tér-idő görbület,és egy rezgőszemcsés bukófrekvenciás homálytizedelő...
tér-idő görbület,és egy rezgőszemcsés bukófrekvenciás homálytizedelő...
helló
az avason tudtok valakit?
Szia,
azt hiszem, meghagyom a fórumozást a fiatal szentéletűeknek. :)
Veled a chaten talizunk, Grófot meg itt figyelem. A többi meg nem érdekel.
Taknyos ír nekem be?? Mit tett ő még le az asztalra?
Hexe elhallgat ilyenkor és csak mosolyog. Én már nem szólok be senkinek,
majd a nagy betűs élet pofon vágja, pont annyra, amire szüksége van, és váratlanul.
Nem az én dolgom.
Azért chaten figyellek, privizünk legfeljebb. Ez van, meg a való világ. :)
Alexandra 5 évet fiatalodott tegnap óta.
Te hadjad már magad ,nálad sem úgy működik a dolog ahogy eladod magad.Az hogy ki vagyok nem mindegy neked ....?Te nagyon okos kis kicsilány.... vagy.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Te ne okoskodj már itt!Olyan alpárian be tudsz itt szologatni!Szolgáltato vagy te egyátalán?Mert ha az lennél tisztába lennél a dolgokal.A diszkréció igenis kell mindkét félről!És a diszkréció arról szól hogy nem hivjuk soha de soha a vendéget fel!Max ha jelzi felém hogy csörgesem meg ha végzek!
Miért nem maradsz otthon, anyucinál, kérd meg csinálja azt amit a hölgy,Akkor nincs bukta.Ha meg valaki félre kefél számoljon vele hogy lebukik.
Szia, a város melyik részén dolgozik Stella és milyen ***moderálva*** ? Előre is köszi!
Szóval Lindánál volt már valaki ? Milyen lehet nem tudjátok?
Köszi gyöngy:)
Sziasztok, nem vagyok az a nagy hozzászóló, de ez azt hiszem ide kívánkozik!
Jó látni, olvasni a sok egymásba lelket öntő, családias hozzászólást!
Jó csapat vagytok, és jóleső érzés néha bele, belétek olvasni!
További szikrázó napsütéses délutánt Nektek!
:)
infot szeretnék stellárol és nóriról. esetleg van olyan lány aki szereti ha po*ba is?
Szia Kedves .. !
Szerinted kamu, én meg a saját bőrömön tapasztaltam ezt meg, SAJNOS!
Nem kamuból irok, hanem a saját személyes tapasztalataimat szeretném megosztani mindenkivel, hogy ne járjanak így.
Lehet, hogy téged nem hívott vissza, de engem visszahívott nem is egyszer!!! És elég rendesen bekavart otthon.....
Ezért még egyszer felhívnám mindenki figyelmét, hogy Virág(34)-et csak szám nélkül hívják, ha elszeretnének menni hozzá, mert hasonlóan járhatnak mint én, és képes lesz a kis kedves Virágocska és fel fog hívni 40-45 perc múlva, hogy kerestek erről a számról... ami nem biztos, hogy jól fog elsülni otthon.
Én biztosan nem megyek hozzá ezek után!
További szép napot mindenkinek.
Én voltam Mónikánál. Szerintem nem 31 éves!
Viszont Rendes és aranyos! Nem lehúzós kategória. Aképeken szerintem ő van!
Üdv.!
Diána 22-évesről nem tudtok beszámolót írni???
Na végre van valami élet :)
Már régen jártam itt!
Nagyon régi, erősen retusált képekkel hirdet. Ha időben meg tudod nézni a sze3xen vannak nem annyira retusált fotói.
Verena!Én azért lehet meglátogatlak.Nem éppen a hajszíned érdekel de szerintem nem is azért járnak hozzád!
Valakinek van infója( hozzáállása stb) Lisbeth-ről, csak a héten lesz....
A járt utat a járatlanért el ne cseréld! Én sem teszem! Maradok a gyönyörű Lizzy-nél... :-) Egyszerűen NAGYSZERŰ.... Szerintem meg kell találni azt akivel jól érzed nmagad és van öszhang nem csak kontakt.... aki keres az talál.