Gróf, mér érzem azt, mikor Debibe beolvasok, hogy nem pasi írt ezt-azt?
Gróf, mér érzem azt, mikor Debibe beolvasok, hogy nem pasi írt ezt-azt?
Itt meg üvölt Angela a szomszédok örömére. :)
Arch Enemy még mindig, és mindörökké!
Az komoly!Véletlenül estünk be anno egy C.Corpse koncertre.Ők is csak szlovákiábol jöttek.Talán a Dismember volt még és a Napalm Death.Bár most is jönnek,de a Chris Barnes hiányzik a mikrofon mögül.Itt a vekeri feszten a Dying Wish-t hallgattam meg.
:D Szia!
Ezt nem kétlen, mert rendes csaj, de azóta találkoztam olyan lánnyal, aki elsőre oldottabb volt és ugy volt nf, nem úgy mint szexicsokinál :)
A kezdetekben nekem még jó volt nf nélkül is, de mostmár jobban viselem az nf-et :)
Sajnos előbb utóbb minden rendes vélemény írót betalálnak a rosszakarók. Most jelenleg az én lejáratásom folyik. :)
Régebben veled is többen kötekedtek, pedig Én a te beszámolódid alapján mentem el jó pár lányhoz, aki képről nem is tetszett.
Igy lett két kedvencem is letícia és alexa.
Ebből tényleg az a tanulság, hogy mögé kell látni egy kicsit a nick nevekenek.
*** Kérjük a politika mellőzését az oldalunkon! Köszönjük. ***
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai azok is, akik itthon maradnak, mert miért nem mennek el innen. Gyűlölik a Nyugatot és a Keletet. A jogsértőket és a jogvédőket. Gyűlöletben vagyunk a szomszédainkkal és a honfitársainkkal. A frusztráltság újabb és újabb ellenségképeket keres magának, legyen az IMF, a multi, nyugdíjas, rezidens, rendőr, tűzoltó, munkanélküli, egyetemista, színész, az EU vagy amikor úgy hozza, a romkocsmák népe is megteszi.
Régen volt már ilyen labilis idegállapotban a társadalom. Elég most egyetlen szikra, hogy elszabaduljon a pokol.
A kormány felelőssége most, hogy a józan ész győzedelmeskedjen. Mert neki vannak meg hozzá az eszközei. Hogy ez a gyilkosság ne etnikai kérdés legyen, hanem bűnügyi.
Talán nem most kéne bayerzsoltokkal tortát szeletelni, ordas eszmékkel — pár szavazat reményében — pávatáncot járni. Talán épp most van itt az ideje világosan és határozottan beszélni, kétértelmű kiszólások és egyet jobbra, egyet balra ütés nélkül világosan fogalmazni.
Mert mindig lesznek akik a legállatibb ösztöneinkre apelláljanak. Politikai pecsenyéjüket sütögetnék azzal, hogy megoldás helyett bűnbakot keresnek.
Ezegyszer kristálytisztán vonalat kell húzni közéjük és mindenki más közé. Mindenfajta gesztus és kiskapu nélkül a retorikában. A bűnös bűnhődjön, de csak a bűnös bűnhődjön.
Ha már egyszer meghaladtuk a középkort és a kollektív bűnösség elvét, mindenki csak a saját tettéért vállalja a felelősséget, nem a bőre színéért, nem a hovatartozásáért, a származásáért vagy a nézetéért. Azért feleljen, amit tett, és csakis azért. Máskülönben az akció reakciót szül, az igazságtalanság megtorlást, a megtorlás pedig bosszút. Az állam felelős a rend, a közrend fenntartásáért. Pont.
És nem kéne halálbüntetést emlegetni, hiszen jól tudjuk, úgysem vezetik be. És ha bevezetnék, akkor sem érne többet, mint hogy néhányan otthon, a foteljükben vagy a monitor előtt kielégítve éreznék indulatukat.
Talán most kéne csendben maradni. Nem http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=142305, sem az áldozatra, sem a felelősökre. Sem a részvétből, sem a fájdalomból, sem a dühből szimpátiát kovácsolni.
