látom a hirdetésnek nincs határa :)
látom a hirdetésnek nincs határa :)
:-DD
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Kedves Elvíra! Előre is bocs és tudom ezen be fogsz sértődni nem kicsit!!!!!!!!!!!
Már megbocsáss amiért rád merészelek ekkora távolságból írni!
De nincs igazad, mert úgy látom nem ismered a férfiakat! Nekik az, hogy a kinézeteddel, a maszázsoddal erotikusan felizgatod őket, de kielégülés nincs, nem épp nyerő!!!! Talán volt már neked is részed abban a fájdalomban amikor szexuális felizgatás után közölték "bocs baba de ennyi vagy" szerintem nem! A pasiknál ez kb 10x-es és elhiheted fizikai fájdalmakkal jár nekik!!!!Ha tisztában lennél azzal, egy férfinek mi kell, nem itt és nem így hirdetnéd magad. Palimadarakat keresel akik a tested, fiatalságod miatt elmennek és jól lehúzhatod őket!!!!!
Ha meg csak maszírozol azt tedd úgy ahogy kell fehér köpenyben mint azok akikhez pl én is néha elmegyek és nem hirdetnek erotikát csak lazulást és kellemes közérzetet!
Jöhet a hisztid!!!!!!
Roxi i-vel és nem y-nal!
Sziasztok!
Csini Zita 28 valami info??
A képei nagyon megtetszetek, de nem találtam egy beszámolót sem , és nem szeretnék utazgatni a semmiért.
Válaszotokat előre is köszönöm!
hello
EEEEEEEEEEEEgen!
Sziasztok!
Roxi 22 némi friss infó?
Előre is kösz!
Hi
Niki 19-ről nincs infója valakinek?
MI furcsa benne???? Úgy ír, ahogy szolgáltat:) ....szarul...
HOI!És vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy az elsőre nem lehet semmi eksön, majd ha már rendszeres odajáró vagy. Na ha rendszeres odajáró vagy akkor sem lehet semmi, ezt tapasztalatból mondom...Neveket nem mondanék, mert úgyis tiltót kapok, de aki felismeri magát, annak üzenem, mert tudom, hogy olvasgatja a fórumot, hogy ez a legnagyobb átb...ás, persze csak olyan balekoknak mint én.
Ebben tökéletesen egyetértek! Járok én is masszőrhöz, és tényleg töredék áron dolgozik. Jól, és persze ruhában.
Igaz hogy amúgy "megtöcskölném" :) , de ő csak masszőr, és semmi más.
Természetesen nála is vannak kategóriák, de itt soha nem hírdetne, mert ez itt "fáradt olaj leengedő" oldal főleg!
Bocsi az off-ért!
Szóval Marcusnál a pont! :)
Szia.
Könnyen megoldható. Hívd fel próbáld ki :)
Az oldalon hirdető Puncicát néztem ki magamnak a napokban és el is mentem hozzá egy félórára. Nem vagyok túl tapasztalt a lányokhoz téren, ezért egy kicsit izgultam. A telefonban az egyeztetés simán ment, a kérdéseimre értelmesen válaszolt és már a hangjára is beindultam. Már a telefonos beszélgetés alapján is intelligens, humoros, kedves lánynak tűnt és a találkozásnál sem kellett csalódnom. Méretes cicik, szép arc, formás popsi, szép szemek.
Nem vagyok egy Casanova típus, de mivel nagyon kedves és közvetlen volt velem, ezért hamar feloldódtam. Nem tudom ez mennyire gyakori, de üdítővel is megkínált mind érkezésemkor, mind távozásomkor. A szexben érzéki, szenvedélyes és az is tetszett, hogy aktív és szeret kezdeményezni, így olyan érzésem volt mintha a barátnőm lenne. Nagyon finom, szűk puncija van, amit élvezet nyalni és ő is ügyesen kényeztetett a szájával. Anélkül ment vele a csókolózás, hogy ezt előre megbeszéltük volna. Minden pózban keményen, kiadósan megdöngettem, amit láthatóan élvezett. A végén rendesen eláztattam az arcát a nedűmmel. Külön tetszett benne, hogy a végén sem siettetett, hanem még marasztalt, hogy üljek le és fújjam ki magam egy üdítő mellett és még egy 10 percet beszélgettünk. Én nagyon jól éreztem magam vele. Kedves, közvetlen, vicces, mosolygós csajszi, teljesen oylan volt mintha a barátnőm lenne.
szatyor az a gyula jelentese hogy a lannyal ott van 2 barna gyerek es nem azert hogy te jol erezd magad erted mar remelem
Valaki leírná, hogy ki az, mi az a Gyula? Lehet a törzstagok értik, de mi újoncok biztosan nem!
Tisztelt Gigi és Gaboca!
Kérjük, hogy ne itt, hanem a dühöngőben rendezzék vitáikat!
Hello társak!Laráról tud valaki írni valamit?
Szerintem ajánlott!
Igy van,megmondta Kádár elvtárs is : ,, A paszulyleves legyen paszulyleves"