köszi! amúgy a város melyik részén található meg?
köszi! amúgy a város melyik részén található meg?
Persze. Használd a keresőt.
Egyébként aranyos, kedves kifejezetten szép arcú lány, a képeken egyértelműen ő van, egyedül fogad, lehet vele beszélgetni is, teljesen közvetlen, a lakás tiszta, a fürdőszoba egy picit zsúfolt, de nem vészes.
Lina egy Istennő vagy!Imádom a gyönyörű Tested!!!Szerncsésnek érzem magam ,nem csak bejutottam hozzá hanem a szimpátiáját is elnyertem ...Köszönöm ,hogy vagy nekem Drágaaa
Helló!
Ez így lenne, ha nem lennének olyan oldalak, ahol azért a mellémenésre jóval kisebb esély van. Nem írom le a nevét, mert annyit hivatkozok rá, hogy még a végén kitiltanak innen (:D), de ha teszem azt te olvasol valakiről mondjuk 20 beszit különböző nickektől, és mindegyik besziben a hölgy mondjuk 8 és 10 pont között kap (10 a max), és ráadásul senki nem vitatja, hogy a képeken ő van, (hozzáteszem, ha nem ő lenne és ez kiderülne, nem is hirdethetne ott tovább, míg mondjuk itt mi is történik, ha ez kiderül?) akkor nem egészen az a helyzet a várakozással kapcsolatosan, mint amit írtál. És a fenti esetben sokkal kisebb az esélye annak, hogy pofára esel.
Sziasztok! Crystalnál már járt vki? Ha igen, dobhatna róla ném infót :)
Sziasztok debrecenbe jártam Lolánál hát mondhatom csupa jobba volt részem istenien csinál amit csinál s meglepetést is kaptok de jo értelembe mindenkinek ajálani tudom fiuk menjetek
Itt a probléma az mikor azt a szintet sen üti meg amit te fentartásokkal gondolsz vagy ha úgy érzed a 4-esre is mehettél volna ápoltság tekintetében.
Sorry öregítettem Bea 24!!!
Szia, Korina fantasztikusan néz ki, és a hozzá állásával sincs baj.
Kéretik kellő tisztelettel bánni vele. :-)
A Mercedesz nevű masszőrnek hivatott hölgy Debrecenben,egy hazug,közönséges csaló..Többször lett hívva telefonon,vagy kinyomta,vagy fel sem vette,mikor felvette megadta az időpontot ***moderálva*** nélkül,és nem ment el a megbeszélt időpontban.Szélhálmos,én nem ajánlom senkinek!!!!
Nem tudom miért küldték moderálásra a beszámolómat, hiszen nem írtam semmi sértőt!!
De lehet hogy valakinek pontosan az volt a probléma, hogy pozítív véleményem volt Kingus (20)-ról!!!!
Helló te tántorgó.
Egy kérdés kíváncsiságból: HA teszem azt TE akarnád magadat hírdetni (mondjuk ki: ***moderálva*** ) örömfiúként :-)))))))), akkor milyen fotókkal rukkolnál ki?
De ha azt mondod, hogy a legelőnytelenebb oldalad mutatnád, úgysem hiszem el.
:-)
Köszi.
https://videkilany.hu/8128-vivien nála járt már valaki?
Korinához én is el akarok majd menni. Mindenki dicséri.
Valahogy lehet itt privát üzenetet irni probáld meg azt. Cseten nem voltam. Bocsi hogy ilyen későn irok vissza csak pont lépnem kellett.
Köszönöm az infokat üdv mindenkinek!!!!!!!!!!
Köszi,olvastam a képek alapján nagyon tetszik a lány!
Épp az érdeklődésedet megelőzően írtam Szépségről egy véleményt. Csak ajánlani tudom.
A VL apró részében hirdető Beára gondolsz (mert ő Bea(24)), vagy más oldal aprójában hírdető lányra?