Még csak kezet fogtunk :) de a képek róla készültek, az arca is szép. Vivien azt mondta, hogy kedves, aranyos lány, és hogy ketten is szeretnek egyet, ha az az egy esetleg ezt szeretné ;)
Még csak kezet fogtunk :) de a képek róla készültek, az arca is szép. Vivien azt mondta, hogy kedves, aranyos lány, és hogy ketten is szeretnek egyet, ha az az egy esetleg ezt szeretné ;)
Reni 35 ről : A megbeszélt időpontban (neki 1 órával később volt jó) nem vette fel a telefonját, potyára ment egy utam. azt szeretném üzenni az inkorrekt
"***moderálva***" hogy nem csak velünk vendégekkel b@sztok ki hanem magatokkal is! Aki nem tisztességes ahhoz biztosan nem mennek többet a vendégek.
Jómagam adok a fórumozók véleményére, és kerülöm azokat akiket nagyon leminősítenek! A korrekt lányoknak meg sok sikert tovbbra is.
Jó estét mindenkinek! Ma meglátogattam Barbicica 20-at autóval könnyen megközelithető Árp"d tér környéke, még jobban néz ki mint a fotókon kedves beszédes ápolt lány , tiszta rendezett kecó jó a franciája az aktus alatt is maximálisan odatette magát. Még vissza megyek hozzá nagyon bejött.
A reklámokat jelző (X)-et elfelejtetted kitenni...
Kiara az a lány lehet aki kb. 2 éve Gina, vagy Dzsina néven hirdetett?
Egrinek szól a válasz!
Ne is haragudj, de én nem írtam negatív véleményt senkiről, csak megköszöntem az infót, szerintem te nem tudod, hogy mit jelent a lejáratás szó, am csöppet sem érdekel a véleményed, de engem ne vegyél szerintem senkivel egy kalap alá!
Valaki már biztosan járt nála, Vivien (19) barátnője lett (ő eddig egyedül volt), én meg pont Vivienhez mentem onnan tudom :) Kicsit még új nekik a helyzet, kell egy kis idő amíg belerázódnak és kialakítják a procedúrát; arra vigyáztak, hogy a makktárssal ne találkozzunk viszont Dalmával megismerkedtem... ha valakinek ez esetleg gondot jelent akkor szerintem biztos ami biztos közölje előre, hogy oda tudjanak figyelni erre is.
Úgy látom megy a klikkesedés:)
Az új Panna lány nagyon jónak néz ki, majd egyszer meglátogatom és írok véleményt:)
Ugy tünik te vagy a hülye mert ilyet kérdezel :D
Van 1-2 vendégem aki igenis igényt tart rá mert nagyobb töle az orgazmusa.. és megnyugtatlak méret problémája egyiknek sincs
Kezdesz egyre hülyébb lenni! Minek az ilyesmi?Ha valaki F @ s..z nélkül megy oda B..@sZ .nI?
Én ilyet nem mondtam .. az ujdonság néhány apro játékszer lesz .. vidrácios gyürü ..kamagra .. megmég pár aproság :D
Tisztelt Daisy látogatók!!(aki újabban Huncutka)
Mint már emlitette nemsokára vmi újdonságot vezet be.Az előbb beszéltem vele telefonon és valóban lesz titkárnője.
LOL, ti mibe vagytok ? :D
Inkább azt írjátok már le,hogy a Dalmánál járt e már vki ?
Hát ha öt akarod :D majd valami neked valot keresek :D dikk mán :D érted ? :D
És majd őt is lehet ..........
Mi van a másik kommunikációs fajtával?Érted-e?
Majd felveszek egy titkárnőt aki fogadja a hivásokat ha éppen elfoglalt vagyok :D
Búú!!
A telefont ikor veszed fel??
Dikk hee!
Te vagy má' egy fijú,vagy jány?! Ez az igazi c... gány stilus. Már csak azzal ne védekezzetek légyszi,hogy hát azé'beszélsz igy velünk me' c.. gányok vagyunk?(mindezt olyan hangon,mintha náthások lennétek)
Azé'!Ja!Azé'!!! Mert csak azok vagytok.
Ez már elég unalmas ami itt folyik :D én már csak nevetek rajta hahahaaa :D szánalmas :D de közbe mulatságos is hogy ennyire pancsernak nézik a többieket hogy mindent bevesznek :)
A mese író forum meg nem itt van.
Fustos köszi hogy hozzám navigálod az ilyeneket :D
am .Bocsi kicsit elfoglalt vagyok mostanában :)
Jah és űzenem azoknak akik folyton hivogtnak és pofátlanul bejelentkeznek meg fenyegetőznek hogy bekaphatjátok :D várjon titeket a hóhér :D az ilyen mocskos troger banda be nem teszi hozzám a lábát ha mégis ugy kiváglak titeket mint egy macskát :)
A kedves látogatoimnak meg tartogatok néhány ujdonságot ami majd remélem elnyeri tetszéseteket ;)
A név változtatásomnak meg nem az volt a célja hogy a korrekt vendégeket félre vezesem ...
De mivel kép cserkék nem voltak igy akinek van szeme és csöpnyi agya az tudja hogy Daisy az Huncutka ;)