srácok mégy eggy kérdés!többen irtátok hogy csalodás volt egy-egy lánynál ez mit jelent vagy kellemetlen álmény!légyszives valaki irja megy ez mit jelent!köszike
srácok mégy eggy kérdés!többen irtátok hogy csalodás volt egy-egy lánynál ez mit jelent vagy kellemetlen álmény!légyszives valaki irja megy ez mit jelent!köszike
Sziasztok........
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Hétvégén Nyíregyen leszek,és meg szeretném látogatni Barbi(18)-t.Ha van valakinek infója róla,léci írja meg,nem akarok csalódni.
Köszönöm....
Köszönöm a választ sokat segítetél még gondolkodom rajta és aztán a tettek mezejére lépek nagyon kíváncsi vagyok hogy fog elsülni a dolog megpróbálom a lányokat megkérni hogy egymással foglalkozzanak ez jó tanács mégegyszer kösz :D
Ezt a mondatok akiknek szántam úgy sem értik, akik meg értik nem veszik magukra!
Szal ennyi a magyarázat és nincs több rá :)
A lényeg ötletet olyannak nem adok aki kihasználja mások nyomorát vagy épp elveszettségét. Am meg asszem ezzel vagyunk még így páran.
Majd eccer rőt veszek magamon, h használjam a chatet és ha van kedved elmondom mi lett volna az ötlet :)
Tudod vannak dolgok amiben az emberek nem értenek egyet. Ez a normális szerintem. Ő leírta a véleményét meg én is a sajátomat, de ez nem volt háború részemről sosem. Csak hangot adtam a saját véleményemnek ő meg az övének ennyi. Ebből nem következik az, hogy mi háborúztunk volna valaha is. Lehet vehemensebben szóltunk mindketten de szerintem ebben még semmi utálat vagy harag, hisz akit nem ismerünk arra nem haragudhatunk vagy utálhatjuk azért mert más a véleménye.
Abban cáfolnék, h mindent magamra vettem hisz ha én smile-t használok az pont azért van mert nem is veszem komolyan a dolgokat.
Részemről harag sosem volt és nem is szándékozom semmi hasonlóra. Ez van. Akkor is ha sokan esetleg félre értve azt hitték majd húúúú mekkora harcok lesznek. Csalódást kell okoznom nekik mert részemről tuti nem!
Mert én ez, és ilyen vagyok :)
Uraim!!--Információt szeretnék a 39 éves Szabináról---mit vállal és ***moderálva***!!!!!---Köszönöm
Igen,
egyetértek veled, én is utaltam arra hogy egyszerre csak egy lányra tudsz igazán koncentrálni.
Talán ha egymással is foglalkoznak, akkor más lehet a légköre a dolognak...pl. csak figyeled a műsort és amikor kedved tartja akkor újra csatlakozol.
Szóval ez még érdekes lehet....
Helló
Ez valóban érdekes kérdés. Én is kipróbáltam ezt a felállást már (mert egyszer élünk), de nekem nem jött be. Nem volt rossz, de semmi különös. És nem a partnerek miatt, hanem egyszerűen nem tudtam megosztani a figyelmem. Részemről inkább egy lány, de az 100% legyen. Persze ezt is embere meg vérmérséklete válogatja, mindenesetre ki KELLETT próbálnom nekem is.
Természetesen semmi rossz emlékem nincs ezzel kapcsolatban, de nem érzem, hogy mégegyszer akarnám csinálni.
Üdv
Szia Artúr,
Az Éden-Deby páros kimaradt eddig az életemből, így erről nem tudok nyilatkozni....(Édenhez eddig még nem jutottam be, pedig érdekel a dolog)
Kétlányos felállást szinte minden olyan helyen tudsz kérni, ahol többen is vannak. DE nem mindegy hogy milyen lesz a műsor!
Olyan helyre érdemes menni, ahol összeszokott a páros, mert amúgy a tapasztalatlanság okán csak mindhárman "szerencsétlenkedni" fogtok.
