Annyit érsz amennyit a szavad!
"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat! Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet...... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam.....S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem! Csakis ez után ítélkezhetsz rólam, felettem! Akkor mondhatod, hogy ismersz...!"
Tehát jól gondold meg ember,mikor kérdeznek, mit válaszolsz!
Eszter nevü hölgynek?: Ha idöpontot adsz, akkor tarsd is be! De legalább vedd a fáradtságot, hogy felveszed a telefont, hogy bocsi közbejött valami. De gondolom az IQ szinted ezt nem teszi lehetövé.
OK bocs,
lehet hogy én alkottam túl gyorsan véleményt...
De ettől függetlenül azt fenntartom, hogy Te kerested a bajt magadnak ha az íratlan szabályok ellenében cselekedtél !
Sziasztok érdeklődnék felétek tudnátok valami fiatal szőke vagy fekete puncit ajánlani? aki jól néz ki de azért oda teszi magát?
És most is tanácsotok érdekelne kihez érdemes elmenni? esetleg ki jobb franciába vagy kit ajánlanátok akit dugni is jól lehet?
Sziasztok régebb ota olvasom már a fórumot egyszer kértem is tanácsot tőletek és hát akkoriban saját fejem után menve meglátogattam szilikonos Renit egy kis franciára aranyos csaj volt korekt a franciát gumival csinálta de elment egynek :) utána Lénát látogattam meg hozzá is egy kis franciára ő gumi nélkül vágta kicsit rángatós kapkodós volt:( akkor még a mélytorkot eggyikőjük sem válallta de viszont a félórában 2 belefért:)
Én meg üzenem annak vagy azoknak a kedves uriembereknek akik szám nélkül hivosgatnak és foglalnak le időpontot,hogy úgysem veszem őket komolyan és továbbra is csak nyugodtan,mivel nem az én számlám megy.Úgy gondolom managerek lehetnek és nem megy jol honap végén a bolt:))))nyugi máshol is csend van.üdv.N.
Üdv!
Gina 19-ről vkinek infó vagy tapasztalat?:)
Kedves Rózsa!
Hidd el,hogy nem te vagy az egyetlen aki így járt.
Teljesen felesleges mindenhová beírni a telefonszámát,úgyis kimoderálják.
Elhiszem,hogy dühös vagy,de ezzel a stilussal csak saját magad minősited.
Mindig voltak,és lesznek is olyanok akik lefoglalják az időpontot és nem mennek el.
Ha számkijelzéssel hív,tedd tiltólistára...mást nem nagyon tudsz tenni.
És mennyi ilyen gyökér van még......
Azért aki nagyon akar bármilyen beírásba bele tud kötni.
Ja! Azt elfelejtettem hozzáfűzni; kinek nem inge, ne öltözködjék! :))))
Szia Kedves!
"Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!"
Pontosan, a többiekből (is) az váltotta ki azokat a dolgokat, amiket kiváltott, hogy ennek a mondatnak mindenkire érvényesnek kéne lennie, nem? Mert az nem megy, hogy mondjuk te folyamatosan pálcát törsz mások felett, de közben azt figyelmen kívül hagyod, hogy te magad milyen is vagy...
Üdv harcosok Alíz agy Írisz ? Tapasztalatok? köszi
köszönet annak a***moderálva***AKI MEG IGÉRTE HOGY JÖN ÉS VISSZA SZÓL HA NEM TUD: DE NEM HISZEM HOGY JÁRT OVODÁBA TELEFONSZÁMA 0620-590-***moderálva*** EZZEL NE FOGLALKOZZON SENKI? MERT NINCS NEKI MIVEL JÁTSZAN
köszönet annak a ***moderálva*** AKI MEG IGÉRTE HOGY JÖN ÉS VISSZA SZÓL HA NEM TUD: DE NEM HISZEM HOGY JÁRT OVODÁBA TELEFONSZÁMA 0620-590***moderálva*** EZZEL NE FOGLALKOZZON SENKI? MERT NINCS NEKI MIVEL JÁTSZAN
Sajnos,lenézik a 70 kilót!-pedig nem szabadna.
Annó bulizos koromba ütöttem le 110kg-os,meg kevesebbet is,de kaptam is,sokszor tőlem kissebbektől olyat,hogy nem kértem a másodikat.Ugyan már....
Viszont a legtöbb helyen van felvigyázó,vagyis én tapasztaltam.Tartani tőlük csak akkor kell,ha nem tartod be a szabályokat.Mondjuk ez oda -vissza kellene hogy működjön,de mindig,vagy talán a legtöbbször a ***moderálva***vendégek látják kárát.Ilyenkor vagy itt teszi közzé a sérelmét és valószínű nem megy többet arra a helyre.
Szóval pro-kontra nem dugok gumi nélkül,ha nincs rá mód.Viszont az kimondottan helytelen,hogy egyes ***moderálva***hajlandóak óvszer nélkül szolgáltatni,valamennyi plusz ***moderálva***.Szánalmas,ha ennyire nem tartja fontosnak egészségét.
Ez már inkább az állatvilágra emlékeztet!
Egy kis vérszag és jönnek a hiénák. Csak ők a fennmaradásukért teszik, míg itt sokan kedvtelésből.
Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!