Hello!!
Ritusról valaki tudna nekem beszámolód mondani? Egyedül van a lakásban?
Hello!!
Ritusról valaki tudna nekem beszámolód mondani? Egyedül van a lakásban?
Nem mindegy,hogy csapba sz..rni,vagy sz.rba csapni! Az ilyenek egyébként nyugodtan szétverhetnék a hasukkal a könyököm.
Fiatal még, majd megtanul írni...
"...bennem állt a szája..." :)
Üdv:
Pénteken voltam Szabinánál:)
Ajánlott kategória nekem bejött:), kedves beszédes aktív:)
KLAUDIA 18 HA VALAKI VOLT IRJON ROLLA VALAMIT KOSZ
Hát igen erre szókták mondani, hogy uta ember sajátkárán tanul okos ember meg más kárán
Ha nem csal az emlékezetem akkor....... Ez kb. olyan lehetett mint anno mikor a motoromat vittem eredetvizsgára és nem ment át. Mikor haverjaim meg egy másik eredetvizsgás faszi kérezte, hogy hova vittem, kiröhögtek. És mondták hogy MIÉÉÉRT ODA MENTÉÉÉÉL!!!!!!!! :D :D
Sziasztók
Néhány napja meg fordultam Kamillánál (most pont nincsen fent hírdetése) és hát furcsa egy nő tiszta helyen volt kulturát volt csak egyetlen egy probléma volt, hogy nem nagyon erotikus.Meg állándonan beszélt bennem állt a szája francia közben mindig a piercigjét babrálta. Szóval az a lényeg, hogy tiszta nő, tiszta a helye csak ö nem jó :)
ja a régebbi az.hát mit mondjak.nem igénytelen,gusztustalan,nem siettet,meg tudsz vele beszélni mindent.
haverjaim is voltak nála már de panasz még nem volt.
Ha jól sejtem Ő is ;)
Felhívtam Elvirát, de azon kívül, hogy most vasárnap nem fogad, elmondta, hogy csak masszíroz....Így jártam...:(
Az adatlapján tényleg csak erotikus tantra MASSZÁZS szerepel, de ha valóban így van, akkor azt (szerintem) nyugodtan leírhatta volna itt is... Hacsak nem abban bízik, hogy telefonon majd meggyőzik egymást ;)
zolika55 arra a Bellára gondolsz ,aki régebb óta hirdeti itt magát 20-as teló számmal??
Most kettő van.
Róla mesélhetnél igazán kíváncsi vagyok rá.
Milyen érdekes hogy napok óta csak Korina, Szonja, Nina, Gina van a porondon.
Köztudottan régebben Nina Korinával dolgozott.
Azelőtt Korina Alinával. Akkor a jövő héten őt fogja pörgetni a manager team?
Ez egy vicc? Vagy ennyire buta?
Sziasztok!
Vivien (18) érdekelne. Tényleg bújós? Arca is olyan szép, mint a teste?
Szerintem ne erőltesd Elvirát... írja az adatlapján , hogy szeximentesen masszázsol ,olyan kis erkölcsös
Kösz a választ! Akkor kihagyom.
Annyiban még pontosítok hogy zöld szemű (most néztem az adatlapot), mindenesetre világos színü volt, valamiért kékre emlékeztem.
Mindenesetre tetszett, mert illett hozzá!