Mármint a 30 év alatti kategóriából..
Mármint a 30 év alatti kategóriából..
Halii
Pénteken valószínű meglátogatok egy csajt.
Melyik az akinél alap a csók?
Ez csak egy határig bizalom, aztán teljesíteni kell, aztán lehet megint eljátszani, hogy van bizalom. A lányok nagy részének volt már ilyen tapasztalata. Talán a legkellemetlenebb egy visszajáróstól megkapni ezt. Naívság bizalmat várni attól, akinek te adsz. Mástól megkaphatod anélkül is, és lehet, hogy csak akkor veszed észre, amikor már nem találkoztok.
Szia: Ritus ajánlott kategoria nagyon kedves és figyelmes. A szex10/9 es
fonetikusan...hátha a kultúrált portálon nem értik.
Klasszikus. Főleg egy olyan fájt után, amiben jól összetörögetik egymás gyengéit, jól össze is vérzik a terepet, aztán ketten együtt erősebbek lesznek, mint valaha. A konklúziót kéretik KÉK-kel megírni! Az már nem az én tisztem.
"Azért ez egy kulturált portál."
Meg amivé teszik azok, akik ide írnak.
"a sok kultúrálatlannak"
Ez most fájt. Magamra vettem. Kék folyondár hadd örüljön. :-)
Te meg most sem bírtál egy normális ötlettel előjönni, azzal a "fene-nagyra-vagyok-magammal" tapasztalatommal. Ilyenkor nem szégyenled magad?
Hát milyen szót használtál magadra, angyalom?
Porhintés. Vagy ahogy te szoktad hívni a semmit: "ez csak tánclépés". Az a gond, hogy ezt sem tudod a megfelelő helyen használni.
Akkor te jó nagy szajha vagy! Soha nem érhetek a nyomodba. Hú, de bánom.
Demagóg! Hajítófát se! Még mindig itt vagy leragadva? Nyer és veszít?
Árnyékra, papuci! Megint! Ó, de sajnállak! Képtelen vagy felismerni a különböző természet azonosságát.
Én meg a tiedre nem vagyok kíváncsi, mert ebben az országban nincs olyan fedetlen terület, ahová az beférne.
Pedig ez éppen ilyen egyszerű. Megkérdezed, és akár meg is kaphatod.
sziasztok !
Gina 19-ről tudnátok egy kis infót adni ?
válaszokat előre is köszönöm.
sziasztok!
Tudnátok pár infót írni a következő lányokról?
Tina(19); Ritus; Popókedvelő Lily; Ruby?
Köszönöm előre is!
igen,emlékszem a masszázsos történetre,meg most láttam a legyest is.ja,háborúzni minek?valaki itt írta is,ne háborúzz,szeretkezz.ha jól emlészem.hallod,ha ilyen könnyen mennek itt a félreértések tisztázása,nem is értem mi folyik itt néha....??