Tisztelt Hexe :)
A fórum címét már átírtuk :)
Nekünk is van ügyvédünk, azért köszönjük.
Tisztelt Hexe :)
A fórum címét már átírtuk :)
Nekünk is van ügyvédünk, azért köszönjük.
sziasztok örökösföldi hölgyet ha tudtok írjatok köszi
Próbálkozz Mesi-nél!nem pont útbaeső,de nagyon érti a dolgát.szószerint vérprofi.
a hejedbe kerülném a nyíregyi cigó lúúvnyáját.bár nekem vancsak vadászkutyaorrom,de aki mosdatlan,az mosdatlan.2szer tettem próbát,másfél hét alat,,de ugyanaz a ruci,meg semmi extra.de ebbe a milf kategóriába,elmegy.mert ugye,már rég volt már 29...
és tartom magam a véleményemhez,akármijen rosszindulatúnak tünik.
LG Mlyen a Csoknyai? Hol rendel?
*** Kérjük a reklám és Önreklám mellőzését ***
*** Kérjük a reklám és Önreklám mellőzését ***
Leti is azon a környéken van. Próbáld ki aranyos csaj!!
Egyetértek! :)
Mekkora amatőr bukta! :D
Hát sajnos ő nem eg nagy szám. Jól néz ki, de aki Korinához szokott az nagyon csalódni fog! MEssze alulmúlja őt hozzáállásban és tudásban is!
NINA21 a legjobb a városban Korinával együtt. Ketten viszik magasan a pálmát. Gyönyörűek és nagyon kedvesek. Kiváló hozzáállás, vendégközpontúság! Ajánlott!!
Már megint megjelent itt a Mezőcsokonyai tuskótestű nő, csak más néven.
Ha most a saját nevedra kattintasz ( ROOKKIII) akkor saját magad jön elő( Gina19). Elmentél saját magashoz???? :D :D :D
Legalább regelj másik emailcímmel legközelebb
Tisztelt szerkesztőség!
Nagyon szépen köszönöm a segítségüket.
Kimberly
Nina (21)-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A képek alapján jó bőr - mennyire tükrözi a valóságot? Hozzáállása milyen a dolgokhoz?
Akkor hamarossan én is meglátogatom ! :))) Majd a tapasztalatokat is megosztom !!!!!
Szonjáról, aki Korinával van egy helyen, van valakinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni?
Ja igen, Dalmát kifelejtettem... szerintem pont az eseted Egri :)
És csak hogy elkerüljem a félreértéseket: az említett lányok közül eddig még csak Debynél jártam, de nála többször is ;)
Hát igazából ezek közül csak a csapóról tudnék, de Debyt és Édent már te is írtad. A többi helyen nem is tudok senkit (még)...
Tudsz esetleg az előző kérdésemre válaszolni esetleg. Irtad sok lánynál jártál. köszi előre is, ha segitesz.