Vazz, lekapta a képeit!
Hiper gyors volt!!
Grat!!! :)))
Vazz, lekapta a képeit!
Hiper gyors volt!!
Grat!!! :)))
hát én is így vagyook vele, demost ráérnék mert itthon vagyok, kétségbeesetten hívtam:D, de ki volt kapcsolva!!
Vele csak annyi a gondom, hogy nem tudok menni abban az időben amiben rendel. :)
köszi, csak mert ma egésznap ki volt kapcsolva..!!
Ja,keresem én is:-)))-mert úgy se voltam még soha yetivel...
Hello, hol látsz te Kitty (24)-et?
ma délelőtt meglátogattam Szandika (27)-et. egyeztetés könnyen ment. egyből felvette, és tudtam is menni. Fél időre mentem, több nem fért most bele. Az autós Mekdöncivel szemben van. A lakás átlagos panel, de rendezett. más is volt a lakásban, de a diszkréció maximális volt. nekem bejött a teste, egyedüli negatívum, h a fotókon nem látszanak a tetoválások; amik azért élőben ott vannak. franiája nagyon jó volt, és az aktus maga is.
szerintem vissza fogok még járni hozzá. és csak ajánlani tudom.
Mégvalami!
A Kitty(24) 3. képén a hátán tényleg szőrtömegeket látok, vagy csak én vagyok vaksi?
A két ribizli akikkel anno meggyült a bajom, folyamatosan fogom nektek jelezni! Most éppen milyen név vagy háttér mögé bújtak!
Az egyik vékony elöl deszka hátul léc. Sárga fogak, nagyon fehér bőr, ritkás szőke félhosszú haj.
A másik, szolis vagy cigeró. Barna haj, derekán tetkó, talán a lábszárán is. Nagy mellek, nagy pofa! Teltebb, idősebb mint az első!
A korábbi súlyfelesleges hölgy pedig a Tündérke! Aki nagyon nem annyi mint amennyi az adatlaján szerepel, vagy lehet ellopták a mérleget!
Juj, pedig Hanna-hoz elakartam látogatni, csak a mellei gyanúsak. Nem teszi ki egyik képén se ki sehogyan se.
Szóval milyenek a mellei? Mert a korábbi hsz-ek jót írtak róla.
A másik. Szerintem nincs még egy ilyen oldal kis Magyarországon, amelyiken ilyen felhozatal mellett,
ennyire ki tudjuk beszélni a sz0lgáltatásokat!
Javítson ki valaki ha tévednék. Ennyire megyei szintekre nincs egyetlen egy másik oldal sem leszűkítve.
A többi pestorientált, és csak elvétve van fent egy-két vidéki hírdető.
A Kislányos Ágica nevű versenyző igazán jól takarja a kis pocakját, de attól az még ott van. Egyébként nekem bejött a leányzó anno.
A két korábbi általam megnevezett csaj akik lehúztak, és ráadásul a barna még egy tahó paraszt is volt itt vannak.
Csak lehet hogy tanultak valamit!!!
Persze lehet hogy bennem is felment a pumpa, de örülhettek hogy megúszták annyival amit kaptak!
Akik a Gróf Kurátorral kapcsolatos esetleges összefonódsában látnak valami perspektívát azokat ki kell hogy ábrándítsam.
Ugyanis a kezdetekkor én is erőssen bíráltam a stílusáért, és a sok felesleges monológért....stb. Olvass vissza, vagy hallgass!!!
Erről ennyit kedves üldözési mániás annoním versenyzőtársaim!
Mikor először voltam nála,sokkal csinosabb volt.Másodjára,már mutatkoztak a tünetek,de most már nekem sok:-)))Igen,Ő.
Nincs azzal semmi gond,hogy vírusos,de míg nem 100%-os,addig ne dolgozzon már!
Helló! Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből, vagy a 2001. évi CVIII. törvény alapján, jogsértés miatt került eltávolításra.
Nemrég találtam egy régi archívumban a régebben Nyíregyházán szolgáltató Kitty és Vanda páros hirdetési képeit. Feltöltöttem ide:
Data.hu | Fájl nem létezik
Ha valaki nosztalgiázna, akkor nyugodtan szedje le.
Ez engem is érdekelne....
Szégyen, hogy ilyen lány is hirdeti magát amikor tudja hogy úgymond vírust hordoz...
Szerintem igen.
a 27 éves ***moderálva*** utcai nórika dolgozik még??
Sziasztok.
"Uzsidobozos szindróma" , ez jó. De ezt, hogy érted? Kifejtenéd egy kicsit?
Amúgy ki ez a lány pontosan? H.Baby = Hanna Baby? Vagy esetleg valaki más?
Köszi előre is az infót.
Az biztos,hogy nem fogom keresni,mert ráadásul kezd uzsidoboz színdrómába esni.H.Baby.
Ezek már itt voltak.-de dícséret a fotósnak a munkájáért.
Üdv
Na úgy látom visszatért Aliz ,jók lettek az új képei .kár hogy én meg lebetegedtem :) :(
Hali!
Azt azért elárulhatnád kitől kaptad, hogy mások legalább el tudják kerülni.