Nagyon tetszett...! :) " Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. " ...pedig mennyire igaz! XD
Nagyon tetszett...! :) " Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. " ...pedig mennyire igaz! XD
Sziasztok, egy jó franciára keresek, nőt, kit ajánlotok? (sajnos az ***moderálva***számít:( )
:D
***moderálva***Ha figyelnéd,akkor te is észrevehetd,hogy vannak olyan csajok akikről semmit nem írnak mégis megy a bolt.Ezek mind egyedül nyomják,saját lakáson,***moderálva***nélkül.Nem társulnak más lánnyal,napi max 2-3 vendéget fogadnak,azok is többnyire állandó,visszajárók.Már a telefonban leveszik,hogy ki is vagy valójában.Visszakérdez,beszéltett,kicsit kéreti magát,felmér.Leginkább 30-max50év közötti korosztályt fogad és abból se mindenkit.Itt született,és itt is lakik a városban.A többi általában csak idejött,vagy hozták.Az esetek nagy részében még meg is van véve,mint a kismalac a vásárban.A lakás amiben vannak a ***moderálva***tulajdona,sőt olyanok is vannak akik kimondottan erre a célra adják ki.Kétszer több albérleti díjat is fizetnek érte,mint egyébként egy 3 gyerekes család.A világ legpitiánerebb bűnözői a ***moderálva***.A bolti tolvaj,vagy az utcai csövest többe nézem.DE!!Le nem becsülöm őket,mert veszélyesek ám!Mégpedig azért mert túlmisztifikálják magukat.Mohók és erőszakosak.Gyorsan és könnyen akarnak meggazdagodni azzal,hogy***moderálva***.Megemlitendő,hogy az ilyen lányokat se túl sok ésszel áldotta meg a Jó Isten.
De térjünk rá a te észrevételeidre amit rólam írtál.A fórumon 90%-ban ha egy lányról valaki ír egy pozitív beszámolót azt vagy maga a lány,vagy a ***moderálva***írta.Nem megy a buli!!Kell a reklám!Nincs már az embereknek annyi ***moderálva***.Meg ugye van egy réteg is aki szeret és meg is engedheti magának.Ezek általában 30-50év közötti jobb beosztásban dolgozó emberek.A másik meg a jobban menő vállalkozók akiket szintén nem visel meg néhány ***moderálva***.Többnyire még nőtlen,vagy már elvált emberek.Nem mondom,biztos van aki havonta félretesz és félévente elmegy pl a MI GYULÁNKHOZ és ***moderálva***
Az egész városban nincs szerintem 100ember aki megengedheti magának,hogy erre költsön.A nyíregyházi csajok közül meg kb 6-8 aki minőségben csinálja!A többi mind importált.***moderálva***.Sok köztük a határon túli magyar is.Igaz sok tényleg nem jókedvében csinálja.Nagy a szegénység!!!De ez is csak egy szakma,amire vagy alkalmas valaki,vagy nem!!
A reklámnak is van egy olyan formája amihez érteni kell.Karika barátunk szavait idézve:A sok IQ betyár ***moderálva*** ehhez soha nem értett!
Üdv. Ha van infotok ,tapasztalat néhány lanyrol -DIÁZ 30, IZÁCSKA 30, LARA 30, amugy Sheherezádénál jártam aki szerti ezt a kategóriát csak ajálani tudom, en egészet voltam nála , isteni frncia elis robantam hamar asztan kipropáltunk töb pozt is , nincs nyafogás hogy igy ne meg úgy ne mint más csajsyiknál ,látszik szereti amit csinál vagy jol játsza meg....ja és valaki kereset nagy ajkakat na ott tanálsz, bisztos hogy meg megyek. Irjatok tapasztalatokat.
ja es meg egy valami ,a kepeken o van,nem ugy mint nicol vagy hogy is hivjak a draga hirdetot,aki egy masik oldalon mar mas nevvel,es szammal hirdeti magat,de viszont ugyanazokkal a kepekkel,persze amik nem rola keszultek,igenytelen nagyon ,tessek vigyazni vele!
petya nekem fogalmam sincs hogy oszinte legyek.en Nettinel jartam ,es 100%osan megvoltam vele elegedve,baratno feeling,kedvesseg,apoltsag,minden megvolt,nem megjatszos,elvezi amit csinal,tevedesben van aki le ciganyozza ot vagy a baratnojet Alizt.szoval ajanlani tudom,es vigyazni ra kerem szepen amig itt van koztunk,nekunk!!!
Én beszéltem Vele 2010. Szeptember végén telefonon három percet, mint érdeklődő a szolgáltatás rejtelmeivel kapcsolatban.
Ezt le is írtam a fórumban. A hangja, hangsúlya és "modora" nagyon beszédes volt. Annyi elég volt örökre! :)
De ezeken túltettem magam nagyon sokáig. Sokat kellett tennie azért, hogy idáig eljussunk!
