Előttem pl nem kell. Én voltam nálad és 100%-osan meg voltam elégedve. Azóta is visszavágyom. Amint lesz szabadidőm újra találkozunk.
Ne bántsátok, Ő egy igazi gyöngyszem, óvni kellene inkább...
Előttem pl nem kell. Én voltam nálad és 100%-osan meg voltam elégedve. Azóta is visszavágyom. Amint lesz szabadidőm újra találkozunk.
Ne bántsátok, Ő egy igazi gyöngyszem, óvni kellene inkább...
Igen az volt de én nem vagyok olyan ... Sajna a leplet nem tudom lerántani hisz az aki ott volt nincs ezen a forumon fennt , nem tudom hogy máshol fennt van-e ! Szerencsére azóta nem találkoztam vele ! Azért mert mások olyanok voltak veled ...HÁÁT én nem tehetek róla !
Nos azt hiszem ehhez szeretnék hozzá szólni, Én is voltam a Lucánál, és szerintem semmi probléma a csajjal, tudta a dolgát, és nem is rosszul, én jól éreztem magam.
Ancsáról van valakinek infójqa?
Nagyon remélem és azt is h ezzel majd tisztázni fogom magam előtted és mindenki előtt :)
Na végre vannak érett hölgyek is Sopronba!
Nyugi, majd megyek! :)
Lányok, Fiúk! Tegyetek már valamilyen formában pontot az ügy végére legyetek szívesek! Ha nem Kitty(23)-ról van szó akkor derüljön ki, hogy kiről. Mert ha valóban nem ő az aki ellen Fütyülős hadjáratot folytat akkor szegény lányt igaztalanul vádolja már egy jó ideje. Köszönöm.
Gyere fel nézz meg és győződj meg róla, ennyi...
:D :D :D :D Háháháháá
Köszönjük Alíz! :D
Brigike jó bőr,csak kissé lehúzós, és majdnem minden extra nála. Vigyázzatok vele!
Lőn igaszság! Akkor ki az a mocskos szájú manager madam akiről írtam! Jó lenne ha lerántanád róla a leplep Mya, mert addig "ócsárollak" amíg ki nem derül kivel rendeltél a ***moderálva***-en? Szerintem a többiek is! Mocskos egy lehúzós banda volt ott anno!
Kitty (23)-ban vélem felfedezni az említett "nincs most jelzőm rá" játékost, mivel Ő is hírdet!
Sziasztok,tud valaki holgyet ***moderálva*** tér kornyékérol?
Kôszi
1,2 beírásom valaki féltékeny hírdető moderálásra küldte,pedig semmi olyat nem írtam.Reklám?Önfényezés?semmi.egy hírdető csajt dícsértem.Érdekes nekem ezt sem lehet,mert törölték.A többi csajt azt lehet fényezni,meg reklámozni???főleg olyat,hogy hagyjuk.Én lépek ,nem is írok ide többet,akit szeretek eltudok hozzá menni és nem kell itt irogatni,sem pletykálkodni.Hisz a fórum fele tényleg önfényezés,meg hazugság.további jó pletykálkodást azoknak ,akiknek csak ez maradt.
Aliz fehér , és nagyon jó !!!
Hello. Alexa cica baba- rol kelene info .
Sziasztok !
Lesz itt egy kis tévedés ! Kitty 23 lenne szó amit Fütyülős irt ... A leányzó akiről szó van létezik csak nem éppen Kitty az , ez egy másik hölgy akiről sajnos igazak amik irva lettek ! Sajnos vannak ilyen lányok de attól még nem kell mindenkit aki tegyük fel kapcsolatban volt vele (magamról beszélek) leminősíteni föleg úgy hogy igazából ebbe ami velünk kapcsolatban megy nem igazán látnak bele !
Köszönöm és Üdv mindenkinek !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xd
Sajna nem volt hozzá szerencsém még. Amennyiben a valóságban is így néz ki, akkor tényleg szuper. Még most kezdte hirdetni magát, lehet új még itt.