Az igen... semmi rosszat nem tettem szerintem... mire való akkor a fórum, mint infó cserélgetésre? Se lejáratás, se obszcén dolog semmi ingyenhirdetés... ahogy gondolja az oldal, lehet máshol is keresgélni... :S
Az igen... semmi rosszat nem tettem szerintem... mire való akkor a fórum, mint infó cserélgetésre? Se lejáratás, se obszcén dolog semmi ingyenhirdetés... ahogy gondolja az oldal, lehet máshol is keresgélni... :S
Barbara egyértelműen GYula! Telefonban fenyegetőzik, hogy milyen meg hány ebert szed össze és kerestet meg miután közöltem vele, lebukott! Ha tuná ki vagyok, nem tette volna. Mint a rendősrégen, mint az ügyészségen igen magas szinten vannak ismerettségeim. Eddig kerestem, mert nevet és telefont váltott, természetesen a dolognak nincs évége! mindenki kerülje!!!
Meglátogattam Jázmin19-et: tényleg olyan jázminos az Aladdinből, mondjuk, hogy "egzotikus". De csinos és tényleg ő van a képeken. Ketten rendelnek, de diszkréten megoldották, hogy csak egyedül fogadott. A lakás eldugott csendes helyen van, a parkolás ingyenes.
A lakás kellemes, hangulatos, csak a tv zavart egy kicsit. A törülköző tiszta, de érezni rajta, hogy használt.
Na és maga Jázmin: kicsit kedvetlen, unott, néha még be is szólt, de mindent megcsinált amit kértem. Nem egy beszélgetőpartner, ez frusztrált egy kicsit. De tényleg szűk, és feszes popsival és cicikkel relkezik. A franciája olyan nyelves-dinamikus. A lovaglás is változatos, a hegyén gyorsan egy kicsit, aztán mélyen le.
Talán egy kicsit túlságosan is igényes, francia után törölgette a száját, a végén még tisztítókendőt is adott a brének.
Összesítve 7/10. Ha jó passzban lett volna, akkor talán kellemesebb szájízzel távoztam volna, de így is megérte.
De jó ezt tudni hogy Szösszenet a T-kertben van mert én T-völgyi és nem egy csajt hívtam már fel kíváncsiságból és mondtak olyan utcaneveket hogy csak néztem a googlén hogy hol van:)
Szösszenet kb milyen***moderálva***
Kislányos Ágica!
Vedd már le a neved elől a "kislányos" jelzőt.
Szivasd le a hasadról a zsírpárnácskát, és kész.
Marad Ágica és talán megint meglátogatlak. :)
Még valamit h értsd, miről papoltam anno.
Kb. 15 éve a TV2-n volt egy interjú egy újságírónővel, aki írt egy könyvet, de nem volt pénze kiadatni.
A cél érdekében ÁTMENETILEG prostituálta magát, amíg az összeg meg nem lesz. Arcát érthetően nem vállalta.
Akkor még jóvilág volt, nem voltak ilyen oldalak, újságban hirdetett.
Kérem tisztelettel, attól még, hogy akkor mit miért csinált, ÚJSÁGÍRÓ volt!
Meglett a lé, abbahagyta.... ennyi.
Még valami, nem tudom, feljársz-e a chatre? Előfordul, hogy csak be-benézek, olvasgatok (nincs a jó kis összeforrott csapat, hallgatok), de olvasok. Olyan marakodást, ami ott megy, ráadásul elég messze ügyködnek egymástól a hirdetők. Ilyenkor teszem fel magamban a kérdést
"MIÉRT?" Mennyiben zavarja egyik a másikat?
Mikor gúnyoltam én valakit a koráért, külsejéért? SOHA.
DE! A masszázst nem a lakatosok járatták le. Az egy szakma, kérem. Tanulni kell, folyamatosan.
A kutyákat meg SZERETEM. :D
Na, kedves Dark Angel!
Én se veled, se mással sose foglalkoztam, és nem is fogok, amíg nem kezd velem kötni.
Az étlapunkon, bocs, de nem ugyanaz szerepel, ettől függetlenül Te abba szóltál bele, sőt sérültél bele, mikor a nem masszőröktől kértem, hogy KOMOLY masszázst azért nem kéne.