Ma jártam arra. Már elkezdték lebontani.
Ekkora kamu szöveget rég olvastam, kedves "Karoly". Szörnyen jól tájékozott vagy. Meg szánalmas is. Minden szavad hazugság.
Szép napot. Drága :-)))))))))))))
Welcome!
Ugye, hogy számos dologban igazam van. Thx. A többit meg gondold újra! XD
Lojalitásból a leveleket küldte, nem lefeküdt a lábtörlődre. Az már hamarabb volt. Viszont az, hogy én itt holmi virtuális barátság kudarcot élnék meg, az erősen sántít. Egy ilyen kapcsolatot véletlenül sem lehet barátságnak nevezni. Nem adtam, nem kaptam semmit, nem is vártam el semmit. Nem kell belemagyarázni lelki dolgokat, sokszor leírtam már, hogy nálam a levélátküldés csapta ki a biztosítékot, és pont. Te lehetsz megbocsájtó, pátyolgathatod a lelkét, megmagyarázhatod, hogy te adtál rá okot, stb. stb., de én csak a sunyiságot látom ki belőle. Van, akiben pozitívan, van akiben negatívan csalódunk, ti két jó példa vagytok erre. És azt is leírtad, hogy csak a kettőnk dolga lett volna ez. Ott a pont. Csak azon gondolkozz el, hogy FORDÍTOTT esetben te hogy reagáltál volna. És nem kell a megbocsájtót játszani, mert az már életszerűtlen lenne.
Az ominózus levéllel kapcsolatban megtettem anno december azt a lépést, amire sztem nem is számítottál volna, de az árral szemben egyedül kell úsznod. Én nem tudok mentőövet adni. És ezt azért ne is feszegessük tovább, mert azért egyéb kitalációk is elhangoztak a viták során. Ugye.
Bölcsességedet dícséri, hogy te soha nem beszéltél vele személyesen. Ezt anno nem vágtam le, hogy ennyire "gázos" a néni. De ebből biztosan mások is okultak.
Üdv
Komoly hogy ennyire h...ek nézel drága "titkos jóakaró",hogy leveszem a hirdetésem,mert az emberek már csak ilyen kedvesek,és telefonálgatnak ismeretleneknek hogy mekvédjék őket a bajtól..hahahahaha azért viccnek nem volt utolsó :D köszi.(akinek inge majd felveszi)
Hova lett a hirdetésed, szűzecske maszőzke? Nem látom.
Na kezdödik a konkurencia harc :D igy van,mindenkinek meg van már a jó bevált helye és lányai! az ***moderálva***is van pár lány,ki kicsit jó,van aki nagyon jó és van átlagos,és beváltak,de nekem senkinél nem volt gond.... a bevándorlók meg csinálják itt a harcot :))) ha már nem megy ***moderálva***vándoroljatok tovább....
Azt szeretném kérdezni,szerintetek kire tudnám elkölteni ( nem pocsékolni ) Miskolcon az ***moderálva***?
Mesi 27 -re gondoltam!
Bakker! Most már annyi Jázmin van ebben a városban, mint két virágoskertben. De vajon melyiknek a legjobb az illata? :D
Sziasztok!
SZABINA (33)-ról tudtok valami infot mondani?
Huhha ez igen meleg pite,jaja amugy konkurencia gyanus,de nekem elmondott mindent,ez utan sokan nem fognak sztem oda menni a ***moderálva*** ,noha eddig ha egyaltalan mentek.Nem tudom kik dolgozhatnak ott,de mar annyira nem is erdekel.Nekünk sokaknak ugyis a belben van a törzs helyünk,tudjuk melyik lakast ki csinalja..ezt mindenki tudja..nem kerdeses,meg van mindenkinek a köre itt.
:D :D :D
Hat igen, Aliz 19... nagyon kellemesen fogadtatas, szokasos bemutatkozas utanna kis eggyeztetes utan fogadott a szobajaban. Mit is mondjak nektek minden ***moderálva***meger a csaj, csinos kedves, nevetgelos igazi baratnos "feeling" nagyon bejott a csaj. Finom-feszes bor aranyos arc kemeny cickok imadnivalo, CSAK AJANLANI TUDOM!!! tuti viszatero kliens lettem. Koszonom a tegnap estet, felejthetetlen volt.
Udv Gyularol :)
Fennhangon mondtad meg a véleményed? Esetleg gorombáskodtál? Én voltam ott Biánál, a ***moderálva***gyenge, de lehúzást véletlenül sem éreztem. Sőt negyedórával a vége előtt még megkérdezte, hogy szeretném-e hasznosan tölteni a maradék időmet. A konyhában tényleg voltak valakik, de szartam rá, sok a betegelméjű, nem csoda, hogy fosnak a csajok.