Aha, akkor a tipikus "ide a zsét és essünk túl rajta" kategóriának tűnik. Timinél még senki sem járt??? Amúgy thanks az infókat! :)
Aha, akkor a tipikus "ide a zsét és essünk túl rajta" kategóriának tűnik. Timinél még senki sem járt??? Amúgy thanks az infókat! :)
Lina (19) Győr. Nos, a lány tulajdonképpen csinos, a teste makulátlan, bár nekem kicsit vékonyka. A lakás korrekt, könnyen megközelíthető. Eddig minden ok lenne, de...
A hozzáállás abszolút elégtelen, fapofával cumizik, csinos testét dugva olyan, mintha egy nagyon élethű guminőt rendeznél... Győrben még sosem voltam ennyire jellegtelen szolgáltatónál. Akinek csak az a fontos, hogy egy fiatal plázacicát dugjon, de nem vár semmi kedvességet, az biztosan élvezni fogja. Viszont aki szeret kicsit ismerkedni-beszélgetni-viccelődni is a lánnyal, vagy olyan lányra vágyik, aki elhiteti vele, hogy jól csinálja és élvezi is a dolgot, az nagy ívben kerülje el, ők csalódni fognak. Én biztosan nem megyek hozzá mégegyszer...
Virág (33) Győr. Korábban jártam nála. Egy masszázsszalonban dolgozott. Nagyon kedves és aranyos, szexi nőről van szó. Istenien masszíroz, és a végére még egy kis akció is belefért. Alapban csak masszázs van kézi levezetéssel, de aki szimpatikus neki, annak lehetősége van szex-re is. A has kockás, a bőre szép, a lábai gyönyörűek. Ajánlott kategória. Persze nyilván nem 33 éves, de ez senkit ne riasszon el!
Hát akkor jól sejtettem, hogy ki kellett volna próbálnom... :-(
Üdv mindenkinek!Nemdudom a fórumozók közül ki az aki észrevette,(vagy esetleg járt nála)hogy, a városba sajnos már csak volt, egy igazán bomba kis csaj.Vivien néven.A lány nálam megnyerte az abszolút felső kategóriát.Ezért is fájlalom,hogy csak nagyon rövid ideig volt elérhető.Ha valaki tud esetleg valamilyen konkrét elérhetőséget viviennel kapcsolatban,azt nagyon megköszönném.Szép napot mindenkinek.vivien!Ha véletlenül olvasnád ezt a fórumot:***moderálva***
Akkor kíváncsi vagyok, hogy "Zufixékról" mi a véleményed?
Hali!
Az apróban hirdet egy csaj "Frissítő Masszázs! " névvel, 77 a száma vége, volt már valaki nála esetleg? teloban kedvesnek tűnik:)
csak elvileg többen vannak egy lakásban, és a többiek nem tudnak a kis mellékállásáról. Szóval érdekelne h volt e már valaki nála és milyen a csaj, köszi
Kedves Teodor!Jó lenne ha már lekopnál rólam!Mikor visszajöttem Szekszárdra úgy vettem észre hogy csak Téged zavart és zavar is ez!Talán nagy konkurencia vagyok a számodra amiért mindig engem találsz meg?
Sziasztok! Voltam a RelaxHouse-ben a Budain. Korrekt, tiszta. Molly ajánlott, Csilla felejtős. Szeretnék infót kapni Kingáról, ha esetleg v.ki járt nála... Előre is köszi!
Azt gondolom hogy helyén kell kezelni a hozzászólásokat, és nem csak azt kell nézni hogy mit írtak, hanem azt is hogy ki írta!!!!
Van sok megbízható hozzászóló, de van aki számomra nem hiteles.
Eléggé alpári a stílusotok, lányok!
Petra (28) -ról írhatna valaki egy beszámolót. Nekem teljesen kamu hirdetőnek tűnik a képei alapján.
Hi!
Ninát feltétlenül próbáld ki, érdemes. Ő abszolút elit kategória.
Üdv.
Anita legalább annyi eszed lenne egy olyan névvel írsz magadról, amin nincs hirdetés. Mark25 névre rákattintotok láthatjátok ez egy Nagykanizsai hirdetés , ahol Anita nem régen dolgozott.
Ember legalább ne nézzél már minket ennyire hülyének.
Jó lenne moderátorok is észrevennék már ezeket a dolgokat ,ami itt a szekszárdi fórumban folyik.
Szasz!
Elfogadom amit írsz szóról szóra így van , de Nicol szerintem túl sok mindenért +-ot kér ami összeségében sok, Korinához képest is. Ninánál még nem jártam , de meglátogatom!
Üdv.
Az én kis kedvencem Deby :) Tudom, hogy neked inkább Éden jön be, de én Debyben találtam meg azt a plusz huncutságot amit eddig még sehol, és hát persze eszméletlenül csinos is :)
erre azt mondom, az egyik szemem sír,a másik nevet. Ritkán járok ilyen helyekre , Viviennél csak egyszer voltam, és hozzá még mindenképpen vissza szerettem volna menni. De ha sikerült leszállnia erről a vonatról, akkor minden jót és sok szerencsét Neki!
Szabad tudni ki a kis kedvenced most? :)
Én most még a "régiekhez" is alig jutok el, nemhogy "újakhoz" :(
Sonja TUTI!!!!!!!
Feszes és kecses, igy tökéletes.................. (müller péter sziámi énekli)
Ritka jó a teste, igaz ez szubiektív de bejött nekem.
Kecó Ok, fürdő igazi lakótelepi, de szoba tiszta, rendezett , és még 2 pohár kólára is jó voltam.
aprósag de jól esik.
AJÁNLOM!
Jó neked :) Engem pont az zavar, hogy nem tudja :)