Füstös! Veronáróll egyéb infód nincs?
Füstös! Veronáróll egyéb infód nincs?
:(
Hát mondjuk van is miből válogatni neki.Tegnap felhívtam ás áll. tele a határidő naplója.Áll. már szilveszterre most le kell foglalni a jó bulihelyeket.:-))
Hát még legutóbbi információim szerint a Vécsei és Jósa A. környéke.De lehet elköltözött.
A szőke Klaudia nem örökösföldön van?
Nagyon válogatós lett az utóbbi időben. :O
Szerintem nem is fogod érteni a Hipp-Hoppot! Valami agyment lehet.
Én már a pályafutásom alatt elég sok lánynál megfordultam, főleg Szolnokon és Pesten. de a az általatok leírt lehallgatást, kukkolást nem tapasztaltam. Attól még lehetett, de én csak a kiszemelt csajjal foglalkoztam. ***moderálva***az biztos, hogy mindig csak annyit viszekfel amennyi kell, mert így a lenyúlás veszélye nem fenyeget.
!!
!
A nick nevedből itélve sün lehetsz!Tipikus urh zsaruhívó az Árpád!
Az,hogy beleegyezel-e vagy nem őket Qvára nem érdekli.És nem rögziti csak meghallgatja egy telefonon a csajjal való beszélgetésed.A legtöbb a címet csak akkor mondja meg ha már ott vagy és a panelház ablakából megnézi a búrádat.Mikor felmentél ajtónyitás előtt a kikukucskál a kukucskálón.Annak a lakásnak az ajtaján ami a strcentőjé.
Örökösföldön laksz és háziőrizetben vagy?Nem hagyhatod el a körzetet vagy mi van?
még mindig örörkösföldi lányt keresek ha tudtok segiteni írjatok köszi
még sose tudni :))
Ritus! Ha Debrecenbe kerülnél
(aminek kifejezetten örülnék) egy vendéged biztos lenne:) figyelek hátha felbukkansz errefelé üdv:R.
Érdekessének szánom a "rögzített anyagokkal" kapcsolatosan. A kép és hangrögzítés is személyes adatok kezelésének minősül. A vonatkozó törvények szerint, ennek két feltétele van. Ha hozzájárulok vagy ha a törvény előírja! A minőségbiztosítási handa-banda nem értelmezhető és jogilag nem létezik az előzőek ismeretében. Itt ahol jogi megközelítésekről, enyhén szólva nem kellene beszélnünk, csak próbának szánom a hozzászólásom. Hát nézzük... :D
Sziasztok. Az oldalon hírdető Evelinről, vagy Szexmasszázsról tud valaki véleményt mondani?
Nem tudjátok véletlenül hova tűnt Vivien(19)? Pár napja lekerült a hirdetése :(