Régen azzal a képppel két fiatal lány volt hirdetve. Ez kissé gyanús.
Régen azzal a képppel két fiatal lány volt hirdetve. Ez kissé gyanús.
robbby tényleg nem manager. tudom, és kész.
Régen sokszor látogattam***moderálva*** a masször lányokat.
Nagyon bejött (és többször ki is élveztem) Gina és Alexa kedveskedését.
Sajnos abbahagyták ;(
Tud valaki hasonlóan igényes helyet, hasonlóan szép és kedves versenyzőkkel masszázs témában?
Lili(18): Csatlakozom. Fiatal, csinos (arcra nem tökéletes, de még belefér).
Passzív, kezdő effektes, de irányítható, bár "vadabb" dolgokat nem szeret.
Imádnivaló Éden! Már akinek imádnivaló, nekem biztos nem.
Tegnap déltájban hívtam. Mindent megbeszéltünk majd mondtam neki, hogy az általa megadott ***moderálva***kb. fél idő múlva érek oda mert nekem ahhoz negyedszázad kilométert kell utaznom.
Sebaj, mondta vár engem szeretettel ha estleg hamarabb érkezem akkor is hivjam nyugodtan!
Ráléptem a gázra így hussz min. alatt ott voltam és hívtam is ahogy megbeszéltük.
Egy Bea nevű rekedthangú fehérjehalmaz vette fel a telót és elkezdte darálni, hogy: Szia! Bea vagyok ne haragudj de Édennek sürgős dolga akadt ma már egész nap nem lesz elérhető de ha gondolod akkor......
Eddig jutott mert egy: "akkorszervusz"-al leraktam a készüléket.
Jelzem, hogy csak emiatt a kis kaland miatt menten debibe.
Szóval tisztelet a kivételnek és a rendes csajsziknak de pl. az ilyen jellemtelen mi alapján vár el bármilyen korrektséget?
EZt azért írtam le hogy aki kényes a jelenlegi benzinárakra vagy csak az idejét nem akarja fölöslegesen kockáztatni az inkább egy valóban imádnivaló jányra keressen rá!
U.I.: Bocs a hülye megfogalmazásokért de még mindig nem vágom hogy mi az amit kimoderálnak és mit nem . Ezt próbáltam elkerülni a virágnyelven körülírt szavakkal!
Ja! A telom a munkám miatt ugy van beállítva, hogy minden beszélgetésemet rögzíti. Ezt csak azért tartottam fontosnak megemlíteni, hogy ha esetleg "valaki" itt a fórumon akar meghazudtolni akkor könnyen lehet hogy viszont hallja magát egy ismert videomegosztó oldalon:)
hát igen miért nem tesznek fel olyan képet amin látni az arcukat mit titkoloznak + is érdemlik h minél többen visszaforduljanak tőlük.
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
jo de csak 9 től 2 ig van :(
Szia Vidékiférfi!
Régóta nem jelentkeztél, örülök hogy újra beszámolóval rukkoltál elő...
Néhány nappal ezelőtt én is hasonló tartalmú beszámolót írtam a kislányról, amit leírtál azt én is minden téren tapasztaltam.(még a /B keresés is stimmelt)
De azért néhány dologban volt különbség, így engem telefonon segített tájékozódni, és azonnal fogadott.
A kezdeti zavartság (passzívitás) nálam is jelen volt, de amint írtam bizonyos idő után már egészen feloldódott, és ekkor már éreztem hogy neki is élvezetes
az action. (Olyannyira, hogy még a csúcsra is sikerült eljutnia /és ez nem megjátszott volt/, ekkor már abszolut nem volt nyoma az általad említett fadarab effektusnak sem!)
Szóval csak kellő türelemmel lehet azt a bizonyos beleélést kihozni belőle!
Ez valóban kihívás, de hidd el megéri, mert őszinte a reakció, semmi megjátsszás vagy művies viselkedés. (én pl. ezt nagyra értékelem egy lánynál)
Hali! Amira-ról és Vendi-ről vlmi info?
Apróban Anett néven hirdet egy 40 és egy 21 éves csaj. Tapasztalat?
Köszönöm hogy belátod! Neked is minden jót.
Kedves Lilin!
Visszaolvasva a hszomat, talán kicsit elvetettem a sulykot, és nem minden fedi teljesen a valóságot abból amit rólad írtam. Kívánok neked sok vendéget a jövőben.
Üdv ilko
Hölgyek vagy urak... ha kérhetem,mondanátok olyan helyeket,ahol lehet több lány közül is választani? Leírnátok,kik azok,akik együtt rendelnek? Előre is köszönöm a kedvességeteket!
A cigány lányokkal annyi a bajom,hogy irja oda a hirdetése mellé,hogy "cigány lány vagyok"..Ezzel minden el van intézve, és nem lessz belőle kifigurázás..De mivel megpróbáljátok az embert megvezetni, mást nem érdemeltek!!
Kedves Ilko.Én nem szoktam a fórumot olvasni,és nem is kellene itt reagálnom semmire,de ha valaki valótlan dolgokat állít,az erősen kiveri a biztosítékot.Tehát te eljöttél hozzám,megeggyeztünk abban hogy én nem vállalok gumi nélküli dolgokat.Te ebbe kézségesen belementél,majd amikor elkezdtük a dolgokat,te kijelentetted hogy barátnő filinget akarsz és még az aktust is gumi nélkül akarod,mert te már 1000 nél több nővel voltál.Én persze ebbe nem mentem bele mert az egészségem többet ér.Ezekután azt mondtad hogy valóban megbeszéltük előre a dolgokat,de te azt gondoltad mivel kezdő vagyok,és hoztál egy italt,meg füstölőt,így majd biztosan neked megengedem a gumi nélküli szexet.Hát Ilko te etikátlan ember vagy,mert ez szóról szóra így történt,te pedig áldozatnak állítod be magad,és hazudozol folyamatosan.Ennyit a fórumról!
Csini Alexa és Barby ugyanaz a lány.Csak próbálja többszörösen eladni magát:)
Sziasztok! Csak annyit szeretnék mondani, hogy Gabi szerintem nagyon nem szép lány én ma voltam nála - de az ajtóból visszafordultam - ugyan elnézést kértem tőle és mondtam, hogy a képek alapján másra gondoltam, mire Ő köszi hogy elbasztad az időmet :((( szóval ennyit erről!!!! Az árak ugyan olyanok mint Pesten csak a színvonallal van probléma sajnos......
Az attól függ melyik Mona! Mert kettő van mindkettő 33 éves. Én a feketénél voltam korrekt ***moderálva***, nagyon jó masszázs és nem semmi szex!
Cigány vagy nem cigány .. ahoz képest neked is elég mocskos szád van.. és tűrje mert kurva ? velem bárki durván és erőszakosan viselkedne ugy kivágnám mint egy macskát !!!