...moderálva....
...moderálva....
És miért?
Én meg nagyon remélem,hogy abbahagyja keddtől!!
Igaz Daisy?!Tudom,hogy el fogod olvasni a fórumot.
Szia gyöngy!!
Hogy vagy?Régen láttalak!! :)
Kedves hatartaln!
Szombathely, mint város ha( i) ragot kap, abban az esetben már kisbetűvel írandó.
Na, meg a helyesírásommal, az meg hosszú í, ennyit a Te helyesírásodról. :)
***moderálva***meg nincs és nem is lesz, de szerintem ezt itt Nekem nem is kell bizonygatnom, túl sokan ismernek már........ További szép estét!
Gyöngyszem a helyesirásommal nincs probléma....miért véded őt? Csak nem ő a ***moderálva***vagy mi?
Nem! Sajnos csak keddtől lesz. :(((
Kifejtenéd, hogy miért is lennék a férfiak szégyene?
Én legalább olyan kaliberű pasi vagyok, akinek a hölgyek hajlandóak ***moderálva***a sexért, vagy egy kellemes kikapcsolódásért velem. :)
Mindenkinek lehet véleménye, a Tiéd az amit lentebb írtál, az enyém meg az, hogy...........
Viszont Neked képet sem kell feltenned magadról, hogy kiütközzenek a különbségek, Ő legalább tud helyesen írni veled ellentétben. Kellemes Húsvétot! :)
Tiszteletem az uraknak!
Fehérvár kapott február 1-től egy jó masszőrt, sőt ennél is többet.
Lehet, hogy én voltam naív, tavaly szeptember óta hallgattam, hogy mikor jövök már haza.
Értelmes, intelligens emberek kérdezték. Úgy éreztem, itt várnak.
Mosolyogva érkeztem, rohangáltam lakás után, hogy legyen hova jönni. Van. Nem luxus, de van,
ahogy a masszőr is.
Nem hiszem, hogy nekem kéne szégyellnem magam a hívások minőségéért.
Csak a mai nap.
1. hívás: 1/2 9 Részegen valaki felhív, hogy sürgősen készüljek, az Alba Házban legénybúcsú van! REGGEL!
2. hívás: szeretem-e, ha a fenekemben van?
3. hívás: elmesélteti, amit leírtam (nem fogytékos), ő arcmasszázst kérne!
4. hívás: elmeséltetné, de már nem mesélem, ott van minden, ő prosztata masszázst kérne.
Már rövid a szöveg, érthető, azt hiszem. Ha netán megszakad a vonal, kinyomtam.
Egy szó nélkül.
Daisy abbahagyta? Hirdetését sem látom és telefonja is ki van kapcsolva. Amúgy a jók közül ki dolgozik a ünnepekkor?
Várjuk! Majd én is el szeretnék menni vmelyikőjükhöz.
Szia! Hol találom ezt a***moderálva***? :)
Nálam is Szano a befutó, de ma délután kipróbálom Tinát vagy Kirát. Majd véleményezem. :)
Ilyen egyszerű.
Jobb oldalt: keresés kulcsszóra, beírod, kidobja a beszámolókat, ha 1 van 1-et. :)
Tuti Masszázs(30) ***moderálva***szemben van. Parkolás itt is max ok. A hölgyet egyébként Timi-nek hívják. Kaptam egy kis masszírozást és egy levezetést. Nagyon elégedetten távoztam. Pont amit szeretek. Masszázs közben jót beszélgettünk, a hozzáálálsában meg hiba nem volt. Végig ott volt. Rám figyelt. Egy percre nem kalandozott el. Jó példa arra, hogy a hozzáállás, a vendéggel való foglalkozás mit dobhat a dolgon. Az ő esetében pl. a kisebb ciciket max-ra feledtette a kedvesség és a figyelem.
Tuti Masszázs(30) ***moderálva***szemben van. Parkolás itt is max ok. A hölgyet egyébként Timi-nek hívják. Kaptam egy kis masszírozást és egy levezetést. Nagyon elégedetten távoztam. Pont amit szeretek. Masszázs közben jót beszélgettünk, a hozzáálálsában meg hiba nem volt. Végig ott volt. Rám figyelt. Egy percre nem kalandozott el. Jó példa arra, hogy a hozzáállás, a vendéggel való foglalkozás mit dobhat a dolgon. Az ő esetében pl. a kisebb ciciket max-ra feledtette a kedvesség és a figyelem.
Gordon a Szombathelyi férfiak SZÉGYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!