Nem kell privátban. Engem is érdekel a dolog.
A jelenlegi kínálatból lehet, hogy ő a legjobb választás.
Nem kell privátban. Engem is érdekel a dolog.
A jelenlegi kínálatból lehet, hogy ő a legjobb választás.
Ez engem is érdekelne
Kedves Transzkedvelők!
Ahogy a nevemből is látszik, számomra ez egy új terep, ezért szeretném kérni a segítségeteket. Szeretném ha az első alkalom pozitívan sülne el. Nem szeretnék belebotlani olyanba, aki borostás, szőrös, miegymás, tehát olyanba, ami élőbe nem fedi a valóságot.
Nos én budapesti vagyok és regisztráltam a *** moderálva *** is és igénybe vettem a tali kereső opciót. Arra a fényképpel ellátott hirdetésemre négy hölgy is jelezte, hogy találkozna velem.
Névszerint: Casandra, Ciara, Loredana és Ts_Leona. Velük találkozott már valaki?
Egyébként szemezgettem a kínálatból, van több hölgy is aki tetszik.
Névszerint: Amanda, Lara, Natalie, Cristina, Nikol_VIP, Nehir, Daniella, Amy, Regina19, Zájá_22, A-CinthyaLincoln, Suzy, Madison, Sarah, Oriana, Sophia, Elena, Zelina, Niki, Jessica69, Demóna, Lilien, TsCat, SonyaBritt, Lia, Bruke, Sheryl, Candy-baby, Stella. Velük van valami tapasztalat?
Segítségeteket és válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv!
Sziasztok !
Dorináról valakinek tapasztalata aki járt nála ? Múlt héten még Pécsen hirdetett.
Hali,
Régebben voltam Lora (37) -nél, régi adósságom volt már magammal szemben, mivel a vékony lányokat favorizálom. A szilikon is nagyon javított a kinézetén, de a cicis csúszka során már nem jött be az érzés! A hátmasszázs elég lagymatag volt, fordulás után pedig a csúszkamasszázs elég távolságtartó! Csalódás volt! A NFVSZ sem volt kiemelkedő! Nem leszek visszajáró!
Másik masszázs élményem Réka (34) volt, a hátmasszás elég rövid és nem túl intenzív volt. Fordulás után a francia óvszeres volt, amit az előzetes tájékoztatás során elfelejtett megemlíteni. Ez sem nyújtott katartikus élményt!
Mindkét látogatás fél óráig tartott és kerek számú kék papírpénzt adtam érte. Sajnálkozva gondolok arra, hogy néhány régi szolgáltató milyen kár hogy abbahagyta a szakmát, mert azok legalább igazi élményt adtak. Egy Fruzsi nevű amatőr masszőr, kissé barna bőrű, igazán jó, intenzív hátmasszázst adott és utána a NFVSZ is intenzív volt. Illetve Regina, aki anno a Boka Károly utcán rendelt, igen jó csúszkát adott és utána volt tovább is. Még évek múlva is rákívánok! Remélem sikerült visszatérnie a polgári életbe!
Jó vadászatot fiúk és írjátok meg a tapasztalataitokat!
Pali60
Nilu most nézem Melanie néven szerepel új hirdetésben
Petya_001 · Tag · Ez igaz, de olyan is van hogy senki nem is próbál írni egy negatív beszámolót. Ilyenbe futottam már bele. Amikor én megírtam akkor páran jelezték hogy ők is így jártak vele. De akkor miért nem írták ki, vagy amikor kérdeztem róla miért nem szóltak privátban???
Petya_001 · Tag · Bella23: "Képeim a valóságot tükrözi"
Valóság: "Ehhez a tartalomhoz NINCS KÉP!" :D :D :D
Sziasztok! Panna (21)-nél volt már valaki? Fincsi falatnak tűnik. Köszönöm!
Szombathelyen hasonló élményeim voltak vele!
Kedves Luksógor! Írtam privátban.
bbbs · Újonc · Aki annyira nem veszi a fáradtságot, hogy utána járjon a lánynak, akihez szeretne menni: az meg is érdemli. Nem egy tejről, kenyérről van szó, hogy akármelyik boltban megveszem. Autót vagy drágább műszaki cikket sem a legelsőt kell megvenni, ami épp a szemünk elé kerül. Ugyanígy utána kell járni, mi a korábbi tapasztalat azzal a hölggyel, akihez első alkalommal mennénk.
Az pedig sajnos közvetve a mi bajunk, hogy sokszor nyíltan nem lehet leírni dolgokat, mert cenzúrázzák más jogaira hivatkozva. Emiatt pedig a lehúzós kategória megél abból a rétegből aki akkor sem ért a szóból, ha nevén nevezzük a gyereket. Sorok közt olvasni? Virágnyelv? Esélytelen...
Beszámolót Staffy a népnek!!!!
A tapasztalataidra kiváncsi lennék, amikor hívtam gyerek üvöltött mögötte. Beszámolót a népnek! 🙂🙂
Sziasztok , holnap városotokban leszek át utazóba , aki szeretne esetleg találkozót velem vagy egy gyors autós kalandot írjon nyugodtan ! 🥰
Totálisan így van,ahhogy leírtad. Igen van olyan, aki állandó és nem oda tartozik... Viszont az meg más miatt kerülendő. Mint pl. Szelina. Úgyhogy ha úgy nézzük, nincs normális max, akik havonta egyszer átutazóban 1-2 napig vannak itt....
Járt már valaki Sendy Sweetnél ?
És ha igen akkor milyen tapasztalata volt ?
Előre is kösz a leendő válaszokért !
Sajnos zalaegerszeg mar vagy februar-maecius ota halott… csak a *** moderálva *** kislanyok nagy fekete felvigyazoval vagy 18+os koru holgy aki van vagy 50eves… igaz 18nal tobb de azert na… a masik lehetoseg hogy full kamu kepekkel hirdet (igaz ilyenkor nemtudom hogy ellenoriztek le hogy ott a pipa hogy fenykep garancia kozben eloben meg koze nincs hozza)
sajnos megertunk a pusztulasra… ha jol informalodtam akik voltak itt jobb fele lanyok mar nem jonnek erre fele mert valami rezboruek megvertek az egyiket meg lehuztak a penzet… sajnos ez most zalaegerszeg… kellettek nekunk ide a sok lakatos kolompar kalanyos meg a sok kokero… ez lett az eredmenye… es teljesen ertheto…. Aki normalis novel jo elmenyt akar annak sajnos vagy szombathelyig (bar ott is eleg sok az afromagyar - vipviraggal az elen) de ha jot akarsz menj el pestig es ne az olcso rezborueket keresd… minden jonak megvan az ara… *** moderálva ***… egy normalis no nem itt kezdodik mar ebbol lehet tudni mit varhatsz….
egyebkent itt egerszegen van olyan hirdeto aki nem ahhoz a lassan tobbsegi etnikumhoz tartozik?
Chrislloyd · Újonc · Nem mondtam, hogy elhiszek mindenkinek mindent, de legyek naív 😃 100-ból kb 2-vel elfelejtük egymást, a többi meg ugyan úgy áll hozzám, ahogy én hozzájuk 😉
Chrislloyd · Újonc · Mindig a legjobbat feltételezem az emberekről, lehet erre a naív bélyeget tenni, de ilyen az élet, ha erre rácáfol, akkor így jártam. Én úgy ítéltem meg, hogy nem hazudott a leányzó, amíg tusoltam lehúzhatott volna engem is, nem kevés pénz volt még nálam, de az értékeléseiből is megállapítható, hogy más is hasonlóképpen látja.