Ha megtalálták és elítélik, az nem a kormány dicsősége, ha nem találják meg és nem ítélik el, az nem a kormány kudarca.
Az állam (és nem a pártok) fenntartanak egy igazságszolgáltatási rendszert. Ennek a feladata, hogy kivizsgáljon, bizonyítson és ítélkezzen.
A kávéházi értelmiség felelőssége meg az, hogy hallgasson. Ellenálljon a kísértésnek, hogy lila ködbe burkolózva szemantikailag elemezze, vajon mennyire pc kifejezés az a szó, hogy cigánybűnözés, miközben önmaga nagyszerűségét nézegeti a tükörben. Ezzel ők sem tennének mást, mint meglovagolni egy aktuális témát, amiben kiélhetik szereplési vágyaikat. Inkább ne!
A hordák készen állnak. Megint úgy érzik, eljött az idejük. Halált, megtorlást, kényszermunkát, kitelepítést, kínzást, lincselést, kollektív büntetést, megelőző csapást követelnek — persze "védelemből".
A társadalmat éppúgy meg kell védeni ezektől a hordáktól, mint a gyilkosoktól.
A zeg-i lányok szuperek .....csak kevesen vannak:)
Az elmúlt héten egy órás kaland erejéig Puncica(23)-nál jártam. Itt az oldalon hirdet.. A telefonos egyeztetés simán ment, részletesen eligazított, hogy hova menjek. A lakás a belvárosban, de mégis nyugodt környéken található, aminek közelében parkolóhely is akad bőven. A lakás egy viszonylag újépítésű társasházban van. A lakás igényesen berendezett, tiszta és az ágy mérete is bőven elég.
Puncica széparcú, jóalakú lány, nagy cicikkel, szép mosollyal és hosszú fekete hajjal. Érkezéskor üdítővel kínált és közben egy kicsit beszélgetünk is. Egy kifejezetten humoros, barátságos, közvetlen lány benyomását keltette, a más lányoknál előforduló nagyképűségnek, lekezelő stílusnak nyoma sem volt . Miután lezuhanyoztam rátértünk a lényegre. Szeret csókolózni és nagyon érzékien, odaadóan csinálja, úgy mintha a barátnőm lenne. Érdekes volt megfigyelni, hogy milyen könnyen felizgul és milyen gyorsan benedvesedik a puncija. Ujjaztam, nyaltam alul, majd kaptam tőle egy kiadós mélytorkos franciát. Átlagos méretű szerszámom rendesen befért a szájába. Mivel nagy és formás cickói vannak, így az aktus előtt nem hagyhattam ki vele a mellszexet sem.
Az aktus során több féle pózt kipróbáltunk. Rendkívül szűk puncija puncija van, amivel igazán élvezetes a szex. Bírja és szereti a heves, intenzív szexet és láthatóan beleéli magát a dologba. Miután rendesen fényesre k*féltem a punciját az arcára pakoltam egy szép adag fehér nedűt.
Puncica az iparban k*zdő lányok minden jó tulajdonságával rendelkezik. Lelkes, nem unott, élvezi amit csinál és nincs benne gépiesség. Az időt sem nézi, én egy 10 perccel túlléptem a meghatározott időkeretet, de nem volt belőle semmi probléma. Az *** moderálva *** a földön járnak *** moderálva ***. Egy próbára mindenképpen ajánlanám mindenkinek. Én még biztos meg fogom látogatni.
Viszont akit ki ne hagyj,ő Lilu....garantált a kivégzésed... és remegő lábakkal távozol majd.
Szia szeximádó... Kicsi Lauránál többször is voltam és biztosíthatlak,hogy kitűnő és odaadó.... nagyon korrektek az *** moderálva *** és szerintem a legjobb szolgáltatók közé tartozik.
