korina 29 VKI????
korina 29 VKI????
Köszi a gyors választ a kérdésemre. A beszámolód elejévael teljesen egyetértek. Én viszont még sose tapasztaltam nála,hogy sürgetett volna. Ettől függetlenül tényleg lehet neki pakolni rendesen. Végig olvasva a a beszámolódat megállapítható, hogy ettől rosszabb találkája sose legyen az embernek.Egy kis TP még éppen belefér.
..és még ezt is moderálják! :)
Sziasztok.
Egy olyan lányt keresek aki nagyon jól maszíroz, és a végén francia is van levezetésként.
Előre is köszi.
Szia.
A barátnőjét Barbyt is tudom ajánlani, nekem ő is bejött, bár nekem személy szerint Alexa jobban bejön. Erősen gondolkodom, hogy egyszerre kettejükkel kéne elmenni.
Üdv.Én inkább mást keresnék a helyedben!
Szia-tísztellek,mert őszintén,de kultúráltan mondtad el a véleményedet.Igen,igazad van az életkor egy relatív dolog.Az,hogy valaki mennyinek érzi,modja magát -és m a célja vele az más dolog.Igazad van és egyet értek veled,abban,hogy a képek jók,amit mutatnak azzal találkozik a vendégem.Mennyi az anyi ?Hidd el,hogy nem megtéveztés a célom,aki meglát,meg ismer és tapasztalja amit nyújtok neki-utánna nem érdekli,hogy ,mikor és melyik születésnapomat fogom ünnepelni.Kedves maXXon-köszönöm még egyszer az őszinte és kultúrált bejegyzésedet-az életben mindig van miből okulni,tanulni és akitől nem szégyen -arra felnéz az ember-mint én most rád...CSAK neked elárulom - 40 éves vagyok,de ne mond el senkinek.-köszönöm mégegyszer-szia
győrben mirabella,ada?? milyen?
Szia!
Mi volt a gondod Grétivel? Én már elég régóta járok hozzá és nekem soha semmi gondom nem volt vele. Nálam ott van a legjobbak között. Egyébként a nálad ajánlottak nálam is ott vannak(Pláne Szonja 36).
Bella 22-ről vki vmit? :) thx
Sziasztok nemrég voltam Regihez és Alexához a városban szerintem a két legjobb és legkedvesebb lány.A képeik valósak de élőben még szebbek és magyar csajokról van szó nem igaz amit a múltkor terjesztettek róluk nagyon megbízhatóak nem fogtok csalódni.Vigyázzni rájuk mert két értelmes és nagyon rendes lányról van szó.
Zsuzsám, a 35-öt kijavítanád legalább +- 5 évre a valós korodra!
Hidd el sokkal hitelesebb lennél úgy!
A képeid alapján úgy is lesznek vendégeid, aki a korosztályodat kedveli. Így csak szavahihetőségedet kérdőjelezik meg!
Üdv
Tiszteletem Gróf Úr!
Robbbyt kérném békibe hagyni, tisztességes polgári életet él,
azon kívül beletartozik az elit chates kis csapatba. Nohát!
Te meg hun jártá? He?
Robbby, te meg mondd "Múkóggy!" :D
Sziasztok, Dzsenifer (30)-ról szeretnék infót kérni. Valakinek van már vele tapasztalata?
Dori37, és Doris engem is érdekelne.
nem is volt, de nem is igen lesz :P
Szia Patinho!
Voltam Csini Alexánál és igazad van, ajánlott kategória. Nagyon kedves, gyönyörű lány, akivel normálisan beszélgetni is lehet! Megtesz minden tőle telhetőt, hogy az ember jól érezze magát.
Sajnos nem voltam száz százalékon, erre azt mondja lehet, hogy az Ő hibája, ami természetesen nem igaz. Én voltam fáradt!!!
Nagyon aranyos, imádni való lány!!!!!!
Kezesnek pedig annyit, hogy nem kellene ok nélkül rosszat állítani valakirő és nem ugyanaz mint Barby, mivel Ő a másik szobában volt!!!!!!
Kedves MT.
Segítségeteket szeretném kérni a következőkben.
Kb. 1 éve voltam Bp. valahol Kelenföldön egy Maya nevű lánynál.
Sajnos a tel száma nincs meg és a hírdetését se látom.
35 év körüli,szőke barna szemű,kb 165 cm magas,kb 60 kg normál testalkatű.
Két tetója van egy a tarkón 3 japán szimbólum,és a popsián egy méhecske.
Aki tud róla valamit,vagy esetleg találkozott a hírdetésével kérem jelezze.
Előre is köszi.
Dex.
Lehet, hogy gáz, de akik ismernek, továbbra is bíznak bennem. Egyébként úgy döntöttem, hogy befejezem az irogatást a nyílt fórumokra. Ha valaki szeretne valamit tőlem (mint ahogy van is rá példa) egy *** moderálva *** (gondolom tudod melyiken egy bizonyos lámpa:D) privátban megtalál. Bár az is igaz, hogy egyre kevesebb, mert csak regisztrált nickek írhatnak oda privátot...
Én pl nem titkolom se a nickem, se a valódi telszámom, ellentétben sokakkal.
Üdv ilko