igen voltam tihanánál és sajnos nagyon nézi az idöt és nagyon meg is kéri az ***moderálva*** úgy hogy csak akkor látogasátok meg őt ha van a ***moderálva*** mert ha nincs akkor mehetsz a .......-ba.
igen voltam tihanánál és sajnos nagyon nézi az idöt és nagyon meg is kéri az ***moderálva*** úgy hogy csak akkor látogasátok meg őt ha van a ***moderálva*** mert ha nincs akkor mehetsz a .......-ba.
Köszönöm szépen. Tényleg a tényeket írom le, semmi mást, kizárólag azt, amiket megtapasztaltam, átéltem.
Hiszen a hazug embert hamarabb utolérik, ha sánta :)
Nincs mit Kedves Kleo! Reméljük még egy jó ideig maradtok itt a mi örömünkre:) Puszi nektek
Neked. :)
Honnan kerültél elő, most virágokban utazol?
Mindjárt jön fiam barátja, tudod, a basszeros, este leszek, meg most vagyok egy ideig.
A ***moderálva*** uvarban tudod magadévá tenni.Van az a mondás,hogy mindent tud,de semmit nem felejtett.Azt kell mondanom,hogy vérprofi,érzelmektől mentes.Többet várna az ember.A 29,az szerintem min.36.Kóchaj,meg díjbirkózós alkat.Olyan,mint aki túlvan a fénykorán.A keze az olyan,mint öreganyámé,mármint a bőre.A kép nem minden.Mondom úgy,hogy ez csak a saját véleményem.Nekem nem adta,de szerencsére nem vagyunk egyformák.***moderálva*** a szokásosak.-akár a műsor.Semmi extra.
Sziasztok! Gina 19-ről, illetve Lorena-ról tudna valamelyikőtök bővebb, hiteles beszámolót írni?
Mindkét lány hirdetése izgalmasnak tűnik! de volt már részem pár csalódásban, ezért is örülnék hiteles beszámolóknak.
Köszi előre is nektek.
Ez a Letícia durván jól néz ki a képeken. Esetleg "mélyebb" infóid vannak róla??
Aranyosak vagytok köszönjünk szépen :) Puszi... Szép napot mindenkinek :)
Igen, ők most itt ***moderálva*** és korrekt szolgáltatók, ami kellett is már ezen a részen is, mert nem valami nagy a felhozatal (pl. Debrecenhez viszonyítva) és abból a kevésből is kb, egyharmada igencsak lehúzós fajta. Inez és Kleo tudja, hogy az elkért ***moderálva*** valamit nyújtani is kell és megfelelő szinten. Egyik-másik szolnoki szolgáltató Pesten igencsak éhenhalna, ha úgy viselkedne mint itt.
Páciens,
Az általad leírtakat én is csak megerősíteni tudom, azzal a kiegészítéssel hogy életem első igazi m*lyt*rkos fr*anc**ját nála éltem át!
Az látszott, hogy nemcsak nagyon jól csinálta, szerette is azt.
Fiúk, még akkor is remegett a lábam, amikor távozóban a lépcsőn mentem lefelé....
És azzal is egyetértek hogy egyszer minden véget ér, ezért nagyon kerülni kell hogy érzelmi szálak is kialakuljanak!! (mert az később nagyon fájdalmas lehet)
Én nem tartom valószínünek, hogy komoly kapcsolat mellet VIP vendégeket tartana, mert én ettől okosabbnak ismertem meg.
Mindenesetre Adri sok sikert kívánok a vizsgákhoz, és boldogságot az életben! (A kellemes emlékek pedig megmaradnak.)
Igazán hasznos és életszerű beszámolók, a pozitív és negatív momentumokkal együtt :)
Várjuk a folytatást....
Kösz!
Nanti,
Egyetértek veled, ez már számomra is kórosan sovány kategória.
De ugye van akinek ez jön be, és így van ez rendjén.
Ma jártam deby 18-nál. Igen megérte szük punci kerek popsi és fojamatos mosoly .
Bizony, az utolsó mondatod finom kis célzásában van az igazság. Akinek inge, nyugodtan felveheti.
:-)))
Nem, és nem is leszek. :)
Befejeznéd már???
Kiesett a tömítés belőled?
Léccccííí, dugulj már el!? :)
Köszönöm szépen, Drága vagy! XD
Szerintem akinek sok vendége van, nem ér rá olvasgatni a fórumot!:) Arra meg pláne nem, hogy másokkal hadakozzon. De hozzáteszem, ez elsősorban nem Elvirának szól...
Üdv!:)
Akkor fogalmazzunk máshogyan. Van olyan oldal, ahova egy ilyet ki se lehetne írni, mert kapásból kamunak titulálnák!:)))
Beszámolóval jelentkezem!
Ma sikerült eljutnom kitty 21 hez.
Könnyen elértem, azonnal tudott fogadni, teljesen rugalmas volt. A lakás kicsit forgalmas helyen van, a parkolás sem a legegyszerűbb, de megoldható. A lakás átlagos, de mondjuk az érdekel a legkevésbé :)
A lánynak nagyon szép teste van, a képeken is Ő van, kedves és közvetlen, barátkozós odaadós típus.
A ***moderálva*** korrekt, nem elszállós, olyan mint a kocsim ***moderálva*** :)
Az akció is rendben volt, nyugodt szívvel tudom ajánlani, csalódásmentes :)
Eredetileg kitty 23-at hívtam akinek egyébként meggyőzőbb és kedvesebb hangja volt,de még is letettem róla,mert hát nem nagyon voltak opciók, még nf se ennek ellenére picit húzósabb,de csak picit.
Talán majd máskor elugrok hozzá :)
Egri voltam.