Köszönöm angyalkirály!!!!!
Köszönöm angyalkirály!!!!!
Üdv!segítsetek lécci van kanizsán olyan lány aki házhoz is jön és ha van ki Ö?Kit ajánlanátok 1 szüz srácnak.
Sziasztok ! Ancsikáról van valakinek infója,tapasztalata?
Azért elég érdekes ez a fotógarancia dolog, mert a fehérvári Anikóét is elfogadták, holott a SAJÁT szemmemel láttam hogy nem ő van a képen! Sőt még azt sem lehet mondani, hogy régebben volt ilyen, mert az ajtót nyitó lánynak, és a fotón lévő nőnek köze nincsen egymáshoz!!
Felesem igaz masszőz/ Elvíra mivel kilett moderálva ***moderálva*** kér az úr asztalához a semmiért!
Más ne essen a csapdájába bele!
Ginánál voltam a napokban. A képek tükrözik a valóságot, hibátlan teste van. A mellei igaziak, sokkolóan gyönyörűek, az ember alig akar lecuppanni róluk. Nem igazán voltam formában, de Gina egy (vagyis két) csodás franciával bearanyozta a napom. Remegő lábakkal távoztam.
Felesem igaz masszőz ! / Elvíra / a semmiért jól elkéri ***moderálva***. A masszázshoz nem ért semmit, egy kicsis erotikus masszázsért ennyit elkérni? Nyávogós beképzelt !Nem ajánlott kategória.
olyan mintha veterán eutot hasonlitanál egy ujhoz semmivel nem külömb ő szanditol meg a mostani huszon éves feltörekvő nemzedéktől sőt ők még kemények nem lattyattak a ami korral jár ,,monjuk ő már szült és ahhoz képest tartja magát nauszi dicséretére legyen momdva h fogyott vagy 30 kgt én még emlékszem mikor röfike volt,viszont a sárga függönyt kimoshatná mer már szürke a retektől meg az ablakra sem ártana egy pucolás mert már lassan vakablak (amugy teszi a dolgát semmi egyéb, de messze van egy luxus ***moderálva***)
Sziasztok !
Ma voltam Diaznál és Lauránál. Nagyon aranyos és szép lányok , ápoltak inteligensek.
Akik szeretik a telt, igazán nőies idomokat csak ajánlani tudom.
Péter
Szia,
türelem rózsát terem :) Ma hívtam és felvette kb. a harmadik hívásnál. Mondjuk előny, hogy el van mentve a számom a telefonjába ;)
Megígérem, hogy elfenekelem, hogyha legközelebb találkozom Vele, hogy ilyen csúnyán viselkedett veled és még az sms-re sem válaszolt :P
Üdv: Bencec
Köszi Bush! Deby-nél jártam, maximálisan meg voltam elégedve vele :)
Ő hozzá hasonló lányokra vágynék!
Én DIDÓ-t kersném.
DiDÓ- t keresed?
Szia Chuck Bass,
Ne légy naiv,szerintem a telo számot leosztják és ha valaki befejezte akkor új személy kapja.
Ettől még Bea lehet ugyanolyan jó!!!
Sziasztok!
Biztos vannak itt, akik emlékeznek a Kendra (28) nevű hölgyre, valószínűleg meg is látogattátok páran. Én kétszer voltam nála még februárban, és nagyon élveztem a vele eltöltött időt, egyenesen imádtam a csajt. Viszont egy jobb meló miatt itt kellett hagynom Debrecent, most pedig vissza-visszalátogatnék, de őt nem találtam. A Google segítségével fél perc alatt kiderült, hogy az akkori száma már Bea (30) tulajdonában áll.
Ha valakinek birtokában van információ azzal kapcsolatban, hogy hová tűnt Kendra (mert pl. elárulta neki, hogy pihen 1 évet), akkor azt kérem, hogy ossza meg velem :)
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mit tudtok az említett Bea (30) nevű hölgyről? Valószínűleg őt látogatom majd meg elsőnek, ha visszatérek Debrecenbe, mert bízom benne, hogy Kendra csak egy hasonló színvonalú szolgáltatást kínáló lánynak adná oda a számát :D
Mindenképpen írd meg,hogy mi volt!
Kevés vagyok én ahhoz, de mindekettejükkel szemezek már egy ideje! Köszönöm a tippet, szerintem a hétvégén megnézem magamnak az említett testrés(z)t ;)
Sziasztok!
Remélem észreveszitek, hogy talán Szombathelyen is megmozdul valami! Sziszinél voltam, mindenkinek ajánlom! Ilyen csajok kellenek ide, mint ő! Kicsit nehéz elérni, de érdemes rá várni! Miránál volt valaki, valami info-t írjatok! Mindenkinek szép napot!
Sziasztok, egyre több a valós ízű hozzászólás, így tovább. Ez azér jó, mert ezek alapján és a képek alapján elég jól be lehet lőni a lányokat és így szelektálva kevés az igazi bukta. OK, nem mindig lesz a parti tuti jó, de azér nagy tragédia ritkán szokott lenni. Nekem legutóbb pl. Betty 31 volt ilyen. Jó sok képet rak fel, egypáron ő van (ruhában zömmel) egypáron megint ő ezer évvel korábbról, egypáron meg sztem tök más. A csaj kedvesrendes, igyekszik meg minden, de azér úgy jöttem el, hogy na azér ez gáz volt, legalábbis azokhoz a lányokhoz képest, akikről eddig írtam.
Egri! Ha tipp kell, írd be a keresőbe, hogy "Bush", nézd meg a véleményeimet, egy-két jó tipp van közte, remélem Neked is bejönnek. Ja, jót soxor azér nem írunk, mert már mások többször is leírták. Pl. Deby szintén ajánlott, nem ragozom, találsz róla sok jó véleményt. A többit korábban már leírtam.
Nacsá.
Csá Gróf Kurátor!
Látom több helyen is írsz! Én nyugat-dunántúlon elég sok csajt próbáltam már, de kiváncsi lennék a véleményedre, hogy szerinted a most fellelhetőek közül ki a Number One! Egy jó numeráért érdemes egy hosszabb autóutat is megtenni! Várom válaszodat! Szép napot mindenkinek!