Tiszteletem hölgyek,urak....ki tud valamit Helláról??? Eltűnt az oldalról már egy ideje..ha valakinek van infója,azt megköszönném... további szépeket :)
Tiszteletem hölgyek,urak....ki tud valamit Helláról??? Eltűnt az oldalról már egy ideje..ha valakinek van infója,azt megköszönném... további szépeket :)
Nem megy ez neked gyula vedd már észre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))
Hát igen! Eléggé szór a kép.
Van, aki itt is hirdet, vagy a pl-n.
Bi Szöszi: Fiatal, szép mellek, de maximálisan passzív. A képen szebb, mint valójában. A körülmények jók. A barátnője jó testű, kissé férfias, kicsit idősebb, olyan 28-30-nak néz ki.
ANNA: Fiatal, szép, jó testű, olcsó alapból. Olyan, mint egy fadarab, szinte mindent *** moderálva *** vesz, még a kézzel befejezést is. Röhej. A körülmények elfogadhatóak.
Dia22: Fiatal, jó test, beszédes, aranyos. Most éppen csak kocsiban csinálja, lakásán még nem voltam. Igénytelen. Bagó és izzadtság szagú, kócos fogazat. A megbeszélten felül még kuncsorgott *** moderálva ***.
Kiara: Szép cigánylány, beszédes, aranyos, igazi barátnő fíling. Szép hosszú haj, ami azért akadály is néha. Profi. Körülmények jók, parkolás nem probléma. A kiskutyája zavarhat valakit, de menet közben ki van zárva a szobából. Csak ajánlani tudom.
Zsanett: Szép arcú, fiatal, még a melle is elmegy. A körülmények jók, mármint amilyenek a Széchenyin lehetnek. Kiábrándítóan passzív. Menet közben az volt a legnagyobb gondja, hogy beszakadt a műkörme. Ráadásul markecol is. Szóval mindenki figyeljen a pénzére!
cica baba: A felsoroltak közül a legjobb. Szép arc, jó test, bár egy kicsit alacsony és idősebb is (28), de profi. Ő a leg*lcs**b és az alapban szinte minden benne van. Nagyon barátságos, beszédes (enyhe törökszentmiklósi akcentus:), igazi barátnő fíling. Orálisan felülmúlhatatlan. Sajnálom is mással megosztani ezt a kincset, dehát neki is meg kell élni valamiből.
Matadornak! Zsófi! *** moderálva ***
Az admin elég aktív,így nem tom mit lehet ide írni és mit nem. De, ahogy nézem, szinte semmit. Jó kis fórum ez!
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését !!! ***
Sziasztok fiúk!!!
Új lányokat nem kerestek?:)))Akkor nézzétek apróban Bianka néven lévö lány csinos fiatal!!Aki változzatoságra vágyik unnya városban lévö hölgyeket az nézze meg,nem báttya meg:))
Szerintem nézd meg a Lara (30) hírdetését, mert szerintem most is aktív (ha ő az akit keresel)
Csumi
Én elsőre Barby 19-et ajánlanám neked jó szivvel , kedves , közvetlen , egyszerűen egy istennő na.
És nem a "kanja " vagyok... bár ha eleget fizet..ne át vágtáznék ebbe az iparba. :-D
szóval ha elmész hozzá tuti nem fogod megbánni némely másik szolgáltatóval ellentétben .
de tudod hogy van kinek a pap... kinek a papné . egyszóval teszteld őket magad!
Bocs, azt tudni kell, hogy a VL-nak nincs testvéroldala! :)
Köszönöm a gyors választ! Azt tudtam hogy itt jó ideje nem hirdetnek és olvastam is olyat, hogy elmentek Debrecenből. Azonban találtam még olyan oldalt ahol fennt voltak és hirdették magukat a városban így kíváncsi voltam rá, hogy csak hanyagságból nem frissítették vagy valóban itt vannak még csak a VL-en nem hirdetnek. De ezek szerint lecsúsztam róluk.
Még egyszer köszi!