Nem ismerjük egymást, én se a te múltadat, te se az enyémet. Maradjunk ennyiben. Igen, van, amiket leírtam, de nem az egész életemet.
A másik. Ti egymást csesztetitek aprópénzért. Én ebből mindig kimaradtam. Baromira nem érdekel, ki mit csinál, miből él, az se, mennyiből.
Engem a mi életünk érdekel. Lehet, hogy 5-6 ember szemét szúrja, hogy írok, de én ha lépek, angolosan szoktam távozni, ergo még maradok. Ha a döntésem végleges, csendben csukom be az ajtót magam után. Nemsokára várhatóan ez bekövetkezik.
Egyszer csak azt veszed észre, hogy eltelt 4 hét, 2 hónap, fél év.... és Hexe sehol. :)
Az se érdekel, ha valaki butább nálam, csak normálisan, ne hőbörögve, mer azé na!! Érted?
Nem kell engem se szeretni, se olvasni, se több energiát bele fektetni h húzzak a csába. Megyek én magamtól, ha eljön az ideje.
Te viszont még mindig maradsz, ki tudja meddig...Sokkal utánam is itt leszel, ez hótzicher. :)
Na, sok sikerélményt, ha ez az. :)
Ha hozzá látogatsz el biztos lehetsz benne!! :D
köszönöm a segitseget hétvégére tervezek kis kikapcsolódást remélem rendben lesznek a dolgok.
Miota?
Hívd Szösszenetet!!!
nem kell a cim eleg a nev hogy kit hivjak majd ö megmondja hova mennjek.
:D Névvel és címmel! jó lesz?
Sziasztok Tocoskertben kit ajanlottok ? nincs kedvem átmenni az egész váoson olyan helyre ahól soha nem vóltam.
Sonja visz mindent!!!!
Itt az apróban is megtalálható Adélnál járt valaki közületek?
Ha igen, milyen?
Köszönöm előre is!
Én igen is pozitív vagyok történjen bármi, de vannak akik megpróbálnak ismeretlenül leírni. Az meg már az ő bajuk.
De hát akkor várom az ítéletet miért. Mert van egy ismerősöm aki szerint részemről túl sok a miért. Lehet. De az ember nem tanul ha nem kérdez és akkor se ha lehülyézi a többieket illetve ha ő van lehülyézve, csak mert másnak így a jó. Én tisztelettel várom az okítást mert tanulni jó :) Na meg én személyes ismeretség nélkül nem ítélek sem így sem úgy!
Bár itt a legtöbbet írásban kaptam, amit, azt is csak egy embertől, magánban meg hát ami személyesen számomra jó, csak még teljesebbé tett. A lényeg ezek után mégse érzem magam annyira hülyének amennyire beállításom lett! Bár teszem hozzá se okosabb se bölcsebb nem lettem!
Az meg, hogy ez a fórum behal sokszor, azt hiszem nem az én bűnöm hisz, eddig még soha senkit nem oktattam ki, nincs is szándékomban, sőt én senkinek nem fogok sem obszcén sem más módban írni. Ha valaki velem csak beszélgetni szeretne megteheti és nem fogok kifordulni magamból csak mert valakinek nem tetszik akár a stílusom akár én magam személyesen!
Nem fogom kiteregetni se a múltam se a jelenem a jövőm meg csak azok tudják akik ezt kiérdemelték!
Én próbálkoztam de tudjuk jól a kiskutya is....
Engem el lehet ítélni ismeretlenül, lehet véleményt mondani, nem érdekel, sosem érdekelt egészen addig míg olyan valaki nem teszi, akit én is jól ismerek és nem azt mondja vagy írja ami valójában volt. De mivel ilyenre példa még sosem volt, így maradok tisztelettel egy senki, aki megpróbálja egyes emberek életét változatosabbá és talán kicsit jobbá tenni :) Mert ez vagyok én, az akinek tartanak azok, akik valójában személyesen ismernek és becsülnek :)
Sziasztok!
A ***moderálva*** -on az apróban megtalálható ADÉL9-nél járt valaki közületek?
Ha igen, milyen?
Köszönöm előre is!
Hát arcra helyes lenne, de túl sminkeli magát, teste rendben van csak a pocakján vannak szerintem fogyásból származó gyűrődések, de nem zavaró. Elég kedves, de azért azt hozzáteszem van jobb is!