Kihez menjünk, van ötleted? Lehet majd ő fizet!:)))
Kihez menjünk, van ötleted? Lehet majd ő fizet!:)))
érdekel
Ezuton kérnék elnézést azoktól, akik látóteréböl oly hirtelen eltüntem! Egyszerű az oka hisz akinek tudnia kellett az tudta,hogy már nem leszek sokáig de mindezt ügyesen megkönnyítette egy kedves látogató, aki a telefonommal együtt távozott! Ugyhogy lányok vigyázzatok a telora!!! Csók:Lusy
Tisztelt Férfi (vagy inkább NŐ???) Társam.
Csak azért regeltél be január végén, hogy ezt most itt leírhasd?
Nem megy az üzlet, és esetleg pont ő az oka? Így már többen fognak téged hívni. De a hírdetésed vajon mikor lehet megnézni? Kíváncsi lennék rád.
Pusssssssz
Üdv a klubban!!
Helló
Rubyt ismerem, részemről ajánlott: kedves, csinos, ügyes ;-)
Keress rá ill. Fruzsi23-ra a hsz-ek között.
Üdv
Hali Ruby 24 illetve Niky 24 ről mondjatok már valamit. Köszi.
Csak a felét:)Másikat te fizeted:)
Jó az is,ha fizeti a felét:)
Én is voltam Diaz30nál nekem teljesen az ellenkezője volt :) Franciája jó, aktus jó, ház igényes, nálam ajánlott kategória...
Diaz30 Voltam nála a napokban nagyon igénytelen a lány zsíros haj,büzlött a cigarettától a bőre tiszta löttyedt nem ajánlot kategória!!!
Közalkalmazott már nem is jó, csak vállalkozó?
:-)
Persze, semmi gond, én megyek veled! Állod a számlát?:)
Sziasztok. Szandinál és Nauszinál jártám már jónéhány alkalommal és mind a kettő nagyon kedves. A teste tőkéletes mind a kettőjüknek az arcuk is szép. Szandinak nagyon szép igazi cicje van. Afranciájuk nagyon jó, Nauszié talán kicsit jobb. Csak ajánlani tudom, aki még nemvolt náluk az sürgősen tegye meg.
Egy pár oldal vissza olvasol andante sokmindent megtudsz!!
Kedves Ivett!
Örülök és köszönöm, hogy válaszoltál. Sok minden megfordult a fejemben, még az is, hogy talán a postás, talán az iskolából a gyerek, esetleg a strigó, ne adj isten egy másik kuncsaft jött "váratlanul", annyira váratlanul, hogy a telefont is eldobtad!..... hát én tényleg, egy hülye fasz vagyok, hogy ilyeneket gondolok!..na mindegy, elfogadom a visszautasítást:), mert szeretem a talpra esett és határozott nőket, akik megvédik magukat. Mások véleményére itt és a hasonló fórumokon nagyokat teszek, mert az ilyen álarcosbálokban nem hinném, hogy ezeknek lenne jelentősége, meg az enyémnek sincs....így jártam!!Azért egyszer egy szó és egyéb csatát szívesen megtapasztalnék Veled...ez elég jó ütközet előkészítés volt...szia és bocs , nem akartalak bántani Ny.
sziasztok. csütörtökön megint jó volt a gangbang. nagyon nagy élmény gyertek minnél többen jó buli. jó a lány, pia is van, 10-szer is elmehetsz és még ***moderálva*** is.
Nina21 hiányzol :S
Sziasztok!
Tudnátok nekem információt mondani 1-2 lányról?
Aliz (19)
Netti(19) --> róla főleg!
Kitti(25)
Kira(19)
Megbízhatóak? Hozzáállás? stb.
Várnám a véleményeket!
Köszi!
Üdv!
sziasztok gabriellárol irnátpk valamit?