Soványnak sovány (az én ízlésemnek megfelel), de korántsem "etióp". Sötétbarna, fekete a haja, de semmilyen keleties vonás nincs benne.
Soványnak sovány (az én ízlésemnek megfelel), de korántsem "etióp". Sötétbarna, fekete a haja, de semmilyen keleties vonás nincs benne.
Kiwistar ha a ***moderálva***rendel nagy íííívben elkerülendő.Kb 6hónapja voltam borostás p..ci, és minden extra nálla.
Kösz mindnekinek! :)
Nem is olyan rég meglátogattam Lizzyt. Semmi képpen sem bántam meg, közvetlen, a képekhez képest még gyönyörűbb, és végtelen kedvességgel, odaadással csinálja a dolgát. A masszázs részéért kár, rövidke is, meg inkább csak simogat, pedig én szeretem, ha át is dögönyöznek azért. Ennek ellenére az, ami utána jött, megérte a látogatást! ;) Erősen ajánlott kategória :P
Javítok, na. Te BÁRHOL hozzám érsz, visítok.
nemigazhakihagyokegyhónapotaszexből,leszokomróla :)
akkor ne fogggggyá le!
Shaki egy kis szünet után tért vissza, még régebbről ismerem az itt futó chetről, lehetséges h jurij járhatott nála korábban, ezt azért nem lehet tudni, de amugy ő van a képeken és egy kedves helyes csajszi, ha közelebb laknék tuti meglátogatnám:)
eccerű, ahol csiklandós vagy, ott erotikusan is érzékeny vagy, nem? egyébként érdekes. Pl. mindenki tuggya, hogy a herék milyen érzékenyek a fájdalomra. Aztán aszongyák, hogy szex közben ha erősen szorongatják, az fokozza az élvezetet!? Ja, ha kell még szextipp: hasonlóan, a merev dákó lefelé feszegetése fentiek szerint szintén ingerlő hatású? A láberotika piskóta, hiszen a talpon is 1000 éve ismertek erogén pontok, DE!!! Haggyá ki 1 hónapot a szexből, és BÁRHOL hozzádérek, erogén lesz! Mondddddhogynemigaz!!!! :)))))) NAUGYE!?
Te, mieza foggyá le? Montamén, hogy kövér vagyok?! (Honnan tudod? :)))))))))))))))))))))))))))))
nacsá
Szia te átok,
nem megy semmilyen adok-kapok már, mosolyogva üldögélek, ritkán valaki beszól, ha durva, megy modira, ha belefér a tűrésbe, hagyom.
De! igenis változtam. Levágattam a hajam, befestettem vörösre, ami fiam szerint lila (színvak:)), a humoromat azoknak tartogatom, akik értik, most a cseten polgárpukkasztok, meg ingerlek hányásra látogatókat (onnan tudom hogy fogynak:)), aztán ha eltűntem, gondolom, visszamennek. Én meg így készülgetek a korkedvezményes nyugdíjamra (Istenem, de szép szó, és nem az állambá fogja nem fizetni:)).
Képzeld el, tegnapelőtt este megtudtam az internettről az erogén zónáimat. Eddig azt hittem, ismerem legalább a saját testem, hát nem.
Az ujjbegyeim, a nagy lábujjamat is beleértve, valamint az ujjhajlataim! Lehet h még sose vót orgazmusom, csak aszittem? A net nem hazudik, most épp önkielégítek a nagy lábujjamon, mert a jobb kezemmel ütögetem a betűket. Eddig semmi, de addig buzgatom, míg
ah ah ah aaaaaah nem lesz. XD
Ui: közelítek feléd hamarosan, miccósz? :) Addig foggyá le, aztán adunk a láberotikának.
Igen a képekkel nem is lenne baj, de ez a tipikus roma arcuk van, hegyes áll, olyan fura arccsont. Na tudod... Nincs bajom a szép roma lányokkal, akik tiszták is, velük sem az volt a baj, hogy büdösek vagy ilyesmi, hanem vékonyak, mellük fenekük alig van és nem szépek...
Sziasztok!
Thália(30)-ról vagy Léda(41)rről van valakinek infója?
Előre is köszönöm!
Szép napot!
Sziasztok!Zea-ról és Lindusról tudtok valamit?
Én nálam is tervben van, hogy amióta Pécsre jött meglátogatom, viszont még nem jutottam el hozzá. De lehet, hogy késő, ugyanis ero-n azt írja, hogy ma estétől pesti lakásán fogad. A kérdés az, hogy ez ideiglenes vagy végleges.
A képek pedig nem rosszak :)
Bár azok a legtöbb esetben jók
A frissen hirdető Nikyke(21) kamu, korábban Nikole néven hirdetett ugyan ezekkel a képekkel, a ***moderálva***út elején. Természetesen a képen nem ő van, és nem is fehér bőrű lányról van szó. A képekhez képest +20 kg. Annak idején a 3 testőrrel találkoztam a lépcsőházban (kicsit későn indultak lefelé).
Így hát erősen elkerülendő kategória.
Szia Ilkó!
Köszi, hogy válaszoltál! Először is rendes vagy, mert "megvígasztaltál", de aztán az a Dóri nem kellett volna :))))))) megnéztem a képeit, tényleg klassz! Én ezt nem értem, Debrecenben van az egyik legnagyobb választék, de ha igazán alaposan nézed végig a képeket, látható, hogy két nagy csoport hirdet. 1. Rendes, szép lányok (amatőrök, ha kimoderálnák: civilek) 2. professzionális nevezők (bevallott) 30 fölött (ha kimod.: nagymenők). A civilekkel nincs semmi baj, csak semmi extra. A nagymenőkkel sincs semmi baj, de már nem extra. A tuti extra valamiért (gondolom gazdaságilag megmagyarázhatóan - ebben megint Te vagy a szakamber:) inkább Bpesten lelhetők fel és elég sok dunántúli városban. Namost látomén, hogy működik a fotosop rendesen, de ennek ellenére így van. Így aztán nincs mese el kell menni országot látni :)) mongyuk a Balatonra, mer onnan minden 1 órányira van, miccósz, jó a prodzsekt?
Na mégeccer köszi, és ha kiszúrsz egy jó csajt errefelé, kérdezz bátran! (Azt fogom írni, hogy "ugyan hagydmá, nemisolyanjó, DE ezmegez sokkal szebb nála! :)))))))))))))))))))
Nacsá!
Regi a másik csaj.
Valaki ajánlana egy lehetőleg fiatal, tiszta, jó testű csajt?
***moderálva***utcán van az Ivett néven hirdető csaj. Ketten vannak, két romalány, tiszták, de nem szépek. Ajtóig mentem, én nem ajánlom.
Én mindent elkövetek annak érdekében, hogy megfelelően tiszta és ápolt legyek, nem hiszem, hogy ez lett volna a baja és pont hogy ő tekintett engem egy bankjegynek, legalább is nekem ez volt az érzésem.Nem szeretem az ilyet...de mint irtam, izlések és pofonok.
Akkor ez egy igazi három az egyben, illetve az én szemszögemből egy a háromban! Egy nekifutással rögtön három lánynak is örömet szerzek!