Anita itt nem nekem kell magyarázkodnom.
Anita itt nem nekem kell magyarázkodnom.
Deby sztártojás? Én voltam nála, írtam is róla. Csak azért mentem el, mert nagyon sztárolták, főleg Egri, de eléggé ambivalens élmény volt. Akit viszont Egri lehúzott a hozzászólásával (Csini Milf alias Luca) viszont nagyon ott van. Én hülye Csinit meg se akartam látogatni bízva Egri szemében, f*rkában, de egy jó barátom meggyőzött, hogy Csini Milf megér egy misét. Szóval Csini Milf hozzá állása, franciája és kedvessége illetve a szolgáltatás minősége kategóriákkal jobb, mint Debynél. Most nincs időm részletezni, de holna beírom nektek a Csini Milf (Luca) contra Deby összehasonlítást. Addig bírjátok ki srácok, türelem. Casting voltam ;)
Igazán milyen balhét csináltam?Te sem panaszkodhatsz mert amint látom csak egy-két lányt *** moderálva *** a többieket pedig ócsmárolod!Tudod ez sem szép dolog!!!További szép napot!
Heló Péter! A Dórirol kicsit bővebben, mert én is pályázok rá ( natur fr, csók jó punci stb.)
Csak szerettem volna azt az 1 napot, az Arch Enemy miatt.
Van lé csak nem arra, szerelmes levelek vannak. :(
Tudod, prioritás van...
Szerdán már nem fáj, miután elmentek.
ja,azt tudom.mán,hogy Hexe is vagy.szereted a hegyalja fesztivált?
Hali!
Kis segitséget kérnék Deby - Éden - Liza lányok közül ki a legjobb, aki esetleg volt már mindhármójukkal:) mindegyik lányról sok jót olvasni
köszi
Most hívott egy pasi, kérdezi, én vagyok-e a X. Sándor? xd
Az nem, egész biztos. Mondom, én nő lennék, asszem, nem hallatszik?
Azt mondja, ilyen férfi hangot hall. Mondom, ő Angela Gossow, hörög. :D
Én voltam, csak leszavazták, hogy nem tetszik
Igazából Hexe vagyok, a nagy szájú, de jóságos boszorka :)
A Nemesis meg az Arch Enemytől jött, na oda nem jutunk el szerdán, Tokajba..
Várj, van egy másik József is, ő kék, az nem én vagyok.
Köszönöm kedves kóborló,szeretettel várlak!
Anita nem vagy konkurencia , csak ezen a fórumon vagy balhét csinálsz, vagy más lányt próbálsz lejáratni ,vagy saját magadat futattod itt a fórumban. Nem véletlenül törölték a rólad írt pozitív kommentárt.
Ezen az oldalon a fórum azért jött létre ne mi szívjunk.
Továbbra sem fogom hagyni , ha látom olyan dolgokat cselekszel ami nem ide való.
épp kérdezni akartam,hogy józsef is Te vagy?
Sziasztok!
Kitty 21-ről van valakinek infoja ?
Heló Weber!
Én voltam Enikőnél,valóban jó teste van. Viszonylag vékony, de nem nádszál, hatalmas mellei vannak, kétkezes. A baj vele az, hogy nagyon unalmas a csaj, olyan mint egy darab fa és komentál minden dolgot. 1szer jó volt a nagy mellek miatt de többet nem megyek. Másnak biztos bejött, nekem nem. Üdv.
Sziasztok Úrak!
Ma voltam Dórinál és kellemes meglepetés ért, ha fogalmazhatok igy, arról a pici kis törékeny tündérről. Figyelmessége, teste minden porcikája számomra tökéletes volt. A szuper együttlétből csak a szoba mérete von le pontokat, azért lehetne nagyobb is, bár az ágy jo. De nem is a kéró a lényeg hanem Dórika, látogassátok meg Őt, nem fogtok csalódni, szerintem. Mindenkinek minden jót kivánok!
Hááát igen, Adáról én is csupa rosszat tudnék csak írni, de mivel terhes ezért inkább nem teszem. Mondjuk az nekem is durva, hogy terhesen is tovább "dolgozik"...
Figyu, már ki is javították. Köszönöm.
Idegességemben már ?-et írtam ! helyett, de már jójaz van.
:D Nem, ki kell ábrándítslak, ez a rekamé volt, mindenhol így hívom.
Te már rég kielégítettél, ...
ÉS NEM NEMESISRE VAGYOK? HANEM NEMESIS. NA!
Akkor írok nem Hexeként, ha azt akarom, hogy az újoncok is lássák, hogy én vagyok én.
A Józsefről Nemesisre volt a feladat (bocs, kérés) és így ragozva van a nickem.
A nickem -re, remélem kijavítják, mert a Józsefet leszavazták, hogy nem tetszik.
Szal, ha sikerül, akkor Nemesis, csak így re nélkül (ez ragozás volt) xd
A rekaménak van egy jó tulajdonsága, keveset beszél. Így nem tudtam meg.