És ki a favoritod, ha nem vagyok túl indisztkrét?
És ki a favoritod, ha nem vagyok túl indisztkrét?
Üdv
Évek ota járok lányokhoz de eddig nem olvastam a forumot, most volt idöm s átlapoztam.
Néha érdekes doglok vannak rajta, de néha hasznos dolgok is elökerülnek.
Az hogy kinek ki jön be ez ember függö, nekem is van sok kellemes élményem viszont elöfordult már kellemetlen is.
Az évek alatt sok lánynál fordultam már, volt közöttük több olyan is akihez vissza mentem, viszont a mai napig 1olyan lányt találtam akibe sose csalodtam, nála már igen sokszor megfordultam s még meg is fogok. Szerencsére még igénybe vehetö a szolgáltatásai.
Viszont nem ezért irtam most hanem kiváncsiságbol. Rajtam kivül állo okokbol pár honapot kihagytam s érdekelt kinek mi a véleménye az uj lányokrol.
Szoval ha valaki tud ajánlani kulturált véknyabb testalkatu lányokat, nöket azt örömmel venném.
üdv
Sziasztok!
Mona vagyok.
Először is köszönöm mindazoknak a kedves szavakat, akik voltak nálam és megelégedésüknek -itt is- hangot adnak. Az irigy konkurenclának meg annyit, hogy ha jobbak lennének, akkor nem lennének rászorulva ilyen piti kis húzásra,mint amit itt művelnek. Ady Endre szavait idézve: "Büszke mellemről, ki nagy, telhetetlen,
Akartam látni szép hullásodat
S nem elhagyott némber kis bosszuját,
Ki áll dühödten bosszu-hímmel lesben..."
Beszéljenek a számok!!! A matematikát nem csapta még be senki.
Ezer puszi mindenkinek, Mona...
szia
azt árulja el nekem valaki, hogy egy szimpla érdeklődést amit kúltúrált hangnemben posztoltak ki miért kell moderálásra küldeni? kinek az érdekeit sértette ez?
a srác csak megkérdezte, hogy kit ajánlanátok neki, még csak neveket sem írt akikről infót vár.
ez már tényleg a legalja...
''rocco urság,, :D hallod már füttyölős ?? milyen szép a megszólítás... :D mindegy.. jót nem irt senki.. bár....
kedves VKI,,(LILLA) ( ha nem vagy lehuzzos , miért nincs több kép?? vagy garanciás kép.. csinos vagy meg minden , de már félek sokktól..sok a kamu kolléganőd és támad a *** moderálva *** :) igaz nem te tehetsz róla , mert hozzád még nem voltam , de mennék szívesen. ;) remélem megértesz egy kicsit..
emeséről meg annyit ...stb füttyölös lehet nem mond hülyeséget mert nem csak ő irt róla ilyet.. tessék csak visszaolvasni.
sziasztok:)
Sziasztok! Nemtud valaki szerencs,sarospatak es ujhely kornyekerol csajokat?
Nekem is bejön nagyon! igazi kéjenc feje van azokon a képeken! Valaki "tesztelje" le legyen oly szíves! Előre is köszi! :)
Ja és jó lenne ha *** moderálva ***! :) köszi szépen
Sziasztok! Immár 10 honapja nem szexeltem és úgy döntöttem hogy "rosszlányhoz" fordulnék egy kis szeretkezés miatt! :) Kiket ajánlanátok akik szeretik a gyengéd, "érzelmes" szexet? Érdekel a fiatal korosztály illetve az 35-40 körüli kiváncsiság képpen! Kisebb leírást, beszámolót is kérnék! Előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv mindenkinek!
Elvira Drága!!
Nemesis meg Hexe egy és ugyanaz........
Hexe ne variálj már annyit ezekkel a nickekkel......
Klaudia(18) ról ha járt nála valaki, légyszi egy kis infót, mert nagyon bejövős nekem......
klaudiával rendel igen. mint mondtam amúgy nagyon rendes csaj mert dumáltunk is és tényleg halál normális. felet voltam NF volt+aktus. én személy szerint a franciával nem voltam megelégedve, mert nem vitte túlzásba az időt, meg a szexben is többet elvártam volna(csak alul szokott lenni). de lehet csak rossz paszban fogtam ki. arctól derékig nekem nagyon bejött, de derék alatt már annyira nem. 1-nek elment. nem mondom hogy ajánlott de azt sem hogy nem az. lehúzás tuti nincs!!!!
emeséről és jázminról mit tudtok?
MINDENKINEKSZOL !!!
MINDENKINEK SZÍVEJOGA ELDÖNTENI HOGY KINEK HISZ !!!!!!! SZERINTEM ELÖB ISMERJ MEG ÉS UTÁNA....... ALKOS KÉPET ;)
nem teszem az ártatlant azis vagyok és majd akkor fejet hajtok elötted ha majd más beir !!!!!!!! de ne probálkozzz más néven regizni ;) mert aztugyan lesheted mikor lesszrám panasz ;) szeret mindenki hihi:)
*** Kérjük a fórumozókat, hogy a dühöngőben rendezzék a vitáikat! ***
:D :D :D hihi ez kajak hülye :D XD XD üldözési mánia tessék retek egyébként tevagyol drága :D XD hihi :D vedd te a redvás gombás lábad tedd az orrod alá és meg se álj addíg amig aztnem érzed hogy majd be nem *** moderálva *** s mikor már ez megvan akkor jöjjön rád *** moderálva *** hogy idöd ne legyen :D XD XD gép elé ülni és mocskolni a másikat de ha jol szórakozol hát hajrá :) XD XD ez nem komplett :D :D
orsika20 vivike 24 erdekelne valami velemeny mit tapasztaltatok.
Figyi Gyula, ha ide leírnám, amit gondolok rólad, vagy tapasztaltam (ezt már korábban megtettem) moderálásra menne!
Úgyhogy ne tedd itt az ártatlan, te kis lehúzós *** moderálva ***! Inkább vedd a lábadat a nyakadba, és takarodj ki Kanadába!
Bocs, de nagyon nem ajánlom senkinek a látogatást!!!
Végül is próba cseresznye alapon Kitti-hez mentem..
Bár nem ezenen az oldalon hírdet azért nem lesz nehéz megtalálnotok.
Ketten voltak egy lakásban, kicsit erőltették a hármast de nem mertem bevállalni, majd legközelebb.
A díjaik magasabbak, de ár érték arányban teljesen rendben volt minden.
10 / 9.2 es pontot adok