Szia Petra
Nem hiszem hogy az írta be akire gondoltál ............ vannak itt olyan lányok akik irigykednek ,mert ilyen jól nézel ki,és soha nem találkoztak veled ,azt hiszik hogy nem vagy ilyen jó csaj.Bocs hogy beleszolók ,üdv
Szia Petra
Nem hiszem hogy az írta be akire gondoltál ............ vannak itt olyan lányok akik irigykednek ,mert ilyen jól nézel ki,és soha nem találkoztak veled ,azt hiszik hogy nem vagy ilyen jó csaj.Bocs hogy beleszolók ,üdv
Az Egerben hirdető Kitti -ről és Mayáról tudnátok nekem valami infót adni ?
Előre is köszi !
*** Kérjük, hogy a vitáikat a dühöngőben rendezzék!!! ***
Mesi
Elhiszem, hogy kellemetlen a helyzet és szeretnéd magad kivágni belőle, vagyis jól kijönni. Soha nem voltam hirdető, konkurencia bármennyire is szeretnéd ezt a vásznat így megfesteni. Vendég vagyok, nálad csak voltam. Tényleg magad körül és a fejedben rakjál rendet, mielőtt komplett idiótát csinálsz magadból itt mindenki szeme láttára. Lehet, hogy ég a ház, de úgy néz ki az nem másé mint a tiéd, ugyanis te kiabálsz. S ha már itt tartunk : Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.........és igaz az amit pár hozzászólással lentebb írtál, ...a szánalom ingyen van.............kapsz is belőle egy kicsit!
Nincs vele gondom.., csak ha már *** moderálva *** akkor legyen a test gusztusos, de látom neked ez nem számít. Fura hogy a kis hölgy talán egy hónapja se hirdet és máris törzsvendége vagy... Én már járok egy pár éve ide-oda de 1 hónap alatt senkinek se lettem a visszajárósa, pedig heti 2-4 alkalommal igénybe veszem ezt a fajta kikapcsolódást. Mókás hogy ennyire sztárolnak egy kisvárosi lányt, aki se viselkedni, se csábítani nem tud, és tényleg tök hiteles amit a vibrátoráról írtál, jót nevettem rajta!
Barbi 18-nál járt már valaki?
Tisztelt Odett!
Belső üzenetben válaszoltunk
valaki tudna nekem segiteni?
hogy tudom az egyenlegem feltölteni ujra?
Tisztelt Fütyülős!
Nekünk is célunk, hogy a fórum normális legyen...
Köszönöm a segítségeteket a zufix nevű felhasználó ellenében. Szánalmas amit csinál, és ráadásul a diszkréció nulla, de mit is várnánk el egy *** moderálva ***?
THX!!!
Írtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Ez nem gyakori 1-2 esetről van szó csupán.
Megpróbálok építőleg hatni, hátha veszik a lapot a szolgáltatók.
Az értelmesebbje természetesen veszi! Mea kulpa!
Úgy látom Zufix a lányaira ismert!
Szánalmas.
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy vitáikat a dühöngőben rendezzék le és ott is normális hangnemben
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztősét!!
Kéenéma szerkesztőséget, hogy tisztázzon IP cím alapján.
Ugyanis nem vagyok hajlandó rágalmazásokat elviselni!!!!!
Tisztelt zufix!
Kérjük a sértegető hangnem mellőzését!
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy vitáikat a dühöngőben rendezzék le!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt kitty00!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Drága Straus alias Mona te édes! Az kiabál akinek a háza ég!!! Az aki a segitö kezet leszarja, meglopja és visszaél a bizalmával utánna meg megprobálja lejáratni azt aki mellett jol vitted hát...csak magadat minösited!!!! Remélem igy is találsz magadnak helyet hogy aki ezt olvassa tudja hogy enyves a kezed bármilyen jok a feltételek....Magadat nem merted vállalni állnévvel irogatsz vajon miért?Én nem sülyedek le a te szintedre CSAK SAJNÁLNI TUDLAK
Két művészlélek? Van olyan, mikor egymásra talál. De én inkább gyanítom, hogy Te vagy a Zsuzsu 43, vagy tán a *** moderálva ***? Hiszen hírdet.
Ámbár mostanában nehéz megélni. És Keszthely igencsak kisváros. Én komoly információt kértem.....
Hoppppá, kicsit sok lett a megelőzés.
A hozzászólásodat megelőzően mindössze két órával megelőzően lett aktív a hirdetése és te máris Debrecenben szeretnéd látni???
Talán rossz vonatra vett jegyet, mert Győrben hamar kibökik a furcsaságokat... :D