Köszi, akkor a holnapi program (velük) törölve.
Köszi, akkor a holnapi program (velük) törölve.
Re: Mesi (29)
Igen van uj sorozat, szerintem nagyon csinos ;lany , csak az irigyseg csepeg beloled.
Azt hiszed, hogy beszélsz egy nyelvet, de töröd, azt is nagyon rosszul. Fogalmad nincs semmilyen élő tájszólásról, mert amit tudsz, az "olvasáson" alapul, azt is csak hallomásból tudod.
A pohoskodik-od meg semmit nem ér.
Csak hogy örülj, egy elütésnek. :-)
A helyesírás programra neked lenne a legnagyobb szükséged, de az egód elveszi a irányt is a kereséstől.
Technokrata. Ezt sem tudod, mit jelent valójában.
firkász, kivetülés, publikum, szalajtatás, veretes, ráhajolva
A kedvenc értelem nélküli másolt kliséid. Az egyéniséges egy másolt másolat. Ebben aztán van mit tobzódni! :-)
Olvasd szabályzatot, fogalmad sincs megint, hgoy mit beszélsz. Ha tudnád, nem írnád.
Szia!
Én voltam Kerolnál. A képeken ő van, ez az eggyetlen pozitivum!
Sajnos az István utcán rendelnek Demikével. A templom mellett a bekamerázott lakásban.
Én is csak akkor láttam amikor a fűrdőből jöttem kifele.
Az ***moderálva***pesti szinten vannak, és igazábol nem sok minden van benne, még csók se.
Sajnos érezni, hogy profi ami nem lenne baj, de nagyon tudja, hogy kell megkopasztani a pasikat.
A műsor nagyon nem egy nagy szám. és érezni a pesti stílust, mármint, hogy kell lenézni a vendéget.
Az a baj, hogy nem az moderálják, amit kellene.
Törölni vagy átrakni ezt a fajta végeláthatatlan évekre visszanyúló ellentétekből fakadó veszekedést. Senki nem kíváncsi rá.
Itt beszámolóknak van helye.
Holnap jó lenne elnézni új lányokhoz, demike és kerol, de a ceglédi fórumban és semmi hasznos infót nem láttam róluk.
Volt már náluk valaki mostanság mióta itt vannak? Tapasztalatok? Magasak az elvárasaik? :)
Nem tudtam elolvasni,mert moderálva lett!Gondolom valami személyes érzelmek szólhattak belőled.
Édes,drága kedves Jázmin!!Ugyebár te ***moderálva*** a Tódi Mike uccán egy tizesben a hetediken?Tavaly novemberben ott kezdted.
Nagyon szivesen máskor is NyíregyiGigolo puszi neked! 'én várlak téged"
Szisztok fiúk! Perilla szeretnélek megnyugtatni azzal kapcsolatban hogy eze nem az a hely amiről oly sokan tartanak nem arra vagyok "vagyunk" orientálodva itt tényleg ""dóógozunk"" hogy kedves fustos kollégád szavaival éljek remélem ezért nemharagszol fustos és hozzáteszem nem kell fejen állnod ahhoz hogy biztosat mondj, voltál-e nálam vagy nem, mert tavaj november óta vagyok srácok! Úgyhogy fustos ha gondolod látogass meg hisz ahogy látom és olvasom éleg komoly szinten elmozogsz a csajok között és töbnyire hagyatkoznak is rád az újoncok puszi minddkettőtöknek.
Kedves kocka! Sajnos csak most reagálok arra mit írtál mivel hogy nem sűrün nézem az oldalt,elsősorban köszönöm hogy meglátogattál és kinyílvánitottad a véleményed mégha ez negatív kritika is részben valószinü hogy tényleg rossz passzban voltam vagy kaptál el akkor, nincs rá mentségem sajnálom. De hidd el nem az a fajta lány vagyok aki ez sűrün ellövi és felülkerekedik másokon ha nincs rá okom!!!Mindenesetre köszönöm hogy meglátogattál szép napot neked kocka! 'puszi"
Tisztelt Fütyülős!
Egyik fél sem áll kapcsolatban a Szerkesztőségünkkkel! Mi ha írunk a fórumba, az elég egyértelműen észre vehető és nem használunk állneveket ehhez.
Egyenlőre töröljük az oda nem illő hozzászólásokat, azonban a későbbiekben szankciókkal fogunk élni az off-topicolókkal szemben (vissza rangsorolás, kitiltás...)
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Engem nem érdekel s kurátor se posztumusz se gróf se egyik strigó/unatkozópöcs/madamme/csaj/hapsi/mt/bn legyen az bárki is! Vegyétek már észre ,hogy nem csak engem ,de nagyon sok forumot olvasót NEM ÉRDEKEL,hogy mit fröcsögtök itt! A Szerkesztő is megírta,hogy van rá külön topic! Ide beszámolókat kérünk, semmi mást! Köszönöm!
Nyugodalmas jó éjszakát és értelmes(!) hozzászólásokban gazdag holnapot kívánok mindenkinek!
*** moderálva *** természetesen (ebből vonja le mindenki az infót)