Nekem szerencsém volt, mert első alkalommal Szandikánál próbáltam ki ezt a felállást (füredin), akkor még Nórikával volt együtt. (de ez már régen volt)
Ügyesen irányította a kislányt, így nem volt tétovaság vagy bizonytalanság. Akkor azt mondtam, "ha van földi menyország, akkor az most itt van"!!! És igy is gondoltam!
Aztán Szandikával ezt még többször megismételtük, de már más lányokkal, viszont a magas színvonalú minőség és figyelem mindvégig megvolt.
Szandika azóta is imádlak!!! (Ez itt nem a reklám helye volt, és amúgy is nagyon régen jártam nála.)
Arra viszont számítanod kell, hogy ha két csinos lánnyal vagy együtt, akkor hamarabb eldurransz mint általában, mert hirtelen sok az inger, és az újdonság varázsa is hat.
Nekem az a tapasztalatom, hogy kipróbálni mindenképpen érdemes a dolgot, de egyszerre nem tudsz mindkét lányra azonos módon koncentrálni.
Viszont nem voltam még olyan párosnál, ahol a lányok egymással is foglalkoznának élesben, de egyszer még ezt is kipróbálom. (Mert egyszer élünk, ugye Egri!?)
Legutóbb a Bea(24)-Timi(25) párossal voltam ilyen felállásban, talán majd egyszer erről is írok. (Amúgy részemről Ők is ajánlottak.)
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Egykis segitséget kérnék töletek hogy kihez menyek el aki massage és a végén franciát csinál? Én Millára Almára vagy Daisyre gondoltam de ha tudtok jobat azt is szivesen várom. Elöre is köszönöm várom a válaszokat.
szia,hozzám jöhetsz,nagy pillangóm van:)Alina
Hát már én is naggggyon kíváncsi vagyok. Lehet, ő lenne álmaim nője (netán pasija)?
Vajh' hol lehetne mélyen a szemébe nézni, és elmondani, hogy minimum egy ó r á t maradok, de lehet 2 vagy 3 is? És holnap, holnap után, meg azután is csak jönnék és jönnék. Aztán megmondanám neki, hogy repüljünk el messzire, és éljünk bűnös életet... És ő igent mondana, és csak "kuffantanánk" reggeltől estig, csak mi ketten: ANYJUCI és APJUCI.
:-)))
De az is lehet persze, hogy nem...
Az van, hogy én 8 hónapra születtem, ha 9-ig kibírom kíváncsiság nélkül, fiú lettem volna, és anyám azt mondta, mikor megszülettem, hogy Zsolt. A doki mondta, hogy nem jó, kislány. Így lettem szerencsére nem Klotild, de nem sok ideje volt gondolkodni.
Tehát, majdnem Zsolt, csak 1 hónapon múlt. Ma visszabújnék akár arra az 1 hónapra! :)
Ha befejezte, akkor feladta. Ennyi az ő plafon szintje. Sokszor próbáltam másként látni őt, a rengeteg tény ellenére, de mindig kiábrándulok.
Legutóbb amikor kérdezted tőle, hogy mikor jön Miskolcra, amire egy kérdés volt a válasz: Mikor jössz Debrecenbe?
Mint egy óvodás: Neked annyi ide, mint nekem oda!. Csak ezt fiúk szokták játszani verekedés helyett. Amolyan verbális tesztószint-gyakorlat.
Az ötlet az enyém, hogy beválik-e, majd kiderül. :)
Miért veszekedtek? Vagyis Gróf befejezte, úgy látom.
írásképed
Ez akkor lenne, ha kézzel írnánk ide. Így viszont a szokásos "iskolázottságod" badarsága jött elő megint.
alap erkölcsi minimum
Jelzem ez megvan, mert még életben vagy.
Amilyen a mosdó...!
Tehát ha te hazudsz, akkor én is hazudhatok?
Örülök, remélem, beválik.
Jó is van, meg rossz is.
Találsz róla Fehérváron, meg Veszprémben is, de egyszerűbb felhívni.
A puding próbája az evés. :)
Arra viszont számítani kell, hogy a masszázs nem erotikus, mint írtam, és ez így jó.
A hirdetés minden szava igaz.