:D
:D
direkt akart lenni, nem irekt, jav. :)
Akkor ajánlj fell egy ***moderálva***kezelést , de lehet a hozzászóló nem azt kereste, amit te tudsz (szoktál) nyújtani ,azok alapján amilyen nagy erkölcscsősznek tetszelegsz..
Bush már röhög a karosszékében, vagy a foteljában, nem tudom, mije van.
Előbb-utóbb nem bírja, és beírja (nekem:)), hogy "Te állat!" és ez jó.
Mi volt az én utolsó kérdésem a léggyel kapcsolatban?
"Ki ez a légy itt?"
Hol vagyok én? Miskolcon, valami kapu utcában, ITT.
Kapu utca, amiről kiderült, hogy kapu, utca nélkül. Én meg mondtam első alkalommal, hogy ...kapu utca.
Miskolci nevet, hogy az nem utca, csak kapu, és van 4 Miskolcon.
Én meg a kapun nevettem, mert felénk a kapu az ilyen nyitható, csukható, fából, vagy vasból, anyagból készül,
de utcának kapu nevet még nem hallottam. Itt is tanultam újat, egy utca is lehet kapu.
Még tudnék írni, de most irekt nem folytatom. :)
Sziasztok!
Vannak olyan lányok itt akik a w e s s e l é n y i ltp-n vagy a közelében rendelnek? Nekem az nagyon jó lenne, mert útba ejthető és minden perc számít sokszor.
Köszi a választ előre is.
jázmin 19 ről valaki valamit??? nem lehúzós??? fustos szerinted????
Légy >=3 nicknév.
Gróf 1 nick.
Hexe fürdik, naponta akár többször. Tusol. Légy köpködhet.
Na igen, megállhattam volna én is valami hűbös helyen! De pont nem találtam megfelelő szabad helyet, így sajnos így jártam. Én elég válogatós vagyok, már egy ideje nézelődtem a lányok között, erre belefutottam a tutiba. :) Most egy ideig hanyagolni is fogom a témát, de talán majd valamikor újra próbálkozok, és összeállítok magamnak egy listát.
Gyakori és visszatérő gond ez, hogy a lányok nyakra főre vállalnak és már nem tudják ki, hányra jön.
Tisztelet a kivételnek! Mert van, de igencsak kevés, Ők inkább akik normálisabbak és a minőségre mennek nem a mennyiségre.
Persze közbe jöhet bármi, de azért a leggyakoribb eset, az hogy beelőzött valaki :)
Én egyébként mindig árnyékos helyen állok meg, onnan hívom a lányokat, és a megbeszélt időponra oda megyek (sajnos konkrét címet sohasem adnak, csak közeli támpontot) és onnan hívom, ha nem veszi fel, akkor irány máshoz vagy haza.
Ha neki nem kellek, akkor más örömmel fogad :)
Voltam már jó pár lánynál, és az a tapasztalatom, hogy mindig van jobb és mindig van rosszabb. Többsége jó, de nálam egy két lány elég magasra tette a lécet, amit egy átlagos lánynak nehéz átugrania, pedig Ők is nagyon jók!
Na beszélek Én itt már mindenről :)
LENA ES NETTI A VAROSBA MERRE
NATYKA MERRE VAN A VAROSBA KB. VIKI30 IS ERDEKEL HA VALAKI TUDJA KOSZ.
Nem gond, de azért szólhattál volna valahogy. Azzal is megelégedtem volna hogy bocsi mégsem jó: Így visszaolvasva a fórumban azt vettem észre elég sok lánynál fennáll ez az effektus. De legalább egy jót kajáltam meg moziztam helyette. Remélem másnak nagyobb szerencséje lesz!
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek, akik ismeritek a szolnoki lányokat! Szeretnék egy olyan lánnyal szeretkezni aki vékony, fiatal és igényes. A képeket látom, de az nem mindíg a valóságot tükrözi! Előre is köszi!
Kedves ioinme! Nagyon sajnálom hogy így alakult, sajnos történt velem egy kis "baleset" és azért nem tudtalak fogadni, a telefont sajnos nem tudtam felvenni. Sajnálom és mégegyszer ne haragudj! További szép napot mindenkinek!
Kihez lenne érdemes elmenni popózni, aki nem nyafog hogy nagy , meg hogy csak egy pózban csinálja stb?
köszi
Tisztelt Kilberly!
Belső üzenetben válaszoltunk
Sziasztok. Szeretnék egy rossz tapasztalatot írni, nem tudom mással is megesett-e arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen esetek menynire gyakoriak, mivel nekem ez lett volna az első. Lett volna... ezzel sokatb elárultam. Tegnap felhívtam Szilvit (19) kedves volt meg egész normális volt a hangneme is, éppen ezért választottam őt. Megbeszéltük 10 órára délelőtt, szóljak mielőtt érkezem és kijön, szóval kiszáguldottam az addigra belül 50 fokos autóval a helysszínre, majd álltam kb. húsz percet a napon (ami egyáltalán nem volt kellemes), és próbáltam hívogatni, de nem vette fel, csak kicsöngött. Egy alkalommal pedig foglaltat jelzett, vagy kinyomott, vagy beszélt valakivel, de tökmindegy, mert telefonnál volt, csak b*szott felvenni... Fogyott a benzin, a türelmem, és végül hazajöttem, hulla fáradtan, naszúrással. Én nem tudom ez miért volt, gondoltam leírom hogy vigyázzon aki ezzel a csajjal próbálkozik. Nem tudom egyedi eset-e az enyém vagy sem, de én ezt elég gerinctelenségnek tartom hogy megbeszélünk valamit, le van zsírozva, dirtekt szól hogy hívjam fel előtte, kimegyek neki a 70 fokos hőségben, és arra nem képes hogy felvegye a telefont.
Az ilyenek sűrűn elő szoktak fordulni? Hogy lehet ezeket kivédeni hogy ne csináljanak hülyét az emberből? Mert első tapasztalatnak kb. elvette a kedvem az egésztől...
Nos, hogy ne zavarodjatok össze, megjött Hexe.
Eddig biológia 1.
"János bácsi testét kukacok eszik..."
Légy nem =kukac, nem=Dark Angel
Nem nő, és nem is férfi.
Gróf tudja, ki az. :)