A többiről annyit,hogy gusztustalan,amit az *** moderálva *** csinálnak. az *** moderálva *** elkért öss**g pedig durva és pofátlan. Ha meg akarnak élni,akkor a büszkeségből kéne lejjebb venni,mert ezért az öss**gért sokkal,klasszisokkal jobb nőket lehet kapni,mint a felsoroltak.
nikoll igen jo csaj
Visszakerestem szob sorstársunk szintén megerősíti, amit írtam.
Fadarab effektuk, nulla produkció és kár rászánni az időt- valami ilyesmit írt, ezzel 100% egyet értek.
Képen nagyon jól néz ki, élőben teljesen más, hófehér bőr... nem szép szolis, gyanítom a képeken se ő van.
Nekem, Barbara és Anita is bejött, Barbara nehezen elérhető, de nagyon kedves, a képek műtermiek, a valós kor egy kicsit több, nagyon jól sz*p. Anita is kedves figyelmes, ő is idősebb a feltűntetettnél, rendben van minden amit vállal. Nincs egyiknél sem, mélytorok, popó, k*nysz*rfrancia. A lakás nagyon modern kulturált ,fürdő rendben, b***oda is.
Sexycsokinál a kezdetekben jártam akkor nagy élmény volt. Azóta jó pár lánynál voltam és rájöttem, hogy az élmény nem ott kezdődik, így egy kicsit változott róla a véleményem.
Liza a telóban néha furcsa és nehéz bejutni hozzá, ez így van nem tagadon, ennek ellenére a szexben hibátlan.
Miért maradtam ennél a "csini"-nél? Mert azt hittem, hogy olyat mutat amitől eláll a lélegzetem. Sajna negatív volt, nagyon negatív.
Én állítok valótlant? Furcsa, hogy hirtelen előkerültek a csini milf rajongók és mennyire egyet értenek...
A hiteltelen te vagy és a barátod, fogjatok kezet, ha nem ugyan azon személyek vagytok?
Én el vagyok ájulva magamtól? hehe :) ezen jót röhögtem, pedig még viccnek is szar... Ezt abból következtetted ki, hogy írtam egy negatív véleményt az alkalmazottadról? Te nagyon okos lehetsz.
Nem vagyok elszállva magamtól, sőt... csak beszálomókat írok, ha csípi a szemed, akkor sajnálom, de én így éreztem magam nála.
Csini milfről nem akarok többet írni, szót sem érdemel részemről... aki akar megy, aki nem nem. Majd eldönti mindenki, de érdemes visszaolvasni, mert nem tudom ki, de hasonlót írt mint én.
Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy még egyszer oda menjek, pályafutásom legalja volt.
Ami meg téged és a barátodat illeti, egyértelműen látszik, hogy engem akartok lejáratni, mert lépten nyomon velem példálóztok, kutatod a hozzászólásaimat, keresed bennük a hibát.Grat...
Írjál beszámolót, ha bejött akinél voltál, de velem ne példálózgass meg ne személyeskedjél, ez a fórum nem erre való.
KÖSZI Weber! Kit tudnál még ajánlani K-váron , nekem az Aliz nem jött be!
Helló Zöldsas! Csak ajánlani tudom! 2-3 szor voltam nála nagyon kedves korrekt szolgáltató! Nekem bejön az alakja is nagyon nem vékony lány de nem is kövér szeriintem pont jó! De hát izlések és pofonok mint tudjuk... Egyszóval ajánlott!
Köszi az infót!
Látod, ha Kingánál jártál volna, legalább beszámoltál volna nekem :))!
Kira, Szombathely: "Megújult külsővel várom, partnereim..." Nos! Annyira megújult a külseje, hogy teljesen úgy néz ki, mint fogatlan Alicia! :D Ejnye-ejnye! Kár volt annyira elcsúfítani magad Kira! Amúgy meg vigyázat: átverés, lenyúlás!!!!! Én szóltam!
Szia,
én is hallgatok komolyzenét is, hidd el, és Mansont is szeretem... :)
Nem mondtam, de gimiben mi rendszeresen felléptünk a Színházban az énekkarral, és
operabérletünk is volt, mentünk is. Elég sokoldalú vagyok, csak minőségi zene legyen, persze ez is kinek mi..