Na arra kíváncsi lennék azért, hogy én miért is lennék kitiltva!!!
Mert szerintem de lehet én látom rosszul de nem én vagyok az a bizonyos 3.
Ha meg igen akkor lenne nekem is pár kérdésem!
Na arra kíváncsi lennék azért, hogy én miért is lennék kitiltva!!!
Mert szerintem de lehet én látom rosszul de nem én vagyok az a bizonyos 3.
Ha meg igen akkor lenne nekem is pár kérdésem!
Tisztelt Rizs! A Bea nagy cicikkel nevű hölgyről annyit mondhatok hogy arcra nem a legszebbek közül való de a teste az nagyon jó! A keblei kicsit megereszkedettek de nem rossz!
Még nem, de az a baj hogy picit parázok a Gyuláktól...
és sajna ezen a fórumon nem igazán osztanak meg infót az emberek...
Pedig nagy segitségre lennénk egymásnak... mint pl. a rosszlányok.hu-n
mert ha van irva egy vélemény a lányról... az az is lehet hogy az a lány vagy a Gyulája irta..
A hirdetésben szereplő "látogató" kifejezés nagy valószínűséggel főleg a weboldal látogatóit jelenti. Ők csupán a hirdetés alapján, látatlanban minősítenek valakit kedvencnek. Ez nem feltétlenül azonos a személyes látogatóval, aki már a saját tapasztalatai alapján jelöl valakit kedvencének. Sok esetben a kevésbé előnyös részletek nem véletlenül nem láthatók a feltöltött képeken.
Makktársak,
Mona (33)-ról valakinek van érdemleges beszámolója?
Kedves Teg.
Csak a telefonszám maradt ugyan az semmi más és ne általánosíts kérlek mert azt sem tudod, hogy milyen vagyok. Ja és Bea már nincs ez van. Annyira sűrűn mégsem jártál hozzá.
Sziasztok!
Mennék Millához. Tudtok valami infót rólla?
Barbi 18-nál nem volt senki? Pedig nem tűnik rossznak! Valakinek infója róla?
Mélytorkosat válal?
Szevasztok! Segítsetek már, ki az a csaj aki tuti popsi szexben?
Emese 20-hoz menjél ! A legjobb csaj a városban. Csak ajánlani tudom.Úgy levesz,mint a nagykabátot.
Olvass vissza, írtak már róla.
Én egy ideje nem tudom elérni.
Hát ehhez még korábban keljél fel !
Füttyös köszi a Niki-19-ről szóló infókat, számításba veszem amiket írtál.
Egri! Elvirát már én is kerestem, de az előjegyzés miatt nem sikerült összehozni. Megjegyzem, egy jól sikerült olajos csipetnyi erotika néha nagyobbat szól mint egy fapofa toldbehúzdki, úgyhogy együtt tudok érezni Veled.
Viszont megforgattátok Kingus 20-at, hát ennyit tudok róla: a képek valósak, a halászlé valóban több kilóból készül mint máshol, szerintem belefér. A csaj elég lestrapált volt, állítólag éjszaka is dolgozik, próbált odafigyelni, de nagyon fáradt volt. Azzal kezdtük, hogy elbeszélgettünk, amíg elszívott egy cigit a szobában (!?!?) majd rágyújtott volna a következőre, ha hagyom. Alakra rendben, de nem az amire azt mondom, hogy kebelcsoda. Méret és gravitáció közösen. Az akció elment, kedves, rendes volt amúgy, de nem lettem házivendég... A kéró nagyon jó helyen volt, belülről azonban közepes, de ahogy hallom, már mindegy.
Ja!! Lányok, a füstölős szagosítók ellen szavazok (Egrivel), egyrészt mert túl erős az illatuk, másrészt elvész az oxigén, harmadrészt nincs erotikus hatásuk, negyedrészt megérzik utána a ruhámon, hajamon, úgyhogy bár értékelem mint erőfeszítést, de légyszi fontoljátok meg még egyszer!!! Köszi!!
Nacsá.
Tiszteletem Uraim! :)
Elemezzük Pál-Pusztai beszámolóját! Először is egy nesze semmi, fogd meg jól. Ír valamit, amire bárki, én is képes vagyok bárkiről, akit sosem láttam. Volt valahol, nem csalódott. Én is voltam a Teszkóban, és megint nem csalódtam, nem köszönt a pénztáros tegnap sem.
Hol is volt? Veszprémben!
Alatta "Királyok és királynék városa kimaradt,..."
A királyok városa Székesfehérvár (lelkesen érdeklődött fehérvárban, hogy kihez érdemes:))
A királynék városa NICSAK VESZPRÉM, ahol most volt, vagy nem??
Ilyen ellentmondásba keveredik 3 mondatban.
Ugye nem is kell többet szólnom? :)
Sziasztok! Sajnálattal tapasztaltam,hogy eggyes lányok kolléganőik nevével,számával (adataival)hirdetnek.Én személy szerint voltam Cegléden Beánál aki egy igazi kis szőke tündér volt.Mivel többször voltam nála gondoltam újra fölkeresem de sajnálattal tapasztalom,hogy ő már nincs Cegléden és egy teljesen más lány hirdet az ő adataival nevével telefonszámával.Senkinek nem ajánlom.Ezek után maradok a pesti hölgyeknél,ott legalább azt kapom amire számítok.
Szia!--Talán a gumi miatt különböző kifogáasi voltak!!!!
Hoi Kanos!
Régóta szemezgetek én is Beával, főleg a nagy cicikkel. MOndanál kicsit bővebben róla valamit? Különben Édennel rendel ? Azt hittem Bogival, bár ezek asszem nem zárják ki egymást...:)
Ott van még Pincur és Dögös Dagi is :)
a lejárató hadműveleted nagyon kitartó!nem szokott fájni a fejem és nem szoktam ilyeneket mondani a partneremnek hogy itt fáj meg ott fáj.ha nincs kedvem akkor már a telefonban megmondom hogy nincs kedvem most és valamikor máskor találkozzunk.sosem volt még probléma ilyen dolgok miatt amiket te írkálsz rólam..de biztos megvan az ok amiért szálka vagyok a szemedben!