Ha ez kell, én támogatom a korábbi nevek feltüntetését, bár elég bajos lehet kinyomoznia a szerkesztőségnek hogy ki miyen néven és telefonszámon hirdetett korábban. Időnként a Kedvenceim" listában tűnnek fel soha nem látott hirdetők, akik gondolom megörökölték valakinek a számát, hirdetőkódját, vagy mittudoménmijét már nem is győzöm takarítani őket.
Szia Jeromos,
Szerintem Chézi már nincs jóideje, de Lola mintha Lara (30) néven nemrég hírdetett volna a Debreceni oldalon.
Abban viszont nem vagyok biztos hogy Ő az, mert személyesen nem kerestem mostanság, de a képek alapján ismerősnek tűnt.
Hi!
Hátha ír neked valaki bíztatót majd, de a kérdezett hölgyek már tavaly nyáron sem voltak elérhetőek, a én tudomásom szerint. Az esetleges névváltásokat nem figyeltem.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a régebben itt hirdető Lola és Chézi fellelhető még Debrecenben vagy ők végleg itt hagyták a várost? Ha valaki tudna egy kis infot adni róluk nagyon megköszönném.
Helló!
Milyen régen is írtál?! Azt gondoltam, már felhagytál a... Mielőtt Gina elment, nagyjából akkor voltál itt utoljára. Kérdezném, hogy mi újság, de már leírtad. Helló!
Urak!!---Ha valaki volt már Kinga21--nél,akkor légy szives mond meg hogy a képeken látható hölgyek közül melyik Kinga mert az egyiken van tetkó a lábán a csizmás képen viszont nincs,pedig a kép alapján ki kellene hogy látszódjon a csizma alól---viszont csodás a feneke a csizmásnak--és engem ez nagyon érdekelne-már mint a feneke--Köszönöm!!!!
Úgy nehezet kérsz, hogy nem tudjuk neked milyen csaj jön be.....
De szerintem Debibe elég nagy a választék,van miből válogatni.
Szerintetek ki a legjobb debrecenben, tudnátok ajánlani valakit?
Sziasztok!
Volt-e valaki Saci kismamánál?
Érdekelnének a tapasztalatok.
Köszi!
Sokaszövegsrácok,
azér köszi a beszámolókat, annak aki ír (mongyuk nem a Vandácskásra gondolok :(
Újfiúk, higgyétek má el, hogy ha tutira akartok menni, a keresőt kell használnotok. 3-4 jó beírás egy lányról már elég jó garancia (olyan beírótól, aki min. 20-30x már beírt normális hozzászólásokat!! 5 alatti beíró véleményét az elején hagyjátok ki!! Nna!
Persze a világ azér nem tökéletes, és nem fekete-fehér, ezt illusztrálandó jön egy beszi első kézből:
"Volt egy pár órám délelőtt, hívom sorban a kinézett csajokat. A harmada nem veszi fel, a másik harmada 11-12-től ér rá, aki felveszi, bocsi, majd 13 után. OK, muszáj újítani. Nézek pár lányt, ellenőrzöm a keresőben, hívok párat, végül Roxi (vagy Roxy? most épp én sem találom, de nem új hús, ismerni fogjátok) veszi fel, rendes volt, nem vészes megtalálni, rendben. Először is nem szeretem, amikor tök sötét van egy lakásban. Alig látod kivel beszélsz, lehet Náncsi néni is, szóval gyanús. Ok, a csaj van valósz. a képeken, karcsú, csinos, szép hosszú hajjal (nekem ez bejön). Viszont többnek néz ki mint 22, foghíjas és mellben nagyon gyenge. Ezt pótlandó kedves, rendes, aktív, nincs vele baj. A panellakás csak-csak elmegy, a fürdősz. lepukkant. Ja, és fel kell váltani nyolcadikba egy félidőért az itt arányos 6.sebesség helyett, szóval... haggyuk..."
Na tanujjatok belőle.
Ja! Egy új hirdetőnél a korábbi neveinek a feltűntetését abszolút támogatom!!! Kérek még támogató hozzászólásokat, hadd lássa a T. Szerkesztőség, hogy nagy átrázások kerülhetők el így és nő az oldal megbízhatósága! (Ezt most elküldöm moderálásra, AKKOR biztosan elolvassa vmi szerkesztő, nemdebár??
Nacsá.