetel arra, milyen szar is ez a világ! Kicsit-nagyot, fiatalt-öreget nem kímél! Szóval visszatérve Alizra és Nettire, épp úgy lehetnek fősulisok, mint nem. Nem vagyok túlzottan hiszékeny ember, de valahogy hittem nekik. Már a koruk és a megszólalásukból is le lehet szürni, hogy nem p.tri-ból jöttek. Pl.: egész jól elbeszélgettünk Hollandul, de egy a lényeg 19-20 évesek és finomak. Én személy szerint arra bátoritanálak, hogy keresd fel őket személyesen és ne csak a géped mellől fikázd a lányokat. Szóval, nekem nagyon bejön a két csaj, most is készülök hozzájuk, hidjétek el több ilyen csaj kellene!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :D..Ezt most viccnek szántad??
Az ilyet otthon keresd, ne itt , ez nem a jótékonysági egylet.
Tisztelt Szandra!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Valaki olyan kellene aki ***moderálva***nélkül bevállalja hogy megoszt némi tapasztalatot.Pusztán azért mert örül hogy adhat.
Egyetértek veled, én is így gondolom!
Érdeklődnék hogy van e még a 4 napos ingyenes hírfdetés?Ha nincs akkor mit kell tennem hogy rendben legyen a regisztráciom.
O.K. rendben Mondjuk abba kételkedem,hogy a vérbeli profik nem vállalnak be mindenkit.Nehogy azt hidd hogy te más vagy mint az átlag,ugyanazt a papirfecnit adod nekik te is amit én vagy a többiek.
Az elméleted viszont ezer sebböl vérzik.Én pld. több lányt is ismerek (nem Nyíregyen)akik suli mellett csinálják,és egészen jól elvannak.A fösuli nem egészen olyan mint az álltalános,nem kell minden nap minden órájára bemenni,és készülni is egyszerübb igy a vizsgákra mint mondjuk valahol éhbérért melózva.Sokkal több idö és energia marad,és vizsga idöszakban könyebb szüneteltetni,és csak a vizsgákra koncentrálni.Hogy barátnök mit vesznek észre az csak egy dolog,föleg hogy sokszor pont a barátnökkel együtt nyomják az ipart.A szomszédok valóban észreveszik a nagy jövést menést,de ez a profik esetében is igy van.A te kis Lettikédröl szerinted nem tudja az egész környék hogy mit csinál??Dehogy nem,és mégis évekóta teheti zavartalanul.Mint ahogy mások is.Rengeteg olyan lakás van,amit már évek óta nem vesz ki rendes albérlö,csak ezek a lányok,és szépen beletörödött már ebbe mindenki a környéken.A szülök sem feltétlen vesznek észre mindent,föleg hogy a Nyíregyi fösulira rengeteg Borsod megyei,vagy éppen határon túli is jár,akik csak hébe hóba mennek haza.Igy a szülöknek lövésük sem lehet arrol,vajh miket csinál a pici lányuk,föleg ha otthol nem villog a zsével a csaj,hanem igyekszik ugy tenni mint ha semmi sem változozz volna.De ha ki is derül akkor mi van?Semmi!A legtöbb szülö,ha nehezen is de bele törödik a megváltoztathatatlanba.
Végülis ha jobban bele gondolok,neked van igazad.
Sziasztok Verena nevű hölgyről van infótok ???
Sziasztok Jázmin cicá-rol van infótok milyen élőben???
Egy lány a híd korlátján áll és épp készül beleugrani a folyóba, amikor
arra jön egy kerékpáros fiú.
Odaszól a lánynak : - Hé, hát te meg mire készülsz ott fent?
- Beleugrom a vízbe, öngyilkos akarok lenni.
- Ugyan, micsoda butaság !
Gyere ide inkább és adj egy csókot! - mondja incselkedve a biciklis.
A lány odamegy, megcsókolja hosszan, szenvedélyesen.
A fiú nagyot sóhajt : - Hű, ez volt életem eddigi legklasszabb csókja!
Te aztán egy igazi tehetség vagy kár lenne ezt elpazarolni.
Mondd, miért akarsz meghalni ???
- Mert a szüleim nem bírják, hogy lányruhában járok.
Mindegyiket egyformán, nem tudok rangsorolni! Mivel ugyanazzal a csajszival voltam, mindenhol ugyanolyan jó volt vele a szex!:) A lényeg, hogy mindketten élveztük, a helyszín ilyen szempontból mellékes, az meg hogy valaki lát-e, meg mit gondol, nem igazán szokott érdekelni!:)
Hát ízlések és pofonok, hozzám semelyik ***moderálva***nem fog sose feljönni! Sőt azt se fogja tudni, hogy hol lakom. Mert onnantól már nem csak a ***moderálva*** veszthetem, ami épp nálam van, hanem jóval többet...
Szia!
MEgbizható lány Gabriella? Egyedül dolgozik a lakásban?
Köszi
Na az fasza akkor ! és az ágyban milyen??
Sziasztok!
Tudtok valamit Gabrielláról? A lány nagyon csinosnak tűnik a képeken. Volt már valaki nála? Megbizható? Egyedül dolgozik?
Köszönöm,
igy jártál kiskuki ,nállam bejön a hölgy!
És melyiket élvezted legjobban!!