Én Korinát tudnám neked ajánlani . A legjobb a hozzá állása! N.01.
Én Korinát tudnám neked ajánlani . A legjobb a hozzá állása! N.01.
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem tudom mi lehet a probléma,de az apróhirdetésemet(inygenes-9,hiába va jóváhagyva nem találom a hirdetések között! A feladás dátumánál pedig prilis valahányadika szerepel! Most ismét változtattam rajta, mert kíváncsi vagyok, ha jóváhagyják,lárni fogom-e? A kérdésem az lenne, a 4 nap az tényleg 4 nap?
CSő.Barbicicánál aki az apróban hirdet volt e már valaki?Egy kis infó kellene
Felíciát én is ajánlom, nagyon jó mélytorkos.
Gina19: Belvárosban , egy kedves , fiatal r lány , de nagyon ***moderálva***.Képek valódiak és a cicik valóban gyönyörűek.
*** Kérjük a reklám és Önreklám mellőzését ***
Sziasztok.Sylvi Nevű hirdetőről rendelkezik valaki tapasztalatokkal?Ha igen,örömmel venném ha megosztanà.
Köszönöm
Már egy hete a Monára gondolok
Mindig, fel-feállva......Qki
Mirabella érdekelne...valakinek van használható beszámolója?
megköszönném
Szia.Igen van köztünk ilyen is!
Igen! :-)
S utólag olvastam ela fórumot!ÉN a megbeszélt időre mentem ,jeleztem hogy itt vagyok,mondta hova kell menjek és hogyan .Minden maximálisan szuper volt.Másodszor amikor voltam nála már csak szoltam neki h megyek ,odaértem ,becsengettem és más fogadott is ...de még hogy....:)szuper csaj !!!!!!!!!!!!!!!!
Szevasztok!
Voltam Jázminnál.......
CSAK ajánlano tudom!Nagyon jó vele!
De szerintem a fenti képek merőben eltérnek attól ahogy kinézz,élőben sokkal szebb!!
Jampec,
Örülök hogy újra hazai pályán vagy, remélem hogy aktív leszel a fórumon és jönnek a szinvonalas beszámolóid!!!
Személy szerint én nagyon kedveltem a finoman ironikus humorodat, mely azért sohasem volt bántó, csak őszinte.
Szia Navigátor!
Én csak egy lánynál voltam (Angyalkánál), de az felért hárommal.....
Én is régen jártam nála, de nekem nem volt vele ilyen problámám, velem nagyon is aktív volt
Nagyon csinos lány, és emlékeim szerint egy óriásit d*gtunk....
Amúgy én sem értem, miért kell három személyként is hírdetni. Nem hiszen, hogy emiatt többen keresnék fel!
Szia Jampec!
Az egy igazi nagy, kétszemélyes orgia lesz
Csáó kantestvérek csak 1 felhivás ha még valaki nem tudja Dóra 20 kerüljétek nagy lehuzás csáó
Dunaújvárosban szőke cicának egész jó képei vannak. Valaki ismeri esetleg közelebbről?
*** Kérjük a hirdetők egymást lejárató kampányainak mellőzését ***
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***