Sziasztok! Kit ajánlatok szűz srácnak? Olyan fiatal (max 28) lányra gondoltam, akinél nem többen vannak lányok, hanem egyedül van, türelmes, és jól is néz ki, és nincs vele semmi gond. Köszi!
Sziasztok! Kit ajánlatok szűz srácnak? Olyan fiatal (max 28) lányra gondoltam, akinél nem többen vannak lányok, hanem egyedül van, türelmes, és jól is néz ki, és nincs vele semmi gond. Köszi!
Próbálkozz Sylvi (25)-nél, szerintem vele ez a dolog megoldható.
Sok sikert!
Na egy értelmes hozzászólá.Tökéletesen igazad van.
hali!
van valakinek Barbicica (20)-ról infója?
Az injuktív dinamika fiktív hibriditása szubverzíven konstatálja a preorganikus diszkvalifikációt.
Csak hogy valami okosat írjak én is.
:-)
Helló
Sok mindenben egyetértek veled, csak még egy apró hozzáfűznivaló. Sztem 15-16 éves kor fölött már dőreség vakon bízni az ismertlenben, ígéretekben. Azért aki már túl van a 3. X-en, az nem valószínű, hogy szerelmes tini módjára, 100%-ig a hírdetés képeiben és szövegében bízva a nagyon nagy Ő-t reméli várni, és élete egyik legjobb numeráját akarja. Bármit is mond a hírdetés, meg kell próbálni fenntartásokkal fogadni, és ha attól jobbat kapsz, akkor hallelúj(r)a, ha meg nem, akkor nincs olyan sz@r érzésed.
És én továbbra is azt tartom, hogy bárkinél az első látogatás alkalmával messzemenő következtetést levonni nem szabad. Én (is) azért vagyok híve a nagyjából állandó partnereknek, mert minden egyes újabb alkalommal kicsit többet kapok, és ha a lány is kiismeri a partnert, akkor az mindenkinek jobb lesz a későbbiekben.
Üdv
Sziasztok Linával mi ujság járt már valaki nála?
Telefonon sokszor hivtam de nem vette fel.Lehet hogy csak a fényképeit lehet nézegetni?:)
Üdv!
Én nemrégiben Szépséget látogattam meg. Kisebb kellemetlenségek voltak csak, melyekre nem is kell szót pazarolni. Az időhöz úgy állt hozzá, hogy az óra az óra, de azért rászámolt némi időt a zuhanyra, meg még egy kicsit, hogy kerek legyen a dolog. Viszont nem nézte az időt minden második percben, nem siettetetett, sőt, kellemesen elbeszéltünk, még az esemény után is, amikor a türelmesebbik fajta lány is már egy kicsit sürgetne. A műsor teljesen rendben volt: isteni frabciája volt, amivel elsőre nagyon gyorsan el is vitt, de ugyanez a tehetsége alig 10 perc múlva már be is keményített újra. Utána isteni kis szűk rése áldozata lettem, de sebaj, ezért mentem.
Jól éreztem magamat nála, csak ajánlani tudom!
Sziasztok!
Tudtam, hogy túl ömlengős voltam előző Biás beszámolómmal kapcsolatban és vártam is jót meg rosszat is reakcióként. Nem lepett meg egyik sem, mert hát azért itt elvileg ismeretlenek fórumoznak és miért is lenne meg a teljes bizalom egymás iránt (néha meg jobb is az elővigyázatosság). Ezért is írok ritkán.
Inkább néha azon "mulatok", hogy egyesek milyen messzire tudnak következteni abból, amit "teljesen ártatlanul leírok" és elvileg csak az jelenti, amit írtam, és kész.
Nos, én már annak is örülök, ha valakinak segített az, amit írtam. Mert mint, kiderült, van aki annyira nem szeretne cigi füstös helyre látogatni, hogy inkább kihagyja Biát (Bocs, Bia!). De lehet másokban meg felkeltettem az érdeklődést Bia iránt.
Egyszerűen csak próbáltam visszaadni azt a segítséget, amit ettől a fórumtól (mármint az itteni fórumozóktól) kaptam a lányok kiválasztásához. Mint látszik eddig ritkán járultam hozzá a beszámolókhoz, pedig rendszeresem ovasom 2010 óta. Nem csak a kihasználója akartam lenni a fórumnak, hanem hozzá is akartam járulni.
Ha lesz rá módom később is, akkor továbbra is meg fogom tenni.
Mindegy! Szólásszabadság van és ez a lényeg!
Jó éjt!
Mndenképp!:))
kicsit tudsz jönni chatre?
Ha vissza olvasol találsz beszámolót :-) januárban voltam nála mikor még friss hirdető volt. Látszott is hogy kezdő de szuper a hozzá állása szerintem fejlődőtt azota sokat. ja és akkor még Sofy néven hirdetett
mesélj :)
Na ezt azért nem mondanám :D
Szia, olvastalak Debrecenben. Az utolsó mondatod megfogott.
A cseten rinyált valaki, mindegy kin. Nem idevaló.
Azt írtam neki "Aki mindenkit szeret, senkit sem szeret."
Meg még egy reakció ha nem baj!:)
Gondolom nő vagy amúgy, mert a hszodból ez derül ki. Ugyanis ez gondot okoz, nem kevés MTnak, nekem is azt szokott okozni! Hogy miért? Mert az ember készül rá, úgy alakítja a napját, elképzeli akihez megy, merthogy erre valók a képek (Vagy nem? Akkor mire?), meg hogy milyen lesz vele, visz ajándékot, arról nem is beszélve, hogy sokszor nem kevés kmt autózik, hogy eljusson ahhoz, akihez akar. És ezt kapja cserébe! Nem csoda, hogy a többség fejében megfordul, hát ha már itt vagyok, akkor próbáljuk meg mi lesz, különben ma nem lesz semmi, mert csak szerencse folytán tudok fél óra alatt leszervezni valami mást, máshol. A MTak többsége ugyanis nem úgy van, mint a hölgyek, hogy a lakásban ül és várja a partnert (persze sarkítok, mert nekik is van tennivalójuk, de a lényeg ez), hanem be van osztva a napja! És egy ilyen után borul minden.
És akkor még a szexuális oldaláról nem is beszéltem, hogy eleve fellajzva megy oda az ember, és ha elmarad az eksön...
Hát igen, csak aztán nehogy az illető véletlenül ezt le is merje írni nyílt fórumon, mert mindjárt jön az anyázás, meg a fikázás álnickektől...
Nem hiszed? Nézd meg a pécsi topikot pl.
Vagy a másik kedvencem jön a beszi egy nickről, de ha rákattintasz a nickre bejön, hogy bizony a hirdető saját magánál érezte iszonyat jól magát!:DDD
mindenben benne van ? ;) :P
Szerintem rendben van a csaj :-) nekem bejött
Egy másik "egy mondatos hozzászólás".
"Az is tolvaj, aki az emberk bizalmát meglopja." Az vegye magára, akié.
"valahogy egyezik az izlésünk" Nyilván ugyanazon a meséken nevelkedtetek, amiket hamuban született Béla "bácsi" izzadt ki.