Édennél voltam ma....huh!!!szenvedélyes a kicsike.....isteni francia....finom bőr....igazi kikapcsolódás!!!!!
Édennél voltam ma....huh!!!szenvedélyes a kicsike.....isteni francia....finom bőr....igazi kikapcsolódás!!!!!
Ha számít valamit a véleményem, nyugodtan látogasd meg, ha van kedved hozzá! A hozzáállása kifogástalan (nincs TP, bár egyes MTak írták, de velem kedves volt), ennek ellenére nem vagyok visszajáró vendége, mert egyrészt nekem túl vékony, másrészt nem éreztem azt a feelinget, amit kellett volna. De ha az ilyen alakú nőket kedveled, akkor ajánlott!:)
Nem rossz.Én a tatabányai TIMI-nél fogok megállni.Nekem nagyon adja!
Sziasztok!Búvóhelyet keresünk Nyíregyházán!Tudna ebben segíteni valaki?
Klau(19) Pécs! Na az aztán popó!!!
Eljöhetne kirándulni egy kicsit debrőbe! :)
Ő lenne, aki az aprók közt hirdet? Előre is köszi...
Sziasztok!
Egy kedvező tapasztalatomat szeretném megosztani veletek!
Tanrtikus masszázs! Pécs.
Természetesen egy mas.százsról van szó! :-) A bejelentkezés után időre fogadott. Tényleg a belső egy szép nyugodt környezet, lágy zene, illatok stb...
A hölgy egy helyes, szép alakú, kellmes modorú! Éppen mint a fényképen. A lazító masszázs első osztályú volt, minden tekintetben megteremtette a hangulatot. A tantra masszázs pedig egyenesen fenomenális.... szinte szóhoz sem jutottam, kapkodtam a levegőért mikor egy kicsit hagyott magamhoztérni! A vége meg aztán na.... inkább próbáljátok ki! HA össze kellne hasonlítani ( amit nem lehet ) egy "fél/ egy" orás cicus kalanddal, nos akkor én inkább Őt ajánlom!
Az egy óra az garantált! Készülni kell rá, nem csak beugrani egy körre...... az élmény sokáig elkísér!
Az órát nem nézi, nem zavarja ki az embert, és egyáltalán nem éreztem magam futószalagon! A kezei aranyat érnek! Lágyak, érzékiek, és tudja minen pillanatban hogy mit csinál!
Aki nem AZÉRT megy oda amit máshol is megkaphat, hanem "csak" egy masszázst szeretne és remekül szeretné érezni magát annak tényleg ajánlom!!
Úgy gondolom a környéken hasonlót még hirből sem kapsz.
Ja és parkolni a korház tér alatt az udvarban lehet olcsón...... onnan nincs messze!
Köszönettel tartozok! Egy világ nyílott meg bennem! Jól éreztem magam!
Orsinál voltam..A képen ő van és hát :) én voltam még 3 szor azota :)
Jó lenne persze.
De nem vetted fel a telefonod.
Csak kinyomtál állandóan.
S melyik vagy a képen jobb vagy a bal?
Ajáljatok valakit,Debrecenből
Szia minden minden férfi társnak.Sztori.Mikor megláttam,azt hittem rosszúl leszek,mikor az automba ült már émejegetem,amikor megszolalt hánynom kellett.Koszos,igénytelen,és büdös.Ha nem akartok valami fertöt,tripper,aids,vagy ki tudja,akkor "Autós Randi Berettyóújfalu"hagyjátok ki.Nincs rá szó.....Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Sziasztok Tócos kertből tudtok jó nőt ajanlani ?
Sziasztok minden kanos kollegának Dóra=Rézmüves Gyula vigyázatok ha nem akkartok pár ***moderálva*** zuhanyozni Csákó
Ezt nekem írtad? Ha igen hol hírdetsz?
Ha nem hírdetsz hogy nézel ki? Kor, magasság, súly?
Görgeyn az jó neked?
Szia én tudok 30-397***moderálva***
Tudom csak holnap lesz Boldog szülinapot Daisyke :)
A héten meglátogatlak
Olvastam a Daisyröl irt véleményeket és én ezeket még nem talapsztaltam nála
pedig jártam nála többször is,szerintem aranyos édes arca van igy ezt a zacskos dumát nem értem.
a p*ncikja meg finom édes
űdv
Bár már régebben volt feltéve a kérdés, azért mégis leírom a tapasztalatomat. Valaki Emőkéről érdeklődött. Már akkor el akartam menni hozzá mikor még Izabella néven hírdetett, de az nem jött össze. Viszont pár hete voltam nála, igaz csak franciára, de az csillagos ötös volt. Ő volt Pécsen az eslő lány, aki alapból úgy csinálta ahogy én szeretem. Én ajánlom!
Kriszta26:
Különösképpen nem kell bemutatni Krisztát senkinek...azt hiszem.
Még mindig***moderálva*** rendel. Ha szeretnél egy jót tömőcézni, akkor Kriszta a jó választás.
Előnyök: Odaadóan franciázik, és tág keretek között tehetsz Vele azt, amit csak akarsz.
Az @nális szexet nálam nem vállalta be, bár a telefonban ezt meglebegtette :(
Szeretem a vékony lányokat, és Krisztát hátulról dugni egy vizuális élménnyel felér.
Kedves, már a fürdés közben bevonható egy kis mélytorkozásra, és bár nem szép, és nincs modellalkata sem, de szexuálisan vonzó, sztem nincs az a f@sz, amiből ne csikarna ki erekciót.
Hátrány: Kriszta szívem! Aki ennyi ***moderálva***összehentereg, annak illik a kiadási részére is áldozni.
Az anyajegyeidet egy-két alkalom alatt leszedi bármelyik sebész, aki lézerrel is dolgozik.
Kimarad ugyan 3-4 nap, de ez idő alatt a fogaidat is rendbe lehet tetetni.
Ha mindezt elintézted, nyugodtan kérhetsz egy ***moderálva***többet, mert ezek valljuk be zavaró esztétikai hibák.
Ha ezzel kész leszel, visszajáró vendéged leszek...addig sajnos nem, pedig imádom a szexhez való hozzáállásodat.
Az egyik legjobb csaj lehetsz így Nyíregyházán!
Ps. Jobbító szándékkal írtam, nem bántásból.
Üdv mindenkinek!Én nem voltam a masszázsszalonban,de felhívtam őket.No szex csak simi,és a végén kézi levezetés.Ízlés dolga, ill igény.Nekem ez így hiányos, főleg annyiért,úgyhogy gyorsan le is beszéltem róla magam.Nem is ez a lényeg hanem ,hogy ismét van"Nina 21".