klaudia 18 nak jo a feje is tetszik.
klaudia 18 nak jo a feje is tetszik.
Bencec!Te rosszul értelmezted ami levolt írva,mert az volt írva hogy nyugodtan mehetsz ezekhez a párosokhoz mert normálisak. Jázmin és csapata,a Klaudia és csapata,Netti és Aliz is egy pár!Bár most vmi más nevet vettek fel!!"Megjegyzem hogy én nem veszek fel mindig más nevet,mivel amióta hirdetek ezt ezen a neven teszem.Olvasd el mégegyszer a véleményt amit Füstös írt.Mert ő nem azt írta hogy ezekhez a lányokhoz ne menjenek.Hanem pont az ellenkezőjét,hogy nyugodtan lehet menni mert korrekt hely.
Én azt javaslom neked, hogy írj neki emalit vagy hívd fel, mond el ki vagy és mi a vágyad, biztos meghallgatja és mond rá valamit.
Amikor én voltam nála, nem volt semmi olyan akció amire te vágysz, nem is tudom, hogy lehet-e, de nekem elég volt, az amit nyújtott :)
Jól elbeszélgettem vele az elején, bocsánatot kért tőlem (ezt nagyra értékelem) ,azért ahogy a fórumon viselkedett.
Teljesen korrekt és jófej nő,aki tényleg ad magára és arra, hogy jólérezd magad, szerintem látogass el hozzá és hagyd ott a névjegyed :)
Kíváncsi lennék te milyen élménnyel távozol.
Sziasztok!
Renikéről valakinek info?
Barbi 18 jónak tűnik! zozozo a te véleményed érdekelne bővebben!
Dzseniferről nincs senkinek infója??? Vagy esetleg Ivettről???
Nah ennek igazán örülök! Egyébbként tényleg nem tudom mi van ebben a városban lányok terén! Elég szegényes felhozatal van tényleg! A régi jól bevált szolgáltatók sincsenek! Bár biztos pihennek ők is.
Kedves Klaudia,
amikor a gyanú legkisebb árnyéka felmerül, akkor általában listára kerül nálam az illető. Az előző napokba a neved többször felmerült.
"Hát a Jázmin és csapata,a Klaudia és csapata,Netti és Aliz is egy pár!Bár most vmi más nevet vettek fel!!"
"Klaudiánál még nem voltam a TOP3-ból, ezért is érdeklődöm - Hajrá, bátraké a szerencse! Nagy esélyed van rá, hogy meglepetésekben legyen részed."
ezek nekem a legkisebb árnyékok voltak, de ha benne vagy, akkor személyes tapasztalat alapján ítélnélek meg ;)
Én is voltam a Gigi nevezetű hölgynél, hát kedves társaim felejtős a téma azzal tisztába voltam, hogy nem vékony lányhoz megyek ezzel nem is volt baj na de az arca szerintem kb 45 éves lehet nem is lenne ezzel baj, ha megírná a valós adatokat akkor arra számít az ember. Szóval kerülendő a hölgy.
Szia!
A jól bejáratott telefonszám nagy kincs. Szerintem csak abban az esetben lenne jogos a hozzászólásod, ha a képeken is Beát látnád.A Bea igen elterjedt női név, nem csak 1 Bea lehet :)
Lehet így egy igen kellemes élményről maradsz le:)
Üdv. Marcsi (az egyik Marcsi :)
Kössz, akkor ezzel eldőlt a mérleg nyelve....
nem tudtam, bocsásd meg fiatalkori tudatlanságomat :D
nem vagyok oly bölcs mint egyesek....
de bazki ha nem jártál nála, akkor honnan jön a maszatolás??
Ha minden jól megy holnap ellátogatok végre Liza 19 -hez :) már alig várom,sok jót olvastam róla itt. Am tudja valaki h többen vannak a lakásban, van zavaró tényező? mászkálás az ajtó előtt ilyesmi? bármi hasznos infó köszi
hát a szolgáltatással kapcsolatban, ti meg azt mondtátok hogy elég fain..... azért azt a 2475 hozzászólást nem a szél hordta össze :D
Mármint mivel kapcsolatban? én nem olvastam ellentmonmdást, bár van bennem egykis bor :P
nah most akkor mi az igazság??
Barbi 18 velem ő is kedves volt és nem volt probléma odatette magá.
És mit tudtok Happy Masszázsról??? Mostanába masszázsolára váltottam :)
Jártál nála? :)