:) Elküldve
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · :) Elküldve
Mónikával kapcsolatban igazad van. Dia: aranyos, kedves, tényleg 22, talaán kicsit flegma, de "szerethető" kategória.
Szia Daisy!
Ha van egy kis időd, megkérnélek, hogy nekem is küldj egy e-mailt, amely tartalmazza azokat az információkat, amelyeketma már többen is kértek tőled. ravioli72@freemail.hu Köszönöm
Én kérek elnézést!!!!!
Bocsánat!
Bár ahogy látom már el is tüntették :D
Kedves Fórumozók!
Maya27 és Klaudia21 nyíregyházai lányokról van valakinek tapasztalata?
Fontos lenne az info, most kézsülök felkeresni őket, a hirdetésen szerintem egy helyszínen vannak, remélem nem kamu a kép...
Köszi...
Merlin69
Az ilyen megér egy örökös ban-t. Talán előbb utóbb egy fórummoderátornak is feltűnik.....
Túl pici neki:D
Köszi ayrton!
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · ;) Megtörtént
degye75 · Lelkes újonc · Ok. Köszi ***moderálva***
Írhatnál nekem is Daisy, nem szeretnék kimaradni a jóból. :D adilia at freemail :D
Szia!
Megint írtam.
e-mailben
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia Jancsika!
Irtam :)
Nem mindig vagyok ilyen gyors , ritka pillanatok egyike :D
Most legalább fény derült a rendszer hibáira :D Nekem az tetszik a legjobban hogy az illetö tegnap este regelt ide,és egy 3/4 óra mulva már östag minösitésben tetszeleghetett önmagának :D Pedig a szerkesztöség anno azt mondta nem a hozzászólások száma határozza meg a rangot.....De kérdem én,akkor mi????? Ez a senkiházi irt percek alatt kb 4400 hozzászólást és azonnal östag lett,én szinte a kezdettöl jelen vagyok a fórumon de még nem kaptam meg ezt a rangot(na nem mint ha annyira hajtanék rá)ezek után nekem hiába mondják a kedves szerkik hogy nem a menyiség a lényeg:D
degye75 · Lelkes újonc · Elmondanád, ki az a mélytorkoska? Köszönöm előre is.
passz,nem ismertem.
Én nem rá gondoltam, hanem aki 18 évesen hirdetett előbb Irisz aztán Ruby név a ***moderálva***
Szia!
Írtam válasz e-